38

Вълнаро

преди 6 години

Хубу де, аз не съм богат, тати не е червен любимец. Не съм красавец, но и не съм глупав. Жена ми е по-красива и чаровна от златотърсачката на новоизлюпеното крокодилче, заклевам се! И ме обича заради това, което съм. Мисля, че съм по-щастлив от него, поне в това отношение.

37

Анонимен

преди 6 години

Гонзо - кръстник на младото семейство!

36

123

преди 6 години

До Туй кюфтеНе баш. На тати май му свършиха червените парички и скоро май ще имаме изненади. Тъй че споко.

35

БГ

преди 6 години

Колко трябва да обичаш парите, че да си лягаш с тая лоена топка ?!

34

123

преди 6 години

Еб*си тоя и фотошопа не го оправя. Тая са я направили един път, обаче.

33

Туй кюфте

преди 6 години

Няма ли някой смел българин да поиска едни бързи пари? Туй гнусното на пикчето ми мяза поне на 500 000 в евро!

32

Анонимен

преди 6 години

Нея са я замазали на фотошоп. Можеше и на него малко да му подкастрят брадата и веждите.

31

СъвецкиГей

преди 6 години

Малкия Гущер да си хване един сериозен мъж да си бъркат по дупките и да ги зареже тия жени. Ела в нашия отбор гущерче, доволен ШЪ останеш!

30

Катил

преди 6 години

Хубаво, че навлезнаха много секс стимуланти иначе със сигурност на тоя плондир изобщо нямаше да му стане патката.

29

G

преди 6 години

Браво Гущер.Покажи на всички хубави момичета, че се продават като стока!!Ако тати нямаше пари, който ти да харчиш, само щеше да ги сануваш, а сутрин да переш чаршафите.Евала.Поколението на чалга културата е така :(

28

Кико

преди 6 години

Този дебелак е новия бей. По арогантност още отсега е надминал Д.Пеевски! Ходи с охрани, чупи заведения, блъска се в полицейски коли, държи се с полицаите като че ли са работници на баща му. А в същото това време раята му ръкопляска и му се радва. Жалка гледка!

27

Lina

преди 6 години

Кой- какво-гущеров пак по кръчмите,пак демонстрира с коя спи,за коя ще се жени. Няма да правя дълбок анализ, но и той като роско плевнелиев има комплекси на с.ексуална тематика, за това все *** влачи, уж да се доказва. Само присъствието на азис разваля цялото прикритие...

26

Додо

преди 6 години

В държавата на Шошана е нормално такива биологични отпадъци, като тези двамата да са VIP и цялото псевдожурналистическо съсловие да ги глорифицира като такива. Всеки нормален човек би повърнал от тези.

25

Брутал Дилдо дот ком

преди 6 години

Добре, де, аз сега не разбрах кой води класацията- тоя Гущеров или Коко Динев?

24

Бачо Кольо

преди 6 години

Таз след Гонзовица и Гущеровица, какво ли ще и лепнат ?А на ба бас, че ще има "след"

23

n.d

преди 6 години

Направо ги съжалявам тези жени!За съжаление Светлето ще свърши като Мария само,че с няколко дечица.Може да почнат залозите,колко време ще.просъществува тази връзка,тази голяяяяяммммааааа любов.

22

маркиз дьо саП

преди 6 години

Е, да не си кривим душата, момичето изглежда добре. Но предполагам, че с хубавото до тук. Имам чувството, че относно другите и качества в сравнение с Мария ще стане от трън та на глог, че е по-висок! Но мъдрият български народ е казал и друго търкулнало се гърнето и си намерило похлупака!

21

ЗАКЛЮЧЕНИЕ:

преди 6 години

"Женихът, който има проблеми със закона, още не е развел с Мария" НАДЕ, НАДЕ... ИМА ЛИ НАДЕЖДА ДА СТАНЕШ МАЛКО ПО-ГРАМОТНА???

20

Анонимен

преди 6 години

За пореден път се убеждавам, че бивша България е страната, в която всяко нищожество има свой фенклуб.

19

Част 4

преди 6 години

"Дни преди конгреса на БСП социалистическият депутат-бизнесмен заяви, че партията би трябвало да състави самостоятелно правителство, за да изпълни щедрите си предизборни обещания. Парадоксално е, че точно Гущеров застъпи такава позиция. Големият бизнес по традиция прави политика дискретно и човек като него трябва да има много сериозна причина, поне формално несъгласувано, да скандализира политическите кръгове с идеите си. Планът не се осъществи - вместо лелеяните 121 мандата, БСП получи 82."