107

Анонимен

преди 6 години

Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, ЦЦ

106

Наивен

преди 6 години

Цецо, знам че тайничко надничаш в този сайт. Сигурно с отвращение, но надничаш. Съветвам те да преброиш плюсовете в твоя подкрепа. Ще ти е десетки, ако не и стотици пъти по лесно, отколкото обратното.

105

Анонимен

преди 6 години

Правителстваната няма да се закриеЯ На Боко кой ще му мери кръвното? Веждито и главния мюфтия също са против! Папата също!

104

Анонимен

преди 6 години

Държавата на герберастите...........Сутринта по Първа - Главчев, по Втора - Менда, по Нова - Цвъки , по Националното радио главанаците Кирилов и Ананиев.........те това е свободна журналистика и плурализъм

103

Некъф

преди 6 години

Да е фалшиви новини. Ние пасем трева и не чухме изказването ти. Господ ще ви накаже.

102

Анонимен

преди 6 години

Като сте толкова честни защо не закриете Правителствена болница?Ама къде кураж де!Някой представя ли си Цвъки да виси за направление,да чака 1м за специалист и накрая да му кажат "Я мини в сряда на частно в кабинета ми,че не работя със здравната"Да ви *** в молекулите кухи!Специалист по всичко и той!

101

Суджук

преди 6 години

Не новивните, Цветанов е фалшив.

100

Анонимен

преди 6 години

Ако клетвите застигаха този няма да се измъкне от ада след хиляда години!

99

Анонимен

преди 6 години

цветанов, клекнахте ли? Клекнахте. Ама ви беше мооо гот като отхвърлихте ветото на президента оня ден, а?А сега разбра ли на кой му е по-висок рейтинга - на президента, за който гласуваха над 3 милиона българи, или на мизерната ти партия, която събра около милион?

98

М, да ...

преди 6 години

Трябва да има някаква система, която да ограничи неразумното изразходване на средства. Ние не сме убийци.--------------------Потресаващо ! ГЕРБ си признават! 1. Има неразумно израсходване на средства - каца без дъно! 2. ГЕРБ незнаят, неразбират и неумеят да спрат теча на средства- Безпомощни! и 3. "Ние не сме убиици." - ГЕРБ са причина за смърта на много хора, т.с са убиици. пп. ЦвЦв изпитва вина и се оправдава ли?

97

Голям лъжец!

преди 6 години

Докторе, ама нали вие с Дариткова, Бичко и още трима припкахте преди дни и конкретно ти задължи депутатите от управляващата коалиция да гласуват ЗА МОРАТОРИУМА! Докторицата те подкрепи, а Бичко обвини БСП в разхищение на пари! Сега се правиш на светата вода ненапита и говориш обратно! Ти си голям лъжец и брутален морален убиец на тежко болните българи! Нали вие с гласуването си за мораториума отменихте ветото на президента!

96

Анонимен

преди 6 години

Когато в онкологията ти кажат да си довършиш супергадните дела на този свят си спомни за ОНЗИ ДЕН В КОЙТО ОБРЕЧЕ ХИЛЯДИ ХОРА НА СМЪРТ!

95

Курти

преди 6 години

Цецо и теб ще те стигне................тогава ще продаваш имущество за да си купиш лекарства, за да не те Боли......

94

Голата истина

преди 6 години

Цвъки започва да изплюва камъчето. Били италианско семейство. Следва да уточни, че са сицилианско...

93

гост

преди 6 години

Динко от Ямбол,Цветан,Бойко това са същества с еднакъв умствен потенциал . А борбата с такива недоразумения на природата е като НЕ ИМ СЕ ОБРЪЩА НИКАКВО ВНИМАНИЕ !!!!! Просто се оставят да се самоунищожат/самоизядат сами/.И така никога такива индивиди не се появяват .

92

Анонимен

преди 6 години

Толуп Апартаментов

91

Анонимен

преди 6 години

Боки Молекулата няма ли да се изкаже?

90

Наивен

преди 6 години

Цецо навярно брои и морфина, като лекарство за онкоболните. Ако е така, прав е. Той не е виновен, че багажа му е толкова.

89

Анонимен

преди 6 години

Този научил една фраза "фалшиви новини" и където и да се появи, все е в устата му. Едва ли знае, обаче, какво означава и какъв е смисъла и!

88

Анонимен

преди 6 години

Така е при диктатура.