97

Ано

преди 6 години

Плевньо щял да прави партия с Радан Кънев, затова е това навиране под писалката. И единия и другия не разбраха ли, че и за изтривалка на Б. не стават? Новата партия плюнка или *** ще се казва, може и повърня?

96

До:Абе

преди 6 години

Не мисля ,че може да свърши нещо такова според мен вика някой да и оправя задния двор докато гледа и люпики семки плюейки в прилежно направена за целта фуния от вестник.

95

Драйфа М

преди 6 години

На френски я научи, а сега е ред на немския.

94

Оффф...

преди 6 години

Стига помия!

93

Анонимен

преди 6 години

Честно казано не съм виждала никакъв друг материял за тях по медиите освен интервюта, тъй че не знам къде ги виждат тези папараци

92

комитата

преди 6 години

е много езици,български , френски много и сега немски

91

Додо

преди 6 години

Тя обясни, че не е рисков човек.=====Камелия, дефинирай рисков човек, моля те! Такова словосъчетание в българския език до ден днешен не съм срещал и съвсем честно - не разбирам значението му в контекста на публикацията. Предварително благодаря!

90

Човека Долар

преди 6 години

Аз работя на Wall St и този господин на малкия ми пръст не може да се мери. Слагам го в малкото джобче за стотинки на панталоните ми Бриони.Sent from my iTriplex

89

Един от Коми

преди 6 години

Влизам и гледам - мат'ряла пак се е изхoдил! Евала мат'ряле!

88

Анонимен

преди 6 години

Десито здраво ще да е закъсала щом е стигнала дотам, че да се пусне на мистър Бийн!Годинките летят, а с напредването на възраста на жените им личи повече отколкото на мъжете, тоест, време й е да си подсигури "старините"!

87

6по

преди 6 години

Ужас как можа да обича този сигурно пари

86

Анонимен

преди 6 години

*** е посмешище. По време на мандата му следваха гаф след гаф, което превърна президентската институция в клоунада. Да ви припомня само няколко от гафовете му:Изкопаха го незнайно откъде и го номинираха за президент. Бате Бойко заяви, че Роската ще спечели всеки конкурс, щом го е номинирал ГЕРБ, ако ще и конкурса да е "Мис България".*** заяви в национален ефир, че бил ирландска пастирка в миналия си живот.Накрая жена му(бившата) се показа повече мъж от него...И още, и още...

85

Анонимен

преди 6 години

"Ставането в 4 ч. през нощта за прогнозата, не е лесно нещо."A ставането в 4 ч. през нощта, да ходиш първа смяна в мините, да добиваш въглища какво е, според тая издухана лачена чанта?!?

84

"-"

преди 6 години

Утре Плевньо в ново амплоа - използва розова тоалетна хартия!!!Вдругиден Плевньо отново в ново амплоа - използва памперси!!!Следва анонсирането ново амплоа всеки ден в зависимост от "поръчката" и платежа!С една дума Плевньо вече може спокойно да се асоциира с новините от "Жълтата преса"!

83

До АБЕ.

преди 6 години

Естествено че му дава,къде ще ходи.

82

Анонимен

преди 6 години

Деси.Защо се продаде за пари и разкош.Явно Плевнята е фрашкан с мангизи.А покрай него и свят ще видиш,а не само да седиш пред картата на света и да ни казваш времето.

81

Абе

преди 6 години

Как мислите, тая дали му дава да и оре задния двор?

80

Анонимен

преди 6 години

Да научиш "я, я, шнеле, шнеле, шприцен" не се иска много акъл. Кво толкова повече трябва да знае "синоптиката" (джурналята - има Ч в тая дума - синоптиЧката)?

79

Щирлиц

преди 6 години

Unsere Parteigenosse,das ist unglaublich!Ich bin zufrieden!Wunderbar!Смрад.

78

65245

преди 6 години

синоптиката , не мислите ли че се пише синоптиката