59

антипутин

преди 6 години

Спомням си как всички се смееха на Елцин и плюеха Горбачов; как превъзнасяха Путин. Сега...светът стана по - несигурен, ѝПутин по- самоуверен и самозабравил се дерибей, руснаците живеят по - зле. Русия няма съсед с който да не е в лоши отношения, вече дори и с Белорус. Всички се молят само за едно, самозабравелият се , комплексар от Русия да не започне война............Е, това добре ли е....

58

Анонимен

преди 6 години

Русия изгуби контрола върху "новичок"?Тази отрова ("новичок") е създадена по времето на СССР.Тази отрова е в Украйна.

57

Компетентен

преди 6 години

Ангелизите са големи спецове по бойните отровни вещества. Още помня за какво нападнаха Ирак. И още не са ги намерили. Защо не дават проби на руснаците? А искат обяснение и поставят срокове? Защото сигурно не е това вещество. Както със самолета над Украйна. Вдигнаха шум и сипеха обвинения. После нищо.

56

Анонимен

преди 6 години

време е това островче да бъде потопено от него само едни беди за околните

55

Анонимен

преди 6 години

До 58 Русия е унищожила всичките си химически вещества,оръжия,отрови !Има договори за забрана на подобни оръжия!С обвинението към Русия ,Великобритания и Запада искат ,да обвинят Русия и като не спазваща страна по договора за хим.оръжие!Ако убийците бяха от ФСБ снайперист с два куршума са достатачни да умъртвят Скрибалови!

54

Kr

преди 6 години

МалкаБритания лъжат поради изборите в Русия.Избори в Русия - 18 март 2018 г. След 4 дни.

53

Анонимен

преди 6 години

...руската държава просто е загубила контрол върху отровата, просия е загубила контрол въргу всичко. Някой ден, Вовата ще загуби контрол и върху себе си. Ако вече не го е загубил. Да живее др. решетников!

52

безаналогова ушанка

преди 6 години

Дайте доказателства че британо-руските отношения са сринати.

51

само с ръжена

преди 6 години

Русия просто не е градивна сила.Империята на Злото действа с омраза, отрова и кинжал.Затова взаимодействията с Русия водят до разочалование и разруха.Най-добре е да се стои далеч. Разбира се трябва да ги държим под контрол за да не направят някое престъпление. Достатъчно се нагледахме тази година на активни мероприятия.

50

Анонимен

преди 6 години

А ти като не си в алтернативата на СУИФТ как ще си плащаш бензина, газта и тока бе, лалугер? А европа как ще си ги плаща и тя? А като не може да ги плаща ще получава лиу нещо? А ако не получава какво ще прави? *** и късогледия недоучил суифтаджия с укро - македонски заложби на австралопитешки интелект...

49

Анонимен

преди 6 години

Великобритания може и да е била главен противник на Русия преди 150 години. Или дори и повече. Но след втората световна се видя кой колко струва и сега нещастниците само се пънат с царска кръв и ограбени милярди. От 100 години нито един геноцид не са спретвали - много нехграктерно за тях и показателно за реалната им сила.

48

Анонимен

преди 6 години

Що не емигрирате в Русия, а ходите във Великобритания. С сега лаете и ревете, като харесвате толкова много Русия отидете да живеете там. Путин ще ви предложи работа ще спечелите много рубли ще си оправите живота.Гледам много от българите обичат повече Русия от собствената си държава България.

47

Анонимен

преди 6 години

Британцте винаги пращат пакита или индийци да им вадят кестените. Сега пак ще пробват с някой от там. Поне срещу България навремето войниците, които са пратили са били елитните им планински стрелкови пако - индийски полкове. Смесени с хюмненца от лондон. Че Индия е далече.

46

Анонимен

преди 6 години

Тереза е слугинчето на една бабка, която иска да подпали света на заминаване.

45

Анонимен

преди 6 години

Британците дадоха ултиматум, но не дадоха веществото, с което са отровени. Как руснаците могат да търсят нещо, което не знаят какво е? Все едно да пуснеш куче по диря без да му дадеш мостра с миризма. Това си е явно заяждане. Чу се и че британците заплашвали Русия с кибератака... Само си представям какво ги чака в такъв случай...

44

Важно съобщение

преди 6 години

Очаква се най-късно утре. Путин вече да си го е преместил в другия.

43

h

преди 6 години

започна еврейската кампания за бойкотиране на световното по футбол в Русия ....това което Тереза Мей каза пред парламента буквално беше: "Очакваме обяснения от Русия до 48 часа или ще считаме това за акт на война срещу Британия"бабето се гласи да воюва с Русия .... кой ли ще прати срещу Русия, 3-тополовите или тълпите от ча_лми и заб_радки или превърнатите в безволеви овце бели британци ?

42

Анонимен

преди 6 години

Ако бяха свалили самолет с 200 британци по-истинско щеше да изглежда, ама нямат топки, защото няма да могат да го препишат на руснаците. А те обичат да реват, че някой им се е изсрраал в гащите. Нещо като брит тийна дет си взриви една пиратка отзад и курорта Слънчев Бряг му е виновен затова.Очакваме обвинения към Китай за откриване на барута и шамани за курарето.

41

Анонимен

преди 6 години

Настана времето русофилството да види каква жалкарска работа са Русия и нейният дребен вожд.

40

Анонимен

преди 6 години

Англичаните едва сега разбраха, че терористите не са някаква фанатизирана религиозна група или бандитски синдикат, а най-голямата по територия страна в света. Разбраха че и от тези терористи обикновените англичани могат да бъдат убити докато ходят по улицата или обядват в ресторанта. За да се върне увереността на британците в държавата им са нужни крути и твърди мерки срещу терориста Русия и именно такива мерки ще бъдат приложени.