51

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Браво на жената, не е като ония мързеланковци, от които само мъжът работеше. Тази жена сама, но се бори и изучава децата си. Понякога точно тези деца стават Човеци.

50

анон

преди 6 години

сега мъжа и ще се върне, ще и направи още едно дете, и ще изтегли още 500лв кредит.

49

Анонимен

преди 6 години

Да си от кофти развалено семейство си е ужасна работа и те съсипва за цял живот (от опит го казвам). Моля ви не правете нещастници, ако не можете да си го позволите финансово и интелектуално - света няма нужда от депресирани,с ниско самочувствие и без бъдеще деца.

48

Анонимен

преди 6 години

А защо ражда като плъх едно след друго като неможе да ги гледа? В момента е бременна с четвърто! Ако си затвори краката може и да си спести малко мъка.

47

Абе...

преди 6 години

айде не ми говорете, че тази жена с болния и мъж, са си напраивли 4 деца, щото някой ден да имат деца, ако случайно някое умре :D просто разбирам ви на всички доводите - за 1, 2 деца, за без деца, за изчезнаето на нацията и т.н. ама мъжа ти да е тежко болен от 2 години и да си в 6-тия месец с четвърто дето... това не е сериозно

46

до 46

преди 6 години

Съжалявам за загубата ти. Осиновяването пак е опция... но шанса да вземеш българче е много малък все пак опитай! Има толкова деца, които нямат щастието да имат родители! Биологичният часовник не е край на родителството!

45

Анонимен

преди 6 години

А Бойка Борисова какво ще даде?Цвък вече обеща един от апартаментите си.

44

До всички

преди 6 години

които имат по едно дете:Пиша ви със сълзи на очи.Аз имах едно дете и го загубих.Нелепа случайност отне живота на детето ми.Не посмях да родя второ от страх заради тежкото раждане,а сигурно и заради егоизъм.Сега съжалявам,но вече е късно.Затова не оставайте с едно дете.Да са ви живи и здрави тези,които имате,но когато са повече,е по добре и за тях и за вас.Повярвайте ми.

43

Пророкът Гочо

преди 6 години

ЧСИ са любимото дете на Бойко Борисов.

42

до 42

преди 6 години

Що за *** трябва да си, за да кълнеш деца бе *** нещастен?! И от кога виждаш децата като "инвестиция"? Все си мисля, че те се създават, за да радват родителите си, а не, за да се ползват за социални придобивки? Вземи си куче или котка, но моля те никога не създавай деца след като ги виждаш само като предмет, в който да се "инвестират" пари.

41

До До 33

преди 6 години

Това някаква шега ли е? Познаваш ли ме, че да знаеш дете ми дали е разглезено?!??! И кво е това нищо?!? Дай да имам цяло котило, че един ден, ако случайно... И другото - що си мислиш, че българите сме толкова невероятни и незаменими, че ще е голяма загуба, ако изчезнeм :D И другия въпрос- ти колко деца имаш???? Питам само :D

40

Анонимен

преди 6 години

До До 33И с малко пари можеш да отгледаш културни деца, въпрос на култура а не на пари. А това 1 дете, което мислиш да имаш, най-вероятно ще е страшно разглезено, а ако му се случи нещо ти оставаш с едно нищо, в което си инвестирал всичките си пари. Заради този сбъркан начин на мислене скоро няма да ни има.

39

Джедай Мастър

преди 6 години

Дългът и е опростен от взискателя, а не от ЧСИ, както сте писали. ЧСИ не са хора, които няма да си съберат своето, а и чуждото, не им приписвайте човещина.

38

Анонимен

преди 6 години

Може би тези красиви деца ще ирастнат честни,добри и дай боже образовани хора,защото знаем за много богати мамини синчета,които са станали наркомани или други *** и съвсем не са пример за подражание.А мама и тате не са родили дори второ,за да има всичко за детето,а накрая какво стана с него?Едно такова преди години изби цялото си семейство и сега е в затвора.Да не давам повече примери,че няма да ми стигне мястото.Така че,не съдете жената,защото са малко като нея,а помогнете,ако искате.

37

До 33

преди 6 години

Такива като мене имат 1 дете, защото искат детето им да израстне достоен човек. Не искам милиони, искам достатъчно, за да мога да се грижа за него, да му дам образование и да може един ден да си стъпи на краката и да поеме живота си в ръце. И да има самочувствуето да го направи! Въобще как си представяш да се кокурам с една ***, дето ражда на 15 и до 30 (моята възраст) вече има минимум 10 деца и 5 внучета... И да са българчета децата на тази жена, няма да се различават от ****! Сори!

36

Петров

преди 6 години

Ако не беше р***мка едва ли щеше да е залята от добрина. 4 деца от различни мъже. Всеки гледа да се докара пред р***мите така искат от Европа.

35

Анонимен

преди 6 години

До до 33Жалък си.Аз познавам поне 5 човека чийто родители са наистина много бедни.В момента тези хора изкарват със сигурност повече пари от вас...Важно е възпитанието и настройката и това не са само приказки.Дори и да е клише е вярно-учиш за да сполучиш.Също така има приятел чийто родители са алкохолици а той е на много отговорна позиция в IBM.

34

до 33

преди 6 години

Българка, която произвежда деца без бъдеще. Същата работа като братята роми - спести си глупавия коментар. С нищо не е по-различна от тях. Като нямаш пари не раждаш. От тези деца ще се пръкнат нейни подобия, защото нищо друго не са видяли.

33

Стеф

преди 6 години

Наистина има хора със сърца.Доброто се връща така,че не се скъпете...

32

ako

преди 6 години

ако беше ромк@ щеше да е милионерка от социалки