95

ЖАН ВИДЕНОВ

преди 6 години

1 ДОЛАР = 3000 ЛЕВА

94

предложение

преди 6 години

Предлагам на следващите избори пак да изберем ГЕРБ. ГЕРБ се провалиха и много крадат, но като ги изберем на следащите избори няма повече да крадат, защото тогава ще бъде по-различно, политиците на ГЕРБ ще бъдат честни и ще работят за българия.

93

Анонимен

преди 6 години

На Българофобите им се иска да махнат ББ и да ни насадят *** с предателя президент. След това така ще я вапцаме че ще си спомняме с умиление за Жан Виденов.

92

предложение

преди 6 години

Предлагам на следащите изборо да свалим ГЕРБ от власт защото ГЕРБ се провалиха. А сега сме демокрация и можем да ги сменяме. Предлагам да изберем БСП или патриоти или ДПС или Марешки или новите които ще се появят точно преди изборите с много красиви билбордове и много рекламно време в най-скъпия прайм-тайм на медиите и тогава всичко ще се оправи. Да живее демокрацията.

91

Букурещ

преди 6 години

В Румъния закона освобождава политиците от отговорност за пропиляване или присвояване на средства по-малко от 200 000 евро.Очевидно това не е било достатъчно. Под краката на *** пари и затова е побесняла.

90

предложение

преди 6 години

Прелагам да организираме 450 километров пеши поход Варна-София против корупцията, и тогава ше се опрайм!

89

Демократ

преди 6 години

Ми можем да си ги менкаме на изборите, за това е демокрацията, нали и ние като САЩ - най-демократичната страна на света - демократи републиканци, деморкати републикаци менкат там а ние менкаме БСП ГЕРБ, БСП ГЕРБ - свободни сме да менкаме, свободата Санчо е най-висшето благо дадено на човека. Да живее демокрацията и все така да е демокрация и все така да менкаме и ние като американците.

88

просто човек

преди 6 години

Тя затова Курнелията е толкова активна. Има от какво да се опасява.

87

Анонимен

преди 6 години

Доскоро ги даваха за пример, но дойдоха техните въртоглави и разбиха всичко градено с години. Комунистът не може да живее без да краде, няма значение каква националност е. Още Чапек го е казал да не очакваме от един човек да е умен, честен и комунист. Ако е умен няма как да е К, ако К няма как да е честен.

86

Анонимен

преди 6 години

НА ПОСЛЕДНИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ ЗА БУДА ГЛАСУВАХА ИДЕОТИТЕ И ИНТЕРЕСЧИЙТЕ ТОВА МУ Е ЦЕЛИЯ ЕЛЕКТОРАТ!!ЦЕЛИЯ ЕЛЕКТОРАТ НА БУДА Е ОТ БЪЛГАРОПРЕДАТЕЛИ НАПЪЛНО ЗАСЛУЖАВАЩИ СМЪРТНИ ПРИСЪДИ!!!ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ПРОЦЕНТА НА ТОВА ПРОКАЖНО НАСЕЛЕНИЕ Е ДОСТА ГОЛЯМ ЗАТОВА И НЯМАМЕ ДЪРЖАВА!!!

85

Анонимен

преди 6 години

САМИЯ ФАКТ, ЧЕ ГРОБ Е ВОДЕЩА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА ЗА ТРЕТИ ПЪТ ПОКАЗВА, ЧЕ НАСЕЛЕНИЕТО НИ Е ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА!

84

дебел депутат

преди 6 години

в България се живее прекрасно :)

83

Анонимен

преди 6 години

Българите просто не вярват вече, точно обратното, вярват, че родината им е узурпирана от каста, с която няма справяне. Българите помнят как им казваха да скачат, че да не са червени, после се оказа, че всъщност са били пешки в играта на преход, организирана от същите тези червени.. Българите знаят, че ще минат поколения, само това ще помогне..

82

Анонимен

преди 6 години

УПРАВЛЯВАЩИТЕ ИМ СА ПЪЛНИ ПРЕСТЪПНИЦИ!!! НО РУМЪНЦИТЕ ИМАТ НАРОД ТОВА Е!!!!ТОВА С ОБИСКА БЕШЕ МНОГО ГОТИНО ДА ГИ УВЕДОМЯВАТ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!! АЛО ЖОРЕ НИЕ УТРЕ ИДВАМЕ НА ОБИСК ДА СКРИЕШ ОРЪЖИЕТО ДРОГАТА И ВЕЩЕСТВЕНИТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА УЛИЧАВАЩИ ТЕ В ПРЕСТЪПЛЕНИЕ :D

81

cantstumpthetrump

преди 6 години

Колко пъти протестирахме, млади хора се самозапалваха. Бойко си подаваше оставките из между другото, за да се върне отново. Нямаме си политик с топки. Разочарована съм от себе си. От държавата. Ние, младите българи, докога ще си траем? :(

80

Анонимен

преди 6 години

на снимка номер 9 се вижда НЕ изписано на кирилица :)събудете се .

79

Анонимен

преди 6 години

*** вие излизате на протест да развявате Руски знамена бе,вие сте рекламни лица на Масква,а хората във Румъния протестират срещу корупцията,как си го обяснявате да веят руски знамена а ?Вие сте си изкукурдякали русофили,вие живеете според исканията си.Да протестираш срещу корупцията означава да протестираш срещу руски интерес

78

Милчо от София

преди 6 години

Евала на румънците, не са мършляци като нас. Да излезем и ние, да изринем нашата *** и си вземем държавата от мафията!

77

Анонимен

преди 6 години

Българиииииииии! Срам за нас! Позор! Браво на румънците! Това е народ!

76

Гербер

преди 6 години

До 78 ***. Това едни минус в какъв граматически порядък е - позитански ли?