10

Баба Яга

преди 6 години

До Галя Че то в тая ненормална държава - кое е логично?

9

Галя

преди 6 години

Нелогично е да се отнемат деца то родителите им "поради бедност" и да се плаща на други за да ги гледат! НЕЛОГИЧНО Е!

8

БАЧКАТОР

преди 6 години

Тези пари които ги давате на приемните родители, по- добре ги дайте на биологичните . И децата няма да бъдат бити. Що за извратена логика имат българските институции направо нямам думи.

7

Анонимен

преди 6 години

Какво значи приемен родител? Грижа за детето без осиновяване, така ли? Или грижа през седмицата и в почивните дни си е със своето семейство? Бих се грижила за такова дете. където едно там и две, но не си представям да е добра за него тази система. Има ли статисика в какъв % от случаите биологичните родители си стъпват на краката и взимат детето обратно?

6

Анонимен

преди 6 години

Децата ги вземат от домовете за да получават детски надбавки, иначе за какво им е дете . хората вече не правят деца освен един етнос с имена на алкохолни напитки. Детските пари трябва да се спрат към абсолютно всички и така ще има пари за сиропиталищата и леко увеличение а заплатите вместо за детски.

5

Анонимен

преди 6 години

До Неа 1 Защото 90 % от т.н. лоши родители са пияници или клошари .

4

Анонимен

преди 6 години

Това нещо е взаимствено от Западна Европа. Да ама там хората са финансово добре и понеже обичат децата се включват в тяхното отглеждане и възпитание. При нас е обратното. Нямаме пари и се чудем как да ги получиме от някъде . Явно този модел не работи при нашите Андрешковци .

3

Лилит

преди 6 години

И тези приемни родители са все още живи???

2

Анонимен

преди 6 години

тази социална политика е извратена- взимат детето от обичащи го бедни родители и го дават срещу заплащане да го гледат(демек да преживяват от него) някакви безразлични към него хора,вместо да дадат тези пари на собствените му родители,това е безумие.Ако единствения довод е че родителите са бедни-да подпомогнат тях,защо напълно непознати

1

Неа

преди 6 години

Не съм съгласна че не трябва да взимат пари приемните родители . Въпреки че интересно ...ако по финансови причини са взети от родителите , защо не се дават на тях ???? Мисля че много семейства ако имаха по големи доходи щяха да имат и повече деца ...