162

аз

преди 6 години

Абе смърди, та се не траее. Прави ляв завой от лявата лента, ама и той се наредил от ляво на нея. Интересно тези от Г.М. Димитров с ляв завои къде са отивали? На Методи Андонов си е тегаво четири коли да се наредят и разминават.След това Лъчезар Станчев е на повече от 50 метра вдясно, значи е натискала газта да му пречи да се престроява. Интересна е частта със жестовете. Явно е карала зад него и бибиткала и присветвала. Раната прилича на прехапана. А камери по оградата на следствието да искаш..

161

Големинов

преди 6 години

Каквото и да е направила жената, читака с пасата сега заслужава някой да го опуха за да му охлади страстите. Сигурен съм че след това ще си трайка във всяка ситуация. Пътя не е негов , ще се съобразява с всички и всичко, както във някои случаи друг може да се съобрази и с него.

160

Solar Power

преди 6 години

"Защо си мисля,че и ти си го последвала за да направиш скандал" - Напълно си прав. Като прочетох и в други медии съвсем различни неща а и свиделите твърдят,че ти си го била с чистачката и си му счупила очилата. Е трябва да си луд да стоиш и да те бият. Каквото си потърсила това си намерила. Мъжа и жената са равни. Няма право жената да бие мъжа !А и като ти гледам силиконовите устни ... вероятно си била и малко шмъркана нормално... жена без работа какво да прави .. скандали

159

Шоп

преди 6 години

Не щете да вденете, че всеки агресивен тип трябва да се санкционира и обезврежда. Иначе постепенно прагът на агресията пада и почва да налита за щяло и не щяло. Това да слезеш от колата, да бръкнеш през джама и да удариш някого! За такова нещо тряа да му смъкнат кожата от бой. Да го питат внуците кой и защо те тепа бре, деде?

158

Solar Power

преди 6 години

Защо си мисля,че и ти си го последвала за да предизвикаш скандал.Май малко послъгваш :)

157

Анонимен

преди 6 години

Струва ми се, че заради този фейсбук гяволък - да се направи на интересна за няколкостотин лайка, накрая ще и друснат едно нарушение от КАТ, а освен товас и от 112 ще я глобят, че се обажда с лъжлива информация. Хитрата сврака с двата крака. Друг е въпросът, че жена не бива да се удря, но има жени с по-мръсни усти от г..ве и буквално могат да накарат умрял кон да рипне.

156

манутд

преди 6 години

Само че свидетели разказват друго:https://24chasa.bg/***/article/6612126

155

Анонимен

преди 6 години

Истината е винаги някъде по средата. Ако няма толеранс от едината страна и от другата така ще става. Не казвам че не е права жената, но не вярвам на всичко което казва а и тоя каквото и да става няма право да й посяга.

154

Анонимен

преди 6 години

Докато продължаваме да опрявдаваме насилието с приказки за жени/мъже шофьори ще сме все така.

153

123

преди 6 години

До Анонимен 153Именно. В краен случай и счупи джама, соукай и гумите.

152

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен,,Затова, във всяка кола - камера. В Русия е същата джунгла от алкохолици и психари, и там всеки кара с камера, за да доказва после, че не е виновен"Така е, и аз имам камери - предна и задна в колата... Живея в Германия, и тук има надежда скоро да приемат доказателствата пред съда! Такива *** има навсякъде, и ако стане някоя ГОЛЯМА беля, без свидетели-*** доказвай, кой крив кой прав...?! Защо в БГ, няма закони като в Русия?- Защото цялата *** е събрана в парламента..

151

G

преди 6 години

Пак селфи.Пак социални мрежи.Ами ако и падне батерията на девойката?Изобщ няма да знае къде се намира.

150

Анонимен

преди 6 години

И какво като е завила от дясна лента?Там им две ленти, не му е влязла в лентата, той няма работа да сменя ленти в завой, трябва да си държи лявата. Левият завой се взима по най-късия път. Недейте си измисля глупави оправдания, направил се е на мъж, сега да си носи последствията. Това е абсолютно немотивирана агресия.

149

Анонимен

преди 6 години

Не по случката.Живея в САЩ вече 15 години и карам от 28 години, лично наблюдение имам,че жените зад волана са едни и същи навсякаде.Гледам ги вече 15 г в САЩ как едно 90% жени не спират на пешеходци и дори на родители с детски колички,докато 30% са неспиращите мъже,а за залепяне да не говорим,особенно когато е кофти времето( снеговалеж или тъкмо запръскал дъжд когато е най хлъзгаво) да си гледам в огледало на всяко спиране защото не я знам ще спре ли си е жив тормоз. До бой не се стига което е +

148

Анонимен

преди 6 години

Затова, във всяка кола - камера. В Русия е същата джунгла от алкохолици и психари, и там всеки кара с камера, за да доказва после, че не е виновен.

147

М26

преди 6 години

Аз какво казах и преди? На военните след пенсионирането им трябва автоматично да им вадят жълтите книжки и другите подробности....

146

Анонимен

преди 6 години

Алоуу мъжагите, даже и да го е засякла тя, дори и да е виновна, много е мъжкарско да удариш жена.Що не удариш някой като мен от село , ДА видиш ко ша ти са случи.

145

И двамата виновни

преди 6 години

С две думи, *** излиза от ул. Методи Андонов /с-у Следствието/ с ляв, но от дясна лента и се опитва да се набута до чичо "Х", който се опитва да се престрои за десен завой на Г М Димитров.

144

Анонимен

преди 6 години

Писна ми от нагли жунтафери които карат нагло!!

143

Шоп

преди 6 години

Естествено, че няма да го пуска да гяволее, ибахго в дрътако! Не ми е паднал на мене, да види кой може да засича по-добре. На такъв от сабаале му с го внявам целия ден. Аз едно време колко съм играл на засичанка с балканчето, ехей! По бай Тошово време съм се учил да карам, кво знайте вий!