159

руски глад

преди 6 години

Канибализмът също не е бил рядкост по времето на близо900-дневната блокада(Ленин град) И СЕГА ПРИ РЕЖИМА ПУТИН ЕТАКА:Бабата-канибал(68-годишната Тамара Самсонова от Санкт Петербург езаподозряна в убийството на най-малко 19 души в рамките на две десетилетия.)показа как е отрязала и сварила главата на последната си жертва....Pycĸиĸaнибaл yбивaл xopa и изяждaл чepния им дpoбB гpaд Бeлинcĸи, Πeнзeнcĸи peгиoн в Pycия, пoлициятa apecтyвa cepиeн yбиeц,ĸoйтo ce зaнимaвaл c ĸaнибaлизъм. Ha мъжa ce пpипиcвaт нaй-мaлĸo шecт yбийcтвa,мaĸap зa тe

158

KUR

преди 6 години

za NATO

157

Proroka Oleg

преди 6 години

Сам Господ изпрати Путин на Руснаците , за да спаси страната от разруха и разграбване. Гледайте в тубата видеото за срещата му с олигарсите в руски завод. Като се случи това я в ФАЩ я у нас да ми се обадите по телефона. Нещата не са розови и в Русия, но целия запад е срещу тях по всички направления - води се открита икон.война срещу руския народ. И все пак се оправят някакси - това е руския дух , пред който прекланям глава. Иска ми се и ние да сме като тях поне малко-да защитим България

156

Rrr

преди 6 години

До коБоишься Ердоган? Правильно!

155

Анонимен

преди 6 години

Путин е номер 1 стабилен работи ги както си. Знае

154

ко

преди 6 години

хахаха руските войници защитавали Русия на територията на Сирия,руските войници защитавали Русия на територията на Украйна..руските войници защитавали Русия на територията на Грузия..но,САЩ нямат право да се защитават на територията на други държави,те са агресори и нападащи..руска логика за пияния *** руснак който пие лосиони и умира в името на вожда голямата му банкова сметка и скъпите дечица учещи в САЩ и ЕС..руска трагедия с елементи на комедия

153

Анонимен

преди 6 години

Като толкоз ви харесва русия и путин защо доидохте в България прибираите си се

152

Анонимен

преди 6 години

ПРЕМАЗАХА ЛАПИТЕ НА АГРЕСОРА САЩ.И НАЙ-ВАЖНОТО - КРАВАРИТЕ НЕ МОЖАХА ДА СЕ ДОКОПАТ ДО ГОЛЯМОТО ГАЗОВО НАХОДИЩЕ КРАЙ ЛАТАКИЯ. ЩОТО ТОВА БЕШЕ ЦЕЛТА НА ЦВЕТНАТА ИМ РЕЛОЛЮЦИЯ В СИРИЯ, НО ТАКА СИ ОСТАНАХА С ПРЪСТ В Г-З.

151

пророка Олег

преди 6 години

Да живее най великия лидер на всички времена. Скоро няма да се роди такъв мъж.Завиждам на рашаните за Путин.Ние имаме пожарникар мутра а краварите имат откачен шут.

150

Анонимен

преди 6 години

Евалата баце путин железо е! Но не трябваше пак да се кандидатира, трябва да се оттегляш на върха като си още, а не като нашата мутра тука 20г у власта и само крадне и *** суджук а хората гладуват.

149

Анонимен

преди 6 години

ЩОМ Е БАЗИРАНА ВЪВ Вашингтон не заслужава никакво доверие - хибридка

148

позитано 20

преди 6 години

До 140 Как няма да е пребледнял Путин, като се налага и да се изтеглят и няма да воюват. Руснак без война не може. Лоша работа.

147

Kur

преди 6 години

za NATO

146

Анонимен

преди 6 години

Ще остави само 4-5000 цивилни по поддръжка на базите.

145

Гг

преди 6 години

Кой ще се върне :) Намерили мекото в Европа няма кой да се върне там..

144

Анонимен

преди 6 години

Е това ли му е победата да остави на власт тоя главоч.Големи ядове ще берат руснаците.

143

Анонимен

преди 6 години

Това май е трето или четвърто изтегляне и втората или третата окончателна победа.На Путин за нищо не може да му се вярва.Провала му е тотален .

142

Сравнение

преди 6 години

ПутинРечено - сторено!Запаната коалиция:Усукано-лъжезамотано...

141

Анонимен

преди 6 години

Плана за тотална дестабилизация на близкия изход заседна. Американските елити са в шок, че плана им не беше изпълнен на 100%. Новата цел е Северна Корея. Американците знаят, че имат не повече от 15-20 години да успеят да дестабилизират Русия, след което ще започнат да боксуват, под тежестта на външния си дълг и факта, че долара ще бъде изместен от толята си на резервна валута. Докато ОПЕК продава в долари, нещата ще са под контрол.

140

Логиката в заглавия

преди 6 години

Оръжие за $375 млрд. продадено в света през 2016 г.Западните компании запазват господстващата си позицияБлизо 6000 джихадисти от ИД обратно в Африка!Завръщането им е опасно за сигурността, предупреди експерт