87

дедо Ташунко

преди 6 години

Въпрос. Защо *** не поискат прошка и не признаят грешките пред народа си?Нароиха се всевъзможни "партии" след десети, всички възможни производни на "славната престъпна българска ком. партия", които продължиха голямото плюскане и разграбване на България. Младите изпростяха, нищо не знаят, нищо не разбират и им промиха мозъка с американизирането на живота. Плюйте ме колкото искате, но вече десетилетия се мъча да помагам на роднини и приятели в България, докарани до мизерия от управляващите

86

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

ТОЗИ ТАКА НАРЕЧЕН " НАРОДЕН СЪД " ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕИМЕНУВА НА ПОЛИТИЧЕСКИ СЪД !КАКВО МУ Е НАРОДНТО НА ТАКЪВ СЪД ,КОЙТО ИЗБИ ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ НЕВИННИ БЪЛГАРИ В ТОВА ЧИСЛО ЛЕКАРИ ,ЮРИСТИ , ОБИКНОВЕНИ ЗЕМЕДЕЛЦИ И ЧАСТНИЦИ ,КОИТО СА НЯМАЛИ НИЩО ОБЩО С ФАШИСТКИЯ РЕЖИМ ?! ВСЕ ЕДНО ДНЕС В ТУРЦИЯ ДА СЕ КАЖЕ ,ЧЕ ЕРДОГАН СЪДИ ОПОНЕНТИТЕ СИ ЧРЕЗ ТУРСКИ НАРОДЕН СЪД , НЕ ЧРЕЗ ПОЛИТИЧЕСКИ ОТ ЛИЧЕН ИНТЕРЕС !

85

Въпрос

преди 6 години

Този "елит" на България що не е избягал да търси спасение в чужбина преди 09.09.44 г. ? Отговорът е - щото ги е чакал много по-бърз и безмилостен съд и са се надявали на по-милостив български такъв?!

84

Народния съд

преди 6 години

"Народният съд върна България в лагера на победителите от Втората световна война."Уинстън Чърчил

83

Каичо

преди 6 години

До ЕнгелсМаркс и бил абсолютен пияница оженил се за баронеса да го издържа.Никога не е работил нищо през целия си живот.С Енгелс които е син на заможни хора са се напивали до безсъзнание.

82

Сериозно

преди 6 години

Пещерните антикомунисти нямат грам мозък в главите си и не правят разлика между Народния съд и репресиите след 47-*** г.! Народния съд не е никакъв "комунистически", а учреден с указ на регентите на Симеончо, като са го учредили и политици, които са убити или репресирани след 47-*** г.! Другари "демократи", рискувате с отричането на Народния съд да си навлечете гнева на новите си началници от Говедария и Ингилизия, които вече ви размаха пръст с Луковит марш!

81

българин

преди 6 години

До дедо ТашункоКолко трябва да си *** и злобен родоотстъпник,за да цитираш човек,наредил "да изравнят София със замята и да засадят картофи",а,***?

80

Избили били елита

преди 6 години

Избили елита, щото тия елит ни докара три изгубени войни, две въстания, загуба на една трета от територията на България, милиарди репарации, Две национални катастрофи! А какво трябваше да прави - да ги гали с перце? Ето ги сега наследниците на недоубитите в Луковия марш! Това ви чака!Трета национална катастрофа!

79

борец

преди 6 години

хахааааа, българският елит бил унищожен. че какъв елит, аджеба, е имало преди 1944 в България - най-изостаналата европейска страна, население с ***

78

Крал Мас

преди 6 години

Абе Енгелс ти гъбаркаш ли си с мен?

77

баба пена

преди 6 години

Народният съд наказа главорезите които ни вкараха във войната на страната на нацистка германия и върнаха страната години назад. Може да е имало и някои невинни осъдени но то както знаем покрай сухото гори и мокрото. Все пак народният съд беше един справедлив процес. какво да кажем за милионите жертви на капитализма, как да осъдим този опорочен обществено-икономически строй?

76

Енгелс

преди 6 години

През соца изучавахме диалектически материализъм, политикономия и научен комунизъм. Гениални разработки на Маркс, най-великият човек някога живял на тази планета. Сегашните капиталистически мародери се страхуват от този човек и всячески се опитват да скрият приноса му за човешкото развитие. А истината е, че никой няма по-голям принос от великият Карл Маркс!!

75

Змияров

преди 6 години

Нема дъ съ плашити.Ние заедно с Гущеров и Жаблянов шъ упрайм държавътъ.

74

Енгелс

преди 6 години

Не беше комунизъм, а социализъм. Характеризира се повишаване на доходите и стандарта на обикновения човек, почти нулева престъпност, увеличаване на населението и най-вече свободата на хората. Най-добрият период в многовековната история на България. Невежество и срамота е да се говори обратното.

73

Анонимен

преди 6 години

Драги писачи, защо не коментирате турските издевателства, защо не коментирате фашистките издевателства и избиванията без съд и присъда? Народният съд поне е бил съд. Защо не коментирате избитите от САЩ по всички страни на света? Преди 10.10.1989 г. управляваха второто ниво на БКП, които станаха първо на СДС. Именно те плюят комунизма, който не е бил като строй в България, но от къде да знаят журналистите и писачите. Да комунист съм по убеждение и не се срамувам и България е над всичко.

72

Анонимен

преди 6 години

Най - голямата грешка на българския елит е , че дели народа на врагове и приятели . Една шепа Народ ...

71

дедо Ташунко

преди 6 години

"Ако човек не е бил комунист на млади години, той няма сърце. Ако продължава да е комунист на стари - той няма мозък!" - мисъл на сър Уинстън Чърчил. Василев е прав в коментарите си, а на професорчето му плащат от БСП да продължава да бълва глупости. Каква огромна простотия цъфти тук! И след девети някога, и след десети преди 28 г., ликвидираха елита. Някои хора убиха, другите - смачкаха. Затова 3 милиона българи се изметоха от ***. Кадърните от тях - завинаги. Приятна неделя на всички.

70

Анонимен

преди 6 години

Ако е истина, че елита е бил избит, как по дяволите е оцеляло семето на подпоручик Йорданов?!?!

69

по 50 000 лева

преди 6 години

Продължавайки традициите на османския башибозук и подобно на джихадистите от ИД, фашисткия режим на Борис 3-ти, до 09.09.1944, е плащал за една отрязана партизанска глава по 50 000 лева. Още през 1942 година Борис и българското правителство обявяват награда за отрязани глави на партизани, възлизаща на 50 000 лева, за отрязана глава на обикновен партизанин. Ако главите принадлежали на партизански командир, политкомисар от бригада, голям партизански отряд, сумата за такава глава достигала до 100 000 лева.

68

Анонимен

преди 6 години

Не чакайте обективна оценка за Анти'Народния съд от наследниците на комунистческата номенклатура и русофилската пета колона !