41

Анонимен

преди 6 години

Тази красива българка само умрял може да ме лашка.

40

тцтц

преди 6 години

В Иран или някоя околна държава вече да й е хвръкнала главата, а тук още се обяснява и дрънка небивалици...Малко прилича на вица за ужасното самоубийство: Човека сам си прерязал гърлото,извадил си очите,отрязал си ръцете и краката и се обесил сам...Аман от измишльотини! Дано не да не й се вържат на тази леля.

39

онбашията

преди 6 години

До Анонимен 38ако ти смяташ тая способна да убие някой, не си по-умен от нея

38

o_O

преди 6 години

Леле майко,те така е най добра версията :))))))

37

Mitkyla

преди 6 години

За по тъпо нещо от това не съм чувал и сигурно няма и да чуя.Сега остава само и да я пуснат и тогава вече ще призная българското "правосъдие".В коя нормална държава по света, би си променил показанията и да получиш условна присъда.Тая заслужава да и лепнат и още едно наказание за лъжесвидетелство и да се приключи вече със случся.

36

Анонимен

преди 6 години

Ако има съд тая държава това недоразумение трябва да остане дълго време в затвора.Как е починал първият и съпруг ми е интересно...Изглежда уникално ***, но това не изключва пък да е хитра.

35

онбашията

преди 6 години

тая ако беше дала парите на средно кадърен адвокат, който да и даде един само съвет: "мълчи *** офцо" , вместо да подкупва ченге, щеше да мине с условна или пълно оправдаване.

34

Тинтири Минтири

преди 6 години

Последно до колко магазина е ходила, колко дълго е говорила по телефона и на колко кучета и котки е чистила ако-тата преди да благоволи да се върне при вързания и тръпнещ в очакване съпруг? И какво всъщност е направила после - набила ли го е или само го е излашкала и после седнала отгоре му да си почине?Кой съд би уважил толкова нелепи и променливи показания?

33

Сашо Симов

преди 6 години

Като бях малък любими личности ми бяха 1Ленин2Сталин3Леонид Брежнев.Сега Владимир Путин е номер 1.

32

масов убиец

преди 6 години

Не пускайте мис грозотия тя е готова да убие всяка твар по-красива от нея.

31

Сашо Симов

преди 6 години

Ей Жаблян дай да запеем дружноНас червеното знаме роди нинас неще ни уплаши смърттаНие сме на всеки километъриттук до края на света.Урааааааааа!

30

До 29

преди 6 години

А дали пък в САЩ нямаше да се я изпържили вече? Или както сега е модерно с няколко компонентни инжекции да са ни отървали от тази миска?

29

Анонимен

преди 6 години

Не знам след това което прочетох направо си е готова за вицепремиер идеално ще си паснат с баце особено след като и Юнкер го погали (и то пред камери) по тиквата няма такъв *** като нашия.

28

Анонимен

преди 6 години

До АнонименГлупости! В САЩ има голямо разминаване между издадени присъди и действително излежани години.Щяха да и дадат 20 г. затвор, да лежи 1 г, като всеки уикенд я пускат да се прибере вкъщи, после 2-3 години домашен арест и после започват програми по социализиране, връщане в обществото, намиране на работа, срещи с психолог и пр.В САЩ тя вече щеше да е с отминала присъда. И всичко зад гърба и. Тук ще носи последиците от откачените експерименти на съпруга си, който сам е играл с живота си.

27

Анонимен

преди 6 години

бабето тотално оплеска показанията....тръгнала за кухненска хартия посред нощ ?

26

Валерий Жаблянков

преди 6 години

Тази фашистка трябва да я съди народния съд,другари.Неизбежно,необходимо е!У меня всьо хорошо,опааа,почнах на Руски без да искам,чорт.Вяенсеремос другари.Ние сме на всеки километър оттук до края на света.Урааааааа.

25

хаха

преди 6 години

Тва варненките били страшна работа!

24

Анонимен

преди 6 години

Лaшкaла го е вече умрял?!?!? Възползвала се е от постморталната ерекция ли? Това не е ли вид джендеризъм некрофилията?

23

Анонимен

преди 6 години

Лъжливите показания са много сериозно престъпление.

22

Анонимен

преди 6 години

Цццц,да бе да,Абе доживотен затвор,само за това че съществува.Плондир