70

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 71Станишев мисли като европеец.

69

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

БРАВО НА НИНОВА, БРАВО! КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ НЯКОЙ ДА НАРИТА ТОЗИ ОТВРАТИТЕЛЕН ТРЕТОПОЛОВ ЧЕРВЕЙ СТАНИШЕВ!

68

Анонимен

преди 6 години

Подкпрепям Сатнишев. Един евро политик.

67

Анонимен

преди 6 години

БСП няма да приема Конвенцията, отсвириха Станишев! Браво на Нинова!

66

до 67

преди 6 години

*** си и такъв ще си останеш, а и след като ти трябва речник, значи не знаеш грам английски, а коментираш, gender означава род в граматически смисъл, т.е. както имаме "една жена" в женски род, "един мъж" в мъжки род и т.н. единственото му използване в смисъла на пол е третополово, т.е. sex е биологично заложеният ти пол, а *** имат само третополовите, защото те отричат заложеният им в ДНК пол под формата на XX или XY за 23-та хромозомна двойка. компреде или си с интелект на муха-винарка?!

65

Анонимен

преди 6 години

Серго пак се прави на луд. БСП са подкрепили работното заглавие на конвенцията, все пак превенцията на насилието срещу жени е добра кауза. Само че Серго забравя нещо друго и то е, че когато БСП получават проектозакона и прочитат съдържанието му, вътре лъсва истината. Подкрепата на една конвенция, не означава, че ще подкрепиш ратификацията й в парламента, след като си се запознал с текстовете.

64

Анонимен

преди 6 години

Заемам страната на Нинова в спора. Станишев вече няколко години е обект на промивки в европарламента. Сигурно и бракът с хуманоидни сексроботи пол му се струва нещо нормално.

63

Анонимен

преди 6 години

"В подкрепа на тезата на Станишев се изказал и Явор Куюмджиев. Той обяснил, че понятието gender се превежда неправилно от английски и оттам идва проблемът."Добре, пускам го в гугъл преводача да видим какво ще покаже като значение на gender. Ами изписа "пол" и нищо друго, предлагам на всеки от вас да провери. Я Куюмджиев да ни запознае с неговият превод.

62

Анонимен

преди 6 години

"Корнелия Нинова трябва да прочисти БСП от нагли престъпници и подставени лица участващи в ликвидация на БЪлгарите в БЪлгария вкл Станишев"Така като гледам вече е започнала, щом Станишев е стигнал до заплахи.

61

инсайдър

преди 6 години

Няма тука национално вече. Който защитава нацията и държавата е расист и нацист. 99% от световните банки са вече на г-н. Ротшилд и Новия световен ред *** на вратата. От вчера дори и май напълно влезе, защото ЕС прие нова директива с която дава власт на търговците и достъп до вашата банкова сметка и всички транзакции. Така ще теглят моментално пари при онлайн покупки. Казва се PSD2. Уж за удобство, но всъщност е за контрол. Човекът е роб. Свободата е илюзия. Еврейските банкери ни притежават !

60

Анонимен

преди 6 години

Браво Серго до разбий партията, викни Местан и си ударете една целувка пред НДК да покажете на Европа, че трябва и четвърти пол. Иначе Доган е прав, че въртоглавите нямат кадри и не стават за нищо. Явно си е спомнил топлите нощи със Серго!

59

до 61

преди 6 години

Ама това снощи ли го прозря. Все пак браво.

58

Анонимен

преди 6 години

стига с тоя трети пол бе. аман. То нормални не останаха вече.

57

капитализъм

преди 6 години

Мразя комунизма. Но сегашния капитализъм е престъпен, уродлив мутренски. За този капитализъм ли се борихме, една партия да овладее общините по мутренски начин и един двама представители на ГЕРБ да определят живота ни по места. Огледайте се във Вашата община и ще ги видите, как разпределят порциите , как решават изборите, как рекетират общинските служители да гласува за тях. Не нещо е сбъркано. Вижте кои хора забогатяха, дали това са умните и интелигентни хора със своите способности или простаци.

56

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Дали са германците или датчаните бьдете сигурни ,че РУСНАЦИТЕ не са му простили- те мразят УКРАЙНЦИТЕ.Станишев употреби историята на Г Димитров и В Коларов. НИКОГА НЕ ЗАЩИТАВАЙТЕ ГЕЙ.

55

Анонимен

преди 6 години

До Научен факткой го пише най големия г.й хахах вярна ти е диагнозата не са я сбъркали.

54

Анонимен

преди 6 години

БСП се излагат!Това ли са проблемите в държавате,бе?Пет пари не давам за третия или незнам кой си пол.По-добре,вместо да правите циркове,да се обедините и направите нещо полезно за тази държава.

53

Анонимен

преди 6 години

До BPПишеш глупости.Станишев е избран от немците,бе!Те го сложиха и наложиха за шеф на БСП.

52

BP

преди 6 години

СТАНИШЕВ Е СКАПАН УКРАЙНСКИ ГЕЙ, как да има друго становище . Мислители, че руснаците не са го отпрали в московските общежития . Както е Остап Бендер ,така е и този украйнски лайнарник .

51

fesa

преди 6 години

Сблъсък мадам,сблъсък!