30

Анонимен

преди 6 години

Западноевропейците да махнат контрола по границите помежду им. Така пътуването на бежанците между първите страни на влизането им в Шенген и ЕС - Гърция и България и Германия и Скандинавските страни ще става много по-бързо и успешно. Лошото е, че като ги хванат в Западна Европа ще ни върнат обратно в страната на първото влизане - България. А ние ще трябва за сметка на държавния бюджет да ги интегрираме/подслон, здравеопазване, храна, работа, образование/ или връщаме в страните им на наши разноски

29

Анонимен

преди 6 години

Шута на Европа Бате Боко, с партийната си книжка в джеба и сикаджийското си СиВи щял в Шенген да ни вкарва. Смех, смех, смех...

28

Анонимен

преди 6 години

Няма да е лошо да сте на друго място всички, заради които сме първи по бедност и смъртност!

27

6-ца от тотото

преди 6 години

- Ха дано, ама...

26

Анонимен

преди 6 години

Другаря Цветанов не успя да боядиса тоалетните от Живково време...

25

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 23Гледам , че останалите държави от Източна Европа , го преболедуваха на крак , и вече са на светлинни години от нас . Ама на крива ракета космоса и пречи , така като на нашите псевдо демократи , който се оказаха най-обикновенни крадци.

24

Анонимен

преди 6 години

Лоши , лоши много лоши европейци . Веднага да премахнат границите с БГ , че нашите управляващи се задушават вече .

23

Анонимен

преди 6 години

След 45 години боледуване от комунизъм, ще ни трябват поне още толкова докато се оправим и докато ни приемат където и да било. За момента сме под международна карантина.

22

некой

преди 6 години

В далечната 2011 година - "Съвсем реалистично е влизането на България в Шенгенското пространство през 2011 година, каза вътрешният министър Цветан Цветанов след като получи доклад на гражданското наблюдение от "Отворено общество" по подготовката на България за членство в Шенген, цитиран от агенция "Фокус"...Само оставаше да се боядиса една барака на границата... Ама май и до днес 'боята' не достига, нали така другарю Цветанов???

21

Анонимен

преди 6 години

На Бойко "отличниците"....

20

Европа е друга

преди 6 години

Хубаво е преди призивите да се поразходи човек в тези четири страни и като редови турист. Много африканци... много. Затова има и контрол. Късно e, ама може и по- лошо...

19

Анонимен

преди 6 години

Пресцентъра на ЕС:- Почакайте само още 30 години!

18

До 14

преди 6 години

До евроатлантист отГЕРБХаха...вие сте най-зле.Евроатлентистите от ГЕРБ.Живеете в лъжата, че герб са антикомунисти и прозападно настроени.

17

Анонимен

преди 6 години

Ех, Екатеринче...ех, Бойко...дайте да не се лъжем.Всички ние в България, а и в Европа знаем, как ние чудесно изпълняваме изисквания "на книга".Но...в действителност...нещата са съвсем различни.Каква сигурна граница сме ние, бе?Какви изисквания сме изпълнили?Граничните ни полицаи са пропути от корупция, каналджийство и обвързаности с всякакви трафици.За какво говорите изобщо??@@ Ревете като малки деца.Все едно да разправяте колко сме изпълнили изискванията за съдебната система.

16

Анонимен

преди 6 години

*** го ползват като презерватив наляво-надясно...

15

Анонимен

преди 6 години

Когато някой се натиска толкова много за нещо, големите му го продават все по-скъпо! Свалиха шортите на цялото правителство и пак отговорът пак е НЕ!еНа продажници така се отговаря!

14

евроатлантист отГЕРБ

преди 6 години

Браво на Захариева, нека ЕС да ни чуе и да ни приеме веднага в Шенген.Нека и народа да направи демонстрации и митинги, за да може още при сегашното правителство да ни приемат в Шенген, защото негова е зслугата за постигането на критериите и народа също да помогне.

13

Анонимен

преди 6 години

Докато *** е на власт ще видим Шенген през крив макарон.

12

zeus

преди 6 години

Една моя учителка преди време имаше любим лаф: Пей си, Иванкеле, ама кой ли те слуша, та и тук така :)

11

Анонимен

преди 6 години

И интеграцията на западните Балкани и Шенген е голяма лъжица за устата на мутрата .