191

Природата загива

преди 6 години

а милярди се дават за оръжия. Краят на човчеството ще е по-близко. Вместо да се въоръжават, да вземе да се обединят и да спасят Земата

190

аман от диверсии

преди 6 години

До окупацията на Киев Москва бе най важния съюзник и спонсор на НАТО ..Трилиони долари живи ограбени от Русия течаха натам барабар с реки от безценен газ /суровина за храна за хората след няколко стотин години изгарят наглеците подава БОГ СЕТ//Ако не бяха наредили нападение срещу ДОнбас и набеждаване на Путин за приемане на гласуването в Крим за спасяване на Крим от нагли престъпници ..сега щяха да тровят стотици милиони в РУсия с вече доставени там спец отрови вкл за бира,безалкохолни лекарст

189

Анонимен

преди 6 години

ЦСКА - Левски 1:0 !!!!!!!!!

188

Щирлиц

преди 6 години

Много му.та.нти в това НАТО,нормални няма ли?

187

f

преди 6 години

НАТО не иска война, но НАТО нападна Афганистан, Сирия, Сърбия, Иран, Либиязападните слуги на юдо-масонските лихвари си мислят че още е 1980 - грешат !Кого ще пратите срещу Русия - 3-тополовите или милионите цветнокожи "бежанци" или бялото малцинство от безволеви овце с промити мозъци !?за война се иска силни мъже с морал и патриотизъм, а точно това пречи на еврейската толерастия след 20 годни максимум запада ще представлява близко-източна ***

186

по кротко размириса

преди 6 години

ЯСно е че наркоманизирани от Брюксел и САЩ с е опитват да похвалят Путин че е голям герой като направо е АНЕКСИРАЛ КРИМ..с цел да скрият окупацията на цяла Украйна и масовите убииства срещу ДОнбас..

185

БОГ СЕТ

преди 6 години

АКО наркоманите от Брюксел не бяха набедили нагло олимпиеца Путин той и досега нямаше да знае ,че Киев е окупиран с зомби пиво и спец наркотизирани депутати обемно обсебени неадекватни..

184

Според БОГ СЕТ

преди 6 години

Ало наркоманите напомнят, че НАТО е окупирало важни руси републики вкл ГДР<ПОлша,Чехия,Словакия <Унгария,Румъния ,БЪлгария <Литва <латвия <Естония и КАПАК НА ВСичко Украйна. в тези Важни источни републики 100% от населението е проазени с спи активни оръжия. Ограбва се зверски територията>НА власт са подставени нагли престъпници контролирани с чипове.

183

Анонимен

преди 6 години

Русия става все по-непредвидима------------------------каза Столтенберг. Точно това е лошото за НАТО, не се знае откъде ще им дойде и кога Русия ще им го нач ука.Така че да внимават.

182

НАТО

преди 6 години

На фона на случващото се в Украйна става ясно ,че съществуването на НАТО е гаранция за членовете на НАТО ! Не случайно всички съседи на Русия искат да членуват в НАТО като по този начин искат да си гарантират спокойствие и мир ,но не всички имат този шанс да са в НАТО какъвто шанс имаме ние българите ! Русия пред слабите не се спира ,мачка наред ! Затова трябва да сме с един силен съюз като НАТО за да не продължава Русия да ни мачка като ни мачкаше 45 години !

181

Анонимен

преди 6 години

Той Тонката е от каналджийска фамилия - все памперси са били на някого.

180

тцтцтцццтцтцт

преди 6 години

До мразещ алкохолицитеВярваш ли си ???Колко хора обезглавиха , заради съюза ни със САЩ ???Колко българи избиха , заради измислените войни на САЩ в Близкия изтокИииии " лошат " Русия няма вина как тогава сме по-добре , и по-спокойни със САЩ и НАТО

179

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Както каза Лавров - Времето за преговори свърши! От тук на сетне отговорите на Русия ще бъдат безкомпромистни и жестоки. НАТО няма да влезе в кондиция още 100 години. Или поне още 15 години след които вече няма да съществува.

178

Анонимен

преди 6 години

НА ТРЕТОПОЛОВИЯ СТОЛТЕНБЕРГ СКОРО МУ ИЗТИЧА МАНДАТА И СЕ ОТТИЧА В КАНАЛИЗАЦИЯТА.

177

фактите 2

преди 6 години

назначаваха марионетни правителства в съюзници на Русия , градяха и градят бази до границите на Русия , върхът на нахалството беше организираният преврат в Украйна , и желанието им да направят крим - база на НАТО / САЩ / , а Русия нямаше друг избор , освен да се защитава . И на базата на това наричат Русия агресор В безумието си стигнаха дотам , да финансират и организират създаването на ИД и тези страни от НАТО /САЩ / имат наглостта да се наричат " миротворци "

176

Фактите

преди 6 години

Варшавският договор се разпусна 1991 -а , пита се - защо НАТО продължи да съществува бяха останали без врагове ,СССР се разпадаше , икономика на никъде и т.н . Елцин слугуваше на САЩ , и така се появи необходимост от нов враг , който този път да оправдае колониалната политика на САЩ . 2001 - събориха си кулите , и порха война с " тероризма" , който те създадоха . Искаха да заграбят и природните богатства на Русия , организираха "арабската пролет " , съсипваха държави

175

Анонимен

преди 6 години

Вовата ги направи за смях.

174

мразещ алкохолиците

преди 6 години

Руснаците ако знаят колко е 2+2 , американците знаят 2 + 200 !Щом руснаците с тази некадърна технология произвеждат ядрени оръжия , американците с тази напреднала технология могат да произвеждат 100 пъти по-качествени ядрени оръжия ! За да сме спокойни от руска агресия трябва да сме ръка за ръка с братска Америка ! ЕС и НАТО са нищо ако ги няма американците ! Винаги със САЩ за да спим спокойно !

173

Анонимен

преди 6 години

От заглавието на статията не разбрах кой е по агресивен ?

172

Анонимен

преди 6 години

НАТО е една разпадаща се организация ! Виждате ли какво става в Сирия ? Турция се бие срещу поддържаните от САЩ кюрди , както турците се бият срещу кюрдите може да се обърнат и срещу нас и срещу Гърция! И кой ще ни защити? Сигурно САЩ ще ни защитят колкото защитиха кюрдите в северна Сирия! Единствените които могат да ни защитят от Турция в момента са отново Русия!