95

Соросчук

преди 6 години

другите многократно в последсвие на това чрез разработката на по-модерни и повече оръжие избиваш останалите и запазваш само определен генетичен материал всичко друго мор!Това е правилният подход от научна логическа и всякаква гледна точка.Глобализмът е за ***!

94

Соросчук

преди 6 години

До АнонименВиж не искам да споря с радио.Какво е несправедливо че по справедливо от това хирург да получава повече от продавач на каса в супермаркет няма.Ти ми говориш за България ясно че си нямаш представа за какво иде реч и че не си мърдал повече от селото си.Та за да завърша ще ти кажа аз какво мисля.Подходът е друг не глобализъм а капсулиране на расов признак на хора на едно място и чрез биотехнологии генетика и други биохимични и биофизични манипулации създаване на свръххора превъзхождащи

93

Анонимен

преди 6 години

До СоросчукШиши - творческия псевдоним на Делян Славчев Пеевски.А с последния ти пост сам затвърждаваш факта, че държавата е анахронизъм и средство за несправедливо разпределение на благата.

92

Анонимен

преди 6 години

До Соросчук...и няма кинти за гушката на Шиши....Тотална манипулация е, че държавата се грижи за низвергнатите. Държавата цоца от който може под предлога да даде на когото трябва, но в крайна сметка на кяр е Шиши. Справка данъка ДДС - взимаш от бедните за да дадеш на богатите.

91

Соросчук

преди 6 години

До АнонименТака ли бе мой Сорос не е нищо повече от ид.иот!Ако няма държава която да събира данъци откъде ще идват помощите за тези ***.г.ли и кой ще ги храни.Държавата е форма на обединение около нещо обща история култура език и най-вече история.Сиреч без славно минало няма държава и няма светло бъдеще.Няма данъци няма пари за подръжка на инфраструктура здравеопазване както и няма пари за ман.алите на Соросидис.

90

Анонимен

преди 6 години

Сорос е глобалист. Неговото разбиране е, че човек не трябва да живее като крепостен в рамките на държава. Да се гордее със славното минало, да чака светлото бъдеще докато живота си изтече. Най-големия противник на Сорос от европейските лидери е Орбан. Но рядко се споменава, че Орбан се е изучил в САЩ с парите на Сорос. Държавата Израел известна с агресивната си политика е враг на евреина Сорос.Естествено людомразците като Путин да казват, че Сорос е злодей.

89

Соросчук

преди 6 години

Просто Америка дали с Тръмп дали с Обама дали с Клинтън не е фактор никъде!Дедо Сорис ми е ясен основен враг на белият мъж и човек финансиращ женските маршове срещу Тръмп и вкарването на бежанци с цел да таковат белите жени което да доведе до расово смесване и заличаване на бялата раса!

88

Соросчук

преди 6 години

Не успяха в украйна не успяха с Ким не успяха да свалят Мадуро не успяха в Сирия не успяха никъде!

87

Соросчук

преди 6 години

До АнонименС поредният си *** ход за да свалят цените на петрола и да попречат на Руската Империя и на цар Путин Велики беше глупостта да свалят санкциите срещу Иран което накара Иран да почне да печели и да привлече нови инвестиции и технологичен трансфер към себе си а както знаем Иран е основен враг и на чи.ути.е и на СА основните съюзници на Сащ да не говорим че и Иран е основен подръжник на русия Асад и Хизбула.Грешка след грешка няма как да спечелят войната дънят се навсякъде

86

Анонимен

преди 6 години

До СоросчукЛюбима пропагандна мантра на руската пропаганда е Сорос - вездесъщия злодей. Влиянието на този 90-годишен финансов шмекер е спорно и като посока и като размер.Това е класическа болшевишка идеологическа диверсия. Световния злодей е Путин и това го знаят всички, които нямат самагон между ушите.

85

Соросчук

преди 6 години

До АнонименТе не ги свалят ако не знаеш с Русия имат договорка и намаляват добивите от едно време насам.Само за няколко месеца се оказа че не Раша фалира ами СА завиха на умрело и почнаха да взимат кредити и намалиха добива.Шистовата ревалюция къде е май умре.Щото то се оказа че и на шисти най-големите запаси са в Раша!

84

Соросчук

преди 6 години

До АнонименС тая Тръмпска политика и местенето на пасолството в Джерусалим накара Катар да купи 12 изтребителя Рафал и 24 Еврофайтъри.А те крепят американският промишлен комплекс като купуват традиционно Ф-16.Ако те тръгнат срещу Сащ камиларите Сащ са пътници.А ако свалят цените камиларите с кво ше купуват Ф-ове ще ги видим тогава американосите.Нямат полезен ход копелетата.Сорос на мен ми е камериерка

83

Анонимен

преди 6 години

До СоросчукКамиларите, както ги наричаш не искаха с добро да свалят цената на петрола. Тръмпета прави совалки, развахва саби, обаче ония не вдяват. И хоп призна Ерусалим за столица на Израел. Арабелите полудяха. Ше клекнат, ще намалят цените и Тръмпи ненадейно ще каже, че се е изказал непремерено за Ерусалим.

82

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНека да видя как свалят цените на петрола и как фалират съюзниците им от залива които плащат масрафа с ИДИЛ които свалят Асад(човека на путин) в Сирия.Нямат полезен ход Горно Мексико с ракети!А и нищо не могат да свалят петрола е над 60-така къде е шистовата революция глупости.

81

Анонимен

преди 6 години

До СоросчукДа де, но дори и ладичка на старо в Русия се купува в долари. Защо ли ?!?Днес петрола се вдигна заради взривяването на газовия хъб. Кой може да стои зад това ? Логично, този, който има интерес. Само да спомена, че ислямските терористи са жалки аматьори в сравнение с колегите си болшевики.

80

Соросчук

преди 6 години

До АнонименОлиго.рен само да щракне с пръсти и фалират съюзничетата му от Сауди арабия Катар и Емирствата Русия не е толко зависима от петрола колкото камиларите.Ама днеска петрола се е вдигнал и е 64 близо за барел ше фалира Русия може би един ден ама след Сащ които са вече фалирали и приказват за някакви биткойнти!

79

Анонимен

преди 6 години

Помня как актьорчето Рейгън срази империята на злото - СеСеСеРе. Свали курса на долара, свали цената на петрола до 10 за барел и комунизЪма фалира. Руската икономика се издържа от импорт на природни ресурси в американски долари. Тръмпета само да щракне с пръсти и миньона ще прави кълбо напред, кълбо назад, че даже и флиг-флаг. В Русия с рубли се купува само водка и сальотка, всичко по-крупно е в долари.

78

Соросчук

преди 6 години

До БългаринКак според теб Германия загубила Първата Световна война и накарана да плаща огромни репарации изведнъж има огромно количество танкове самолети и оръжие за да напада отново.Това става естествено с пари.На всички е ясно и има доказателства че англииски и американски банки са финансирали Хитлер а то е ясно банките в Америка на кого са че и в Англия!

77

Соросчук

преди 6 години

До АнонименКви долари бе долара умре.Ако не си забелязал американсоите ефреи се опитват в последно време да пробутват биткойнтите искат да направят трансфера към нова валута преди долара да се е сгромолясъл съвсем даже измислиха първите милионери в биткойнти.Клоуни Амин!Ефрейн исус аз в тоя не вервам за мен е ***.Свобода за Палестина!

76

Соросчук

преди 6 години

До Българинефрейтосите не обичали белия човек кво говориш те не само че не го обичат ами те го мразят до мозъка на костите си.Или ефреите или ние но тъй като ние сме по висши от тези безгръбначни с кривите носове ще пребъдем те са малко и са *** без потенциал!