62

д-р Уотсън

преди 6 години

До Анонимен69В кой век живееш? 4 часа е, а ако има богат натериал може и по-бързо.

61

Анонимен

преди 6 години

Утре ще има ли новина, че всъщност е имал любовна връзка с кучето и затова го в гръмнал, а другите просто са били на грешното място, свидетели?

60

Анонимен

преди 6 години

Кой е тоя, дето уж е закоравял престъпник, бил е наемен войник в легион, трепал се по разни мисии, Рамбо още малко... пък накрая стреля 10 пъти в някъв чичка. Все едно, за да е сигурен, че той няма да възкръсне и след 3-тия изстрел. Особено ако е имало и в главата.Не става така, хем да си хладнокръвен килър, хем да трепеш хората с по 10 и с по 6 куршума. Хладнокръвието убива с 1-2 куршума.

59

шоп

преди 6 години

Борбата продължава и на оня свят. Росен срещу Неделчо за ръката на Кети. Очакваме нови журналистически разследвания.

58

Анонимен

преди 6 години

"Психолог"... АХАХАХАХ!!!В България психолог е равно на мaлоyмник! Едно на милион е това, когато има нормален психолог в България! И трябва да ми пука какво е казал един... психолог?????

57

Циник

преди 6 години

Писаха, че убиеца е избрал новогодишната нощ - да прикрие с фойерверките звука от изстрелите .... със заглушител??Мдаааа ...Първо писаха, че всички са убити с по 1 изстрел....после намериха 10 в Неделчо .. и 6 в слабините на СхематаНикъде не прочетох - нещо за отпечатъци

56

Циник

преди 6 години

Обсъждате тази екзекуция и касапница - на основата на мъгляви ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ..поднесени ви от пресата! Дали изобщо са били любовници.Абсурдни постановки на разследващите - убил Кети - и след това убил още 5 души и едно куче ( според разследващите - ДА НЕ ГО ТЪРСЯТ БЛИЗКИТЕ НА УБИТАТА??? !!!) По-очебийна глупост скоро не бях чел! И още - откъде знаят разследващите - че Росен е искал да обира къщите в които е чистела?Убитите - с Росен - 7 души знаят кой ги е избил..но няма да проговорят.

55

Анонимен

преди 6 години

Това със сигурност не е любов, това е фатално привличане"Сега разбрах, защо е убито кучето. Не е било от любов, а от фатално привличане.Проста работа, само да се досетиш.

54

д-р Уотсън

преди 6 години

Роската се е изкефил на макс, като ги е подпукал всичките. Вече на 56 се е надявал горкия да намери жена, с която да завърши живота си. Кети го е използвала сексуално и финансово. Ревала е от Неделчо, била е нещастна и Роската се е вързал. Това са прийоми на всяка проституираща жена. Да се изкарва слаба, бедна и беззащитна, да получи съчувстие, а оттам да отмъкне и пари. Росен е крадял, продавал и давал. Не случайно сестра й Ивет ревеше у Фейса като магарица "моля пожалете ни"! Дърти селски к*ви

53

А. Piskova

преди 6 години

Хайде и тая нещастница Б.П.уж журналистка се включи в измислиците. Всяко посещение е половин стотинка. Понеже това убийство е доста оборотно и доходоносно, си изсмукват от пръстите какво ли не. А вие знаете ли, че Росен е пърдял в разхвърляните одеяла, когато Кети му носела да яде боб ?Когато обаче препипвала хладилниците на богаташите и Росен се хранел здравословно, имал най-редовната на света дефекация.

52

Кико

преди 6 години

До ами: Стаята, където се е самоубил е била чиста, защото непосредствено след като се е самоубил, самоубиеца е станал, избърсал опръскалата стените, пода и тавана кръв, пооправил тук-таме ....и те така!

51

до 49

преди 6 години

доктора който го обесиха на катерушката и ми е колега беше защото каза че полицайте в Благоевград бяха убили една мутра а не от задушаване сам умрял и ги съдиха.

50

Додо

преди 6 години

Колкото и да се чешате езиците едно е сигурно покрай това вероломно събитие - купчината убийства от Нови Искър. И това е, че истината вероятно никога няма да излезе наяве в пълния си и неизпран вид! Гаранция. Едно е сигурно, някои кръгове от влияние и интереси се борят за това... а иначе събитието е идеално за спекулации и да си пълните страниците на веСника.

49

АТАКИСТ

преди 6 години

ДС едно време вкарваше в панделата неудобните на властта. Днес при ГЕРБ няма неудобни, а изкупителни жертви и директно с разстрел приключват случая.Ким Чен Ун има доста да учи от Тиквата!

48

ами

преди 6 години

А психолога като е толкова информиран може ли да обясни защо в стаята където е намерен Росен,самоУБИТ няма дори капка кръв????????????????

47

снайпера

преди 6 години

Няма значение какво и как е станало, важното е че човешкия *** се почиства модерно.

46

Анонимен

преди 6 години

Нямаме достоверни данни за това шесторно убииство и неможе да направиме заключение. Но ако съдиме по изключително оскъдната информация която ни се спускаше нито един човек с нормални интелектуални способности не би повярвал на това което ни се спусна като опорна точка. Първото е че педофил никога няма да убие една жена на възраст заради привличане. Педофила не се впечатлява от дърти жени. Той търси агнешко е не овнешко. Такъв човек като Росен не е способен да убие 6 човека. Няма повод!

45

Анонимен

преди 6 години

Няма как да работи МВР след като всички назначения са с връзки. Може, не може разследващ станал, ама нали тати с в системата та и аз. И те така!

44

до 48

преди 6 години

Гол - ама голям си!Богаташ - на бързи кредити!

43

Анонимен

преди 6 години

Докторът който каза че Лазар Колев не е убиецът, беше обесен на една детска люлка пред блока си!И го изкараха че се е самоубил!Добре че нямаше някой доктор, който да каже че Росен не е убиецът, че втора катерушка щеше да има.Толкова ме е гнус, че даже не ми се коментира повече!