32

Анонимен

преди 6 години

Ако се нарушава мирен договор, това е равносилно на война.И всеки, който се радва на това или проявява глупост, или незнание, или подлост.Ако някой си мисли, че война между Гърция и Турция няма да засегне България да ходи да се прегледа на някой добър специалист психиатър.Аман от неразсъждаващи хора в България.

31

Анонимен

преди 6 години

,,България смята, че дискусия по мирни договори и съществуващи граници не е от полза за международната общност и стабилността в региона", се казва в позицията на МВнР по изявлението на Ердоган.''-------------------------------------А коалиционната Каракачанка така ли смята като прави шествия с искане за Западните покрайнини?

30

Анонимен

преди 6 години

"Пич ще викат ли посланика ВИ ако няма причина.Бъди сигурен че записа ЦЕЛИЯ са го гледали поне 100пъти."Амо то ако пък го бяха гледа и разбрали 100 пъти.... Чисто и ясно щяха да разберат, че нищо не касае България, не става въпрос за претенции за граници :-) :-) :-) :-) а и да питам Лозанския договор колко касае вас??? Кипър касае ли вас?

29

Анонимен

преди 6 години

Абе какво ни бърка нас Лозанския договор? Това са си отношения между Гърция и Турция, едната страна смята че трябва да се реееизира, другата не, значи няма да бъфе ревизиран, неадекватна пачЬ

28

Анонимен

преди 6 години

Северозапада щял да се присъединява към Румъния...Само да им напомня на тези в СЗ България1. В Румъния няма комунисти, а СЗ България гласува само за БКП.2. В Румъния ако хвалите комунизЪма ще ви обесят на първото дърво.3. В Румъния комунистическата идеология е забранена, забранени са комунистическите паметници. И Румъния не е съветофилска путинофилска държава, а даже напротив, категорично против са болшевиките.4. В Румъния има бази на НАТО насочени срещу Путин.Така, че Румъния не е за вас.

27

Анонимен

преди 6 години

Лозанският договор от 1923г. с нищо не засяга България,Гърция ,да се оправя ние ще и гледаме сейра с Турция!Гърция никога с нищо не ние подкрепила!Затварянето на3и4 блокове на АЕЦ,,Козлодуй"е предимно гръцко дело!

26

Анонимен

преди 6 години

Тук за нас в България никой не мисли и вече е време да се отделим към Румъния, там минималната заплата от януари става 400 евро, а нормалната заплата ще е поне 800 евро, за какво да плащаме данъци на България, когато тук с нас се подиграват с по 200 евро заплати и 100 евро пенсии, предпочитаме да сме граждани на Румъния, това се обяснявало на събрания в Северозапада. Идеята набирала страшна скорост и хората били готови да направят революционната крачка.

25

Анонимен

преди 6 години

Една медия в гърция е писала...... "Ердоган ни смаза и критикуваха премиера си, бяха му сложили агънце на лицето" :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) щот пък на него му каза нещо за НАТО....там дадоха ли го....що не пишат и за това! :-) :-) :-)

24

Анонимен

преди 6 години

Vijte v Lozanskiya dogovor kakvo e podpisano a sega koi teritorii sa v tursko,mnogo klauzi ne sa spazeni ot angli4anite i francuzite

23

Активист на БКП

преди 6 години

Пратете тиквата да се прегръща с турчина !

22

Анонимен

преди 6 години

Toy kaza spazvayte pravata na turcite i pomacite ,ne e li verno gurcite i bulgarite ne priznavat turskoto malcinstvo no i skat navsqkade po sveta da se priznayat bulgarite za malcinstvo

21

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 10 Външния ни министър е тази дето "направи" т.н. съдебна реформа...мхах... Също толкова добра, компетентна и заслужаваща да бъде министър на външните работи е!!! Общо взето тя е поредното безлично същество, калинка и некадърничка!

20

шматка

преди 6 години

До анадолецПич ще викат ли посланика ВИ ако няма причина.Бъди сигурен че записа ЦЕЛИЯ са го гледали поне 100пъти.

19

Анонимен

преди 6 години

Прав е другарят Ердоган. Да прекроим границите спрямо Сан-Стефанският мирен договор. Подкрепям!

18

Аспарух

преди 6 години

На Ердоган мустачките на ... ми чистачките!

17

Анадолец

преди 6 години

Аре да пуснат записа на Ердоган ЦЕЛИЯ със субтитри де...да видим кво казва...ама ЦЕЛИЯ...:-) :-) :-) под вол теле ша ми търсат... мухата е малка ама гади!

16

до Анадолец

преди 6 години

Вие наблягате до цялостта на границите, така както са изгодни на Пуйкия

15

еее то добре

преди 6 години

но реално турция какви претенции може да има към територии в европа ???те владеят земи които са принадлежали на гърция и България !! ако ще ревизираме договори то нека европа подпомогне гърция и България да си върне заграбените земи от турците и турция да си остане в азия където и е мястото !!! само един обединен ес може да сложи р..зня..ците на мястото и м

14

Анонимен

преди 6 години

Прав е Zeus (номер 2). Вместо пасивна позиция, по-добре агресивна позиция. Защото атаката е най-добрата защита!

13

до дивият запад

преди 6 години

Не само, че си неграмотен, не само ,че си най-обикновена комплексирана линост, ами и имаш самочувствието да поставяш епитети на хора които имат топки, макар да са жени, за разлика от теб