24

Путин

преди 6 години

Утрее ГОСПОДАРЯТ на света ще седне още веднъж на трона..Ура за Владетелят на планетата...целият запад и зад океана на колене пред Господаря...

23

Демократ

преди 6 години

Правих секс със едно улично куче преди 2 години на Острова и също *** под един мост да живее българо-саксонската дружба само САЩ.

22

Анонимен

преди 6 години

Ако полицията не предприеме мерки, аз лично ще уведомя Европейската комисия какви животни живеят в БГ! ИПтата ви са ясни за турско-руския собственик на този сайт. Дано *** изхвърчи при любимата си рООсия в най-скоро време! баси нещастния народ!

21

Анонимен

преди 6 години

Защо обръщат внимание на бръщолевенията на руската ....Шекерова./Шугър/да питат нас българите,ние и знаем на тая колко и е умът.

20

Маке

преди 6 години

Путин накара целия свят да му обяснават, че нямат сестра Путин е велик държавник, а БГ е циганизирана западна колония разбита страна от третия свят.

19

Анонимен

преди 6 години

Захарова допусна огромна грешка, трябваше да посочи като евентуален източник и България. Българското правителство щеше да поеме вината в името на вечната дружба и проблемите на братушките по този казус щяха да свършат.

18

Анонимен

преди 6 години

Предполагам ви е ясно, че руснаците не са посочили на случаен принцип точно тези държави. Това означава, че въпросните държави или са в състояние да изработят химикала, или разполагат с необходимите съставки, възможности или запаси, за да се стигне до произвеждането на отровата.

17

Анонимен

преди 6 години

Путин увеси клевета като умряло куче на врата на най-демократичните държави, обвинявайки ги в собств. си смъртни грехове.Русия се разпада и губи човешки образ. Не съм вярвал ,че ще деградира до такова жалко и унизително положение. Все пак 21 век сме. И когато дойде денят на разплатата джуджетата в Кремъл ще виснат от Спаская башня.....

16

Анонимен

преди 6 години

Слугите на Англия се страхуват, че Путин ще отмъсти за Скрипал и затуй не си признават,

15

До 17

преди 6 години

Британските тайни смешници казваш, които половин век още не знаят кой уби Георги Марков.

14

Анонимен

преди 6 години

Осъровитянската коза хиляда пъти ще съжали че се заяде с руснаците и реши да си прави ПР на техен гръб.

13

Съдията

преди 6 години

"До СъдиятаТо това е грешка от химикалката на писателката."Не е грешка, хонорарче е. :)Имат си план, трябва да го изпълняват. Платени ***.

12

рубашка

преди 6 години

До 14. Виж какво, пич, айде не се прави на по-голям от британските тайни служби, щото си много смешен. Ти си просто някакво невзрачно русофилче и не се опитвай да се направиш по-висок от джуджето, което си.

11

изнервен

преди 6 години

Баххти тъпите руснаци, пак излизат с изтъркани стари номера от типа "А вие защо биете ***?". Не ви ли е срам, бе, още малко целият свят ще ви сочи в наглите муцуни "Вие сте", ама не, комшията беше. Зомбирани ***.

10

Анонимен

преди 6 години

Атакиста, ела в Братислава да се изрепчиш поне веднъж:))) Словаците добре се оправят с б.о...клуци като тебе. Още полицаите ще те почнат, ако преди това не са те линчували, 10то разреден български ***!

9

Анонимен

преди 6 години

Захарава е използвала думичката "вероятно". Защо ингилизката вещица може, а Захарова да не може????

8

Анонимен

преди 6 години

Името на газа е чешко. Нищо чудно чехите да са го създали. Те и без това са си евреи и си падат малко ***.

7

Анонимен

преди 6 години

Ясно ли ви е, бе, треторазредните. Десеторазредните.

6

Ангел

преди 6 години

Новичок се създава от безвредни сами по себе си съставки, които се използват широко в земеделието.Това означава че всеки химик който е запознат с химическата формула на веществото може да го създаде без да има никакви проблеми с набавянето на съставките.Мисля че разследващите трябва да насочат усилията си по всички които имат интерес от неговата смърт не само Русия.Скрипал лежи 5 години в Руски затвор преди да депортират.Ако са искали смъртта му могли са да го очистят в затвора !

5

Анонимен

преди 6 години

Късно е либета за китки; Баба Меца ще ви клеца у гъсеца..