33

Тежък Сокол

преди 6 години

Какво лошо по точно направи Тръмп. Та евреите винаги са смятали Йерусалим за своя столица . Там са Кнесетът , Президентът , Министерствата . Това палестинците не го ли знаеха до сега . Сега Консуслтвото на САЩ прераства в посолство . Решение за това има от 1994 година само че до сега не смееха да приведат решението на Конгреса в действие. Е Тръмп го прави или поне се кани да го направи.

32

анонимен

преди 6 години

Уахабизмът и ционизмът са много вредни идеологии, няма спор за това.

31

бг

преди 6 години

Това еврейче е милиардерче от ционисткия Голдман Сакс.

30

бг

преди 6 години

Има ли християнски бежанци във фашистка Турция? Ердоган раздава ли Библии?

29

anonymous

преди 6 години

Иран е велика държава, а не Турция.Дори знамето на Иран има същите цветове като БГ-знаме, но в друг ред-зелено , бяло и червено.А знамето на Турция- червено с полумесеца, там е пълно с промити мозъци колко са велики и как трябва да крадат територии от съседните държави.

28

бг

преди 6 години

ЦРУ все още не е създало уахабитски мадрас в Елин Пелин.

27

БГ-история

преди 6 години

Да припомним в няколко реда историята на България:1. 5 века турско робство2. 2 века византийско (т.е. гръцко) робство3. 45 години-подчинени на СССР и Москва4. 27 години евроатлантическо робство и подчиненост на Брюксел и ВашингтонСега България се командва от колониална и продажна администрация.

26

бг

преди 6 години

Тайип,май.муно,бежанците от Ал Кайда са сунитски май.муни като вас,затова сте толкова хуманни към тех.

25

пр. Вучков

преди 6 години

Абе въйй ще се пръснити от таз злоба бе и ще се расхфарчите във въздуха :)

24

анонимен

преди 6 години

До бг 16Толкова ли е умно това момченце-зетя на Тръмп-Кушнер?Той е само на 36 г. , учил е в университетите в Харвард и Ню Йорк.Не мисля, че е голям гений, със сигурност не е Антихриста, каквито глупости прочетах в едни коментари, но е масон и сатанист най-вероятно.

23

анонимен

преди 6 години

Да допълня:Турция и Гърция са врагове на България.Не само Турция, Гърция също е вечен враг на България.С техния вселенски патриарх Вертоломей, същия *** като Римокатолическия папа.

22

бг

преди 6 години

Еврейския сатанист Джон Кери нали ви казваше за План Б за Сирия- ето ви го план Б.

21

анонимен

преди 6 години

Волен Сидеров е голям БГ-политик, въпреки грешките , които направи напоследък.

20

АНТИЮДА

преди 6 години

ХИТЛЕР Е БИЛ НАПЪЛНО ПРАВ ЗА ТЕЗИ ПРЕДАТЕЛИ , ЧЕ СА ВРЕДНИ

19

анонимен

преди 6 години

Велика държава е Иран , а не Турция.Истинският ислям е шиитския в Иран , а не сунитския в Турция и Саудитска Арабия. От сунитите - само тероризъм и убийства, нищо друго.Сунитският ислям е едно извращение на религията, както и католицизма.Добър вечер , селяни прости!!

18

Таийп

преди 6 години

И защо да е вечен враг. Обясни. Защото 500 години ви е опазила от гръцко претопяване ли? Дала е собственост на всеки, култура и език е донесла. С това ли е заслужила да е вечен враг? Или защото сега ви пази от арабските скакалци като ги храни 4-та година милиони без да е получила и лев. Но това може да го направи само голяма държава, а не малодушна, която и едно семейство не приема и гони от Елин Пелин-центърът на света. Срам за цивилизацията и човечеството.

17

АНТИЮДА

преди 6 години

ЙЕРОСАЛИМ Е СВЕЩЕН ГРАД ЗА ХРИСТИЯНИТЕ!!!ЙЕРОСАЛИМ НЯМА НИЩО ОБЩО С ПРОГНИЛАТА РЕЛИГИЯ ЮРАИЗЪМ НА ЕВРЕЙТЕ!!!И Е ПЪЛНА ИЗМИШЛЬОТИНА ВЪВ КУРАНА , ЧЕ ПРОРОКА ИМ БИЛ ОТЛЕТЯЛ В ОБЛАЦИТЕ ОТ ЙЕРОСАЛИМ :D-------------------ЕВРЕИТЕ ГО ПРАВЯТ СТОЛИЦА ЗА ДА СЕ ГАВРЯТ С ХРИСТИЯНСКАТА РЕЛИГИЯ ТОВА ИМ Е ОСНОВНАТА ЦЕЛ НА ТЕЗИ ПРЕДАТЕЛИ!~!

16

бг

преди 6 години

Сатанинския ултраортодоксален *** Кушнер е командира в Масонския Дом,Тръмп е мух.льо.

15

Анонимен

преди 6 години

Ердоганя и Макроня му нахлузват усмирителната риза и го пращат на Ким.

14

анонимен

преди 6 години

До Анонимен 12Русия е велика с Путин , а ти си едно тъпо ***, дето клони към идиотче.Разбра ли, селянин ***?