118

Анонимен

преди 6 години

САЩ вече никой не ги бръсне за слива.

117

до 117

преди 6 години

Независим, г-н. Високоинтеналъмни, означава, че нямам никакви икономически интереси в РБ. Така, че лично не ме засяга ама абдолютно нищо каквото сте правили, правите или ще правите в РБ. Моят отговор е, че все на видокоморални се правите, а всъщност сте едни дребни, лоени моладжийчета.

116

Бегемот

преди 6 години

Имат пари американците, имат технологии, могат да модернизират каквото си искат.

115

Tron

преди 6 години

До 134 "р"И какви успехи ще постигне България сега, след като ни приеха в ЕС и НАТО големия процент от мислещи и можещи млади хора напуснаха страната безвъзвратно ... с кого ще постигнем успехи с пенсионерите, ромите, бежанците и "вялото" българско общество ?!!Да не говорим, че сме на 3 място в света по демографски срив ... за жалост ние сме умираща нация.

114

Анонимен

преди 6 години

До 133Г-е, той 131 е много образован. Образован е защото НЕ пропуска брой от жълтата преса. А както е знайно, жълтурковците са многознайковци??????

113

въпрос

преди 6 години

Независим от РБ (това реформаторския блок ли беше или Република България ) ???

112

до р

преди 6 години

Кой ти пречи европейцо, бъди където си искаш. Аз лично съм независим от РБ от много години. Щом е нормално и приемливо за вас евронезнамсикаквота да има гладни, брздомни, умиращи от бяла смърт българи, означава само едно, вие сте едни никакъвци, глашатаи на чужди интереси.

111

до 131

преди 6 години

Не каторжници ами пуритани. Ненормални псевдохристиански религиозни фанатици. Не бъркайте Америка с Австралия.

110

р

преди 6 години

Не се хваля със САЩ ,но предателското ви поведение вече взе да дразни трезвомислещите.България е в НАТО и ЕС.Приемете го и ще видите как България ще постигне успехи .Но вие пречите и ни връщате я към комунизма,я към Варшавския и тн . И съм си много добре отпред и хич не ща някой отзад .Проблема е че вие постоянно опявате за глупости,а статията касае ядрената програма на Америка ,партньор в НАТО .

109

до слава на нато

преди 6 години

1. Иракски войници изхвърляли бебета от кувьози??? 2. Саддам има ОМП, още ги търсите??? 3. Усама бин Ладен е в Афганистан. Да продължавам ли, че само изброяването на опазването на мира е към 1300 страници в американския вариант.

108

Анонимен

преди 6 години

До Категориченто е, защото много от първите заселници са били каторжници!

107

Анонимен

преди 6 години

Гледай ти два евродовляка от бивша турска провинция сложили минуси на фактически материал. За това не се учудвам, че евроатлънтикът не може да си го намери с две ръце.

106

Анонимен

преди 6 години

До до 127а ти какъв си, бе ?! похвали се с твоята родина, а не с чужди постижения!! ти какво направи за българия, та се хвалиш със сащ???!!! или си от тези, дето искат да имат огромен, но чужд и отзад, отколкото малък, но твой си и отпред!

105

Анонимен

преди 6 години

като ви чета коментарите, оставам с впечатление, че всички сте огромни капацитети във всяка област, умни, начетени и много разбиращи!!! сега от вас се очаква да направите нещо и за родната ни българия! ха да ви видя, умници! или сте като третополовите - уж са върха на природата, а пък импотентни!

104

Анонимен

преди 6 години

До Слава на НАТОглупости на търкалета!!! сащ непрекъснато се хвалят с всяко оръжие което създават, или мислят да създадат! по този начин поддържат някаква илюзия, че все още са "господари" на света!

103

Слава на НАТО

преди 6 години

САЩ постоянно имат постижения в разработките на нови военни технологии за да са първи в света за да пазят световния мир. НО! Всичко е строго секретно за да не могат руснаците (които са десетилетия назад) да клонират извратено оръжията на САЩ. Руснаците затова се хвалят защото техните" лъкове и копия" са морално-технически остарели.

102

Анонимен

преди 6 години

САЩ- 242 години съществуване, 241 години във война. Истински гълъб на мир!?# за нискочелите з.д.н.и.ц,и на европа. Тия платените евроатлантически трулчета, ги разбирам, трябва да се руча, ама тия другите облъхнати от евроатлантизъма, които не използуват капка кротическо мислене не ги разбирам. И след 30 пак ще сме си в прехода. Препоръчвам следните материали. Как се правят войни, филма "Wag the Dog", Noam Chomsky и Tariq Ali, Oliver Stone "The Untold History of the United States.

101

Категоричен

преди 6 години

До Анонимен 122ПЪРВО: Ти кой си, че се срамиш да назовеш името си?ВТОРО : Кое от изброеното не е вярно?ТРЕТО: НАУЧИ се, да спазваш граматическите правила като пишеш и тогава говори за невежество.П.П.А за да знаеш историята трябва малко от малко да си почел, оооооо "образованя"!

100

резолтат

преди 6 години

Вчера на остров Гуам последи бял ден е била обявена тревога за ракетна атака и хората са тичали в паника,хаоса е бил страшен после се разбрало че някой по грешка е натиснал грешното копче.

99

Анонимен

преди 6 години

121 Голям фантазьор си само, че невеж