61

Анонимен

преди 6 години

10г.се назначават герберските калинки и резултатите са три заключени деца,едното на 18г.! и един убит човек заради съпротивата си на тази лудост.Сега същите тези калинки ще ми говорят за Истанбулската конвенция.Отдавна трябваше тази власт да последва съдбата на Наджибула в Афганистан....особено сега след вица за ЧЕЗ.

60

Анонимен

преди 6 години

Типичен пример за домашно насилие. Само че над възрастен мъж!!!Извършено от ЖЕНА! Домашно насилие Захариева, от жена! В този случай Истанбулската конвенция трябва да защити този и.з.род! Видяхте ли се че проблема не е в законите, а в институциите!Които НИЩО НЕ ПРАВЯТ!

59

До 69 Кирил

преди 6 години

Да! Много уместен въпрос! Ако, някой от съседите чули скандала беше повикал полиция, може би нямаше да се стигне до тук.

58

до71

преди 6 години

До До Бай Оня...и не само не вършат нищо , но искат увеличение на заплатите.

57

До Бай Оня

преди 6 години

Не е точно шизофрения, но наистина е луда. Нея ще я тикнат в лудница, но съпругът ѝ ще бъде осъден. Не мога да си обясня и той как е търпял такова нещо. Жалко за стареца, който се е опитал да помогне на децата и мамицата им на всички сезирани държавни служби, които само водят документация без реално да вършат нещо

56

Кирил

преди 6 години

Да изтеглят кредит, ама парите да ги инвестират. Примерно да купят ЧЕЗ или Булгартабак!

55

Кирил

преди 6 години

"Съседи са чули как на 11 февруари Стефан Янев е викал за помощ, а дъщеря му е крещяла, че няма да спре да бие, докато не го убие.", и вие какво направихте като чухте!!?

54

Аз

преди 6 години

Кой човек ще си повери детенцето в нейните ръце?Ами ако този бронтозавър пак откачи и започне да бие наред и не спре,докато не убие някого.А-а-а ,не!Такива в психоизолатора на терапия !

53

Анонимен

преди 6 години

Ще изтеглят кредит?Това ще е уникално, предвид положението в което се намират!

52

Бай Оня

преди 6 години

Съдебен спор се оказва опасно предаване. Че така ще стане ми беше ясно още като гледах предаването. Тази е луда шизофреничка.

51

Анонимен

преди 6 години

Съседите всъщност са извикали полиция, но след като никой не им отворил на полицаите те са си тръгнли без да разбиват вратата... Ей това е...

50

Тролян

преди 6 години

Най-подходящият момент, да се споделят плановете за бъдещето. Сигурен съм, че директорите на забавачки ще са във възторг от подобна артистична личност.

49

Анонимен

преди 6 години

съседите чули как той моли за помощ, тя крещи, че няма да спре докато не го убие .....и после тишина ..... целия блок си легна да спи спокойно

48

Анонимен

преди 6 години

съседте като са чули, защо не са извикали полиция

47

Анонимен

преди 6 години

Е тези съседи като са чули ,че тая го бие и той вика защо не извикаха полиция?Егати хората!Потресена съм от безхаберници!

46

durrr

преди 6 години

ostanete tam -za da ne ubiete i drug nevinen covek-tatko ti ,zlokobna jeno,tova si ti .....

45

абсурдистан

преди 6 години

Каква е тая сугесто-свинка? Сугестопед била, да си хване сугестопедията и в Сливенския няма да казвам какво точно да направи с тази психопатска псевдо глупотевина. Ненормална, гнусна сугесто ***, пеело и се. Да я скъсат от пеене на сугестопедични псалми от зад дано

44

Анонимен

преди 6 години

Само жени-убийци искат да стават забавачки...

43

сугестопедагожка!

преди 6 години

Ето я Сугестопедагожката! Върл фен на сугестопедията. Има и нейна курсова работа в СУ как с музика и внушение ще възпитава набожни оли.го.френ.чета, пардон, деца с по-специални образователни потребности, демек СОП. Това искаше офцата да и е дипломна работа. Тия сугесто.ол.иг.офрени са за .... с камъни!

42

Анонимен

преди 6 години

ко стаа лyзърчета?? ниски ли са ви заплатите?? ниски са ви ами. нека, нека