60

Анонимен

преди 6 години

Начи не е убаво да тревожите Вожду.Пръво още си носи старата оставка в джобу и втору знаете че е с високо кръвно.

59

Анонимен

преди 6 години

Отмина Цацата с мълчание обвинението на Цветан Василев , че към настоящия премиер са текли реки от милиардите на КТБ ! И сега ли няма да разберем за кражбите от магистралите , санирането ,, БУЛГАРТАБАК " ........... Десет години - далаверата край няма !

58

Анонимен

преди 6 години

Golemi artisti vse sa bg narod gledat nai ve4e sa pensionerite srab posor nams takava eu darjava s 90 eur pensia posor sa gerb pravitelstvo laji laji 29 g koi stanaha milioneri i miliarderi ? I kak stanaha takiva ? Koi proverava proishoda na oarite im ? Imotite sa im sa milioni dezata im bogataschi s po 39 40 miliona hoteli restr.kasina barove firmi na dr imena i v 4ujbina imat skapi koli ot kade ?????

57

Анонимен

преди 6 години

пак започнаха с манипулациите. тук проблемът не е войната между двама мъжкари (както се иска на някои), а нещо много по-важно: обвиненията в корупция.

56

Анонимен

преди 6 години

Само, ако провъзгласим Борисов за цар ще се оправим в момента има много малко власт и са му вързани ръцете за реформи. Пък и близо 10г. на власт нищо не са.

55

Анонимен

преди 6 години

Искам Бойко ти да се прероди още веднъж , че нещо не се е получило много добре този път .

54

Анонимен

преди 6 години

Единствения който няма крадлива физиономия и много умен който става за премиер на България е Ивайло Калфин всичко друго е жадни за власт и очите им стават на доларчета като барнат властта.

53

ЦК на ГЕРБ

преди 6 години

Да пазим здравето на Премиера-Слънце,другарят Борисов !

52

Анонимен

преди 6 години

" Българския Таен Революционен Комитет "защо не освободи България ? И кой освободиБългария - Русия ! Слава на Русия !русофобите в гьола !

51

Анонимен

преди 6 години

Сигурно ще има отражение в "Столичани в повече".Лютов президент, Лютов президент.....

50

Анонимен

преди 6 години

Да знаете, че Бойко си носи оставката в джоба така, че не го ядосвайте, защото, ако е подаде ще дойде края на света.

49

D

преди 6 години

А кога ще е удобния момент? Когато Будата унищожи напълно България? Тогава ли?

48

Василев

преди 6 години

Бати Бойко е преродения Апостол на свободата Васил Левски!А както знаем от историята Руската Империя е враг на Българския Таен Революционен Комитет , който се стреми да има независима, единна и просперираща българска държава!!!Агент Джийн Джеймисън!ЦРУ!!!

47

Гатанка

преди 6 години

Лесно забременява,но трудно износва мандат. Кой той?

46

Анонимен

преди 6 години

Зад Радев се крие дългата ръка на Корнелия, чрез протежето си ген. Деси. Женералът довчера се кълнеше в портета на Баце и бял хляб ядеше от масата му. Да се разберат Бойко, Сла Нинова, Деси компрота.

45

АНТИ

преди 6 години

Нито сме европейска държава,нито имаме европейски капитализъм,а за демокрация и дума да не става.

44

Анонимен

преди 6 години

Достатъчно е да кажем само, че Антикорупционният закон, предложен от Президента Радев и отхвърлен от машинката за гласуване на Банкянския Суджук (наричана неизвестно защо Народно Събрание) е известен още като законът "антигерб".

43

АНКЕТА

преди 6 години

За кой сте в спора Президент-Премиер?За Радев(+) или за Борисов(-)

42

Анонимен

преди 6 години

Ако нещо функционира с ОМРАЗА, това е ГЕРБ. Толкова много пари за ПИАРКИ, за пропаганда ,за тролене. На ГЕРБ кройката е такава.... Дори и трима души да останат в България , ще има 5 телевизии , 10 сайта и не знам колко журналистки за да обяснят ,че това положение на България се дължи на климата, комунизма. След границата много неща ще стават "национални стратегически обекти" . Какво председателство на ЕК топли обикновения българин. Напротив сега е време да се каже че това няма нищо общо с Европейска държава. Това е държава на победилият МАФИОТИЗЪМ.

41

Анонимен

преди 6 години

Дали Бай уиеццц познава Гиорго Гиорго където влака е на негово име където гръмна в Хитрино и уби маса народ, дали тоя влак не докарваше пари за партия Герб, дали този същия беднякът милиардер Гиорго ще строй лифтове в Пирин дали този гиорго не е поставено лице от Бай уиеццц дали пък не е така, ако беше нормална държава Цацаров глигана нямаше да прибере бай уиеццц на топло за много дълго време.