21

Анонимен

преди 6 години

Ще си сложа маска и пак ще го открадна.

20

Анонимен

преди 6 години

Земята и без това е плоска и в Антарктика е основата на звездния купол, който държи слунцето, луната и звездите. Коперник е масонски мошеник. Хората се събуждат !

19

Асан

преди 6 години

Пак от нашия милет са извършителите.Ние индобългарите имаме неограничени възможности.

18

Чичо до К

преди 6 години

Абе К ти пътувал ли си някога ,някъде със самолет или корабЯвно не си.Нали освен пилотите и ние виждаме като пътуваме доЩатите или Австралия .Как може в 21век да има такива хора като теб? Ти отричаш и слънчевата системаИ нея ли са я измислили евреите?.Виждал ли си и гледал ли си през телескоп? И луната,Венера и другите планети ли са плоски ?Май мозъка ти е плосък.O,Sancta simplicitas!!!! Ако не е майтап това твойто е връх на г.л.у.п.оста!!!

17

к

преди 6 години

чакам да ми обясниш защо самолетите от Кейптаун за Перт не летят през океана а минават през Индиа !?от къв зор им е да минават 2 пъти по-дълъг път !?

16

к

преди 6 години

и накрая *** мозък, аз бях артилерист в казармата ако земятя е сфера с радиус 6000 км то на жсеки 3 км хоризонта трябва да пада с 1 мако земята се върти с 1600 км/ч то трябва да има поне 25 м разлика на 1 км ако стреляш на изток или на запад казвам ти !такива поправки на прицела не се правят и снарядите падат в целта ако земята беше сфера и се въртеше без тези поправки на 10 км снаряда трябваше да бяга поне 150 м от целта това не се случва !

15

к

преди 6 години

До АнонименNikon p900 - увеличение 83 пъти през обектива, през ясен ден от Кале се вижда Лондон !10-ки хиляди хора могат да потвърдят думите ми !и филмче съм сложил на Ю-тюба - *** търси

14

Ни чул - Ни видял...

преди 6 години

Те паРашките изпотрошиха и изпобутаха Ленин и Сталин в цяла Русия,вие за на Коперник глобусът се притеснявате.

13

Анонимен

преди 6 години

Добре де кажи поне марката на тоя бинокъл който "фърга" на 350км пък било то и по плоскост

12

Учител

преди 6 години

До к"офицялната"? ***, марш в първи клас. Като го завършиш, заповядай пак да даваш коментари.

11

шматка

преди 6 години

10Я кажи какво има зад ледената стена че и ние да научим.

10

к

преди 6 години

До до йот 300 години евреите ти наливат в главата "офицялната" си наука физиката на Нютон-Айнщайн е когломерат от глупости и лъжи !"историята" която ти наливат в главта няма нищо общо с реалността

9

й

преди 6 години

Коперник е юдо-масон, който разпространява еврейската лъжа че земята е сфера !Паметника на този еврейски мракобесник трябва да се разруши !!!

8

Анонимен

преди 6 години

Силата на демокрацията е в разрушаването.

7

33

преди 6 години

Не ги винете-те не знаят кой е!Пропуснали са този урок в часа по физика и география,ако изобщо са ходили на училище!А и властта явно не си е на мястото-полицаите се разкарват само в колите и искат високи заплати!А съм сигурен ,че и те на знаят кой е Коперник!

6

Анонимен

преди 6 години

Нашенската простотия се шири на шир и длъж! Какъв идЕот трябва да си за да рушиш нещо създадено от друг? Спомням си бай Радой Ралин с епиграмата, докога във страната ни бащина, ще вилней таз страшна простащина!! Ако помните книжката "Люти чушки" с илюстрации на Борис Димовски. Мисля, че при Бай Тошо простащината беше много по-малко. Прравещите се на отворковци ядяха здрав тупаник от чичко милиционер. И ги съдеха в тухларните за по 14 дни. Днес е разруха, беззаконие, разпад на морала. И ето резул

5

Анонимен

преди 6 години

Прегледах 2-3 снимки на статуята преди счупването. Ами че то Коперник е застанал на колене и държи глобуса така, все едно го поднася за спаринг към аудиторията, както държат за каратистите и боксьорите онези дъски и круши в тренировките. А то каратисти в България да искаш. Скулпторът е сбъркал в творческото си въображение и ето го резултатът.

4

Анонимен

преди 6 години

То това място вечер по принцип е пълни с разни *** събират се там от години.

3

Анонимен

преди 6 години

Пари няма за нищо, но за крадене има . Тази мантра е добре дошла за кметовете.

2

АНТИ

преди 6 години

Варна морето морските вълни,дроги пишлемета с пиянски игри.