13

Анонимен

преди 6 години

Хайде сега всички, които оплюха мъжа вчера да се изкажат отново и не забравят, че вчера бяха голи обвинения по всички медии, а за изнесеното днес има свидетели.

12

Татко Иван

преди 6 години

Детето на тази кокошка е в една група с моето, супер агресивно и нагло, копие на майка си!

11

Анонимен

преди 6 години

Уважаема, виновна си! Освен, че си виновна, си и безкрайно нахална! Предреждащи се по светофарите, като тебе, колкото щеш! Правите по 3 ленти за ляв завой при позволена една. Е понякога си намирате боя! Който се прави на тарикат, рано или късно си изяжда боя!

10

Анонимен

преди 6 години

Абе, май ще се окаже, че и двамата са за психото, че изобщо не си владеят нервите и нито на единия, нито на другия мястото е на пътя.

9

Свидетел

преди 6 години

Аз бях на тротоара и видях същата тази откачена жена да агресира срещу господина!Тя е виновна, да бъде съдена по бърза процедура!

8

Анонимен

преди 6 години

Пак казвам- нахална е тази "дама". В очеизвадно нарушение, правейки втора лента за завой, при позволена една, пак има наглостта да излезе и да плямпа. Не е правилно решение шамарът, но на човекът не са му издържали нервите при такова нагло поведение. Особено наглото в случая е, че й се казва, че греши, но тя не го приема. Е как да се превъзпита това, освен с бой? Явно и с бой не става, защото тя продължава да наглее. Става за смях в крайна сметка де.

7

Анонимен

преди 6 години

ми по ми се вярва на военния, не обичам да деля на коя и да е работа на мъжка и женска, но по скоро жени са се опитвали да ме провокират на пътя, отколкото мъже, вероятно разчитайки на това, че са жени и не бих използвал опакото си на ръката срещу тях. Иначе неприятни ситуации на пътя много, опитвам се да съм спокоен, човек вдига ръка за извинение и се радва, че не имало инцидент ида подминава, ама някой се опитва да дълбае и си го проси.

6

Анонимен

преди 6 години

Още вчера написах, че истината е някъде по средата. Явно и на въпросната "дама" не и е читава работата.

5

Име

преди 6 години

всъщност тук голямата простотия е, че хората се карат помежду си, вместо да протестират пред тези, които трябва да осигурят нормална инфраструктура. така е по цяла софия- има задръствания не само в центра, но и по кварталите.

4

Анонимен

преди 6 години

този случай става все по-забавен. не бих се изненадал ако се окаже, че двамата са имали любовна връзка, която драматично се е разпаднала и сега си правят мръсни номера

3

Анонимен

преди 6 години

Да е само тая на рамо да я носиш пълно с самонадеяни кифли даже смятат, че като на прав участък са дали мигач са с предимство за престрояване.

2

Бай Шиле

преди 6 години

Сигурен съм че девойката е стойностен човек, който се труди на пълен работен ден и просто не са й издържали нервите на милата съсипана от труд и дисциплина дама.Едва ли знае тя що е гордост и наглост, камо ли хай левъл какво означава. Така му се пада на военния щом не е чичак с бентли трябва да мре, тя от такива едва ли има полза.

1

смях

преди 6 години

Най- вервам на цару ,и след това на военните !