24

1

преди 6 години

Доналд Тръмп не губи. До момента изпълнява програмата си точка по точка. Не винаги успява но упорито се старае.Това с Ерусалим беше едно от предизборните му обещания.За изминалата година почти унищожи ИД, преповдигна малко икономиката на САЩи за коледа ще има намаления на данъците. Искам и аз един Тръмп в България. Искам някой да намали данъците тук защото държавата така или иначе само пилее пари.

23

Анонимен

преди 6 години

Бат тръмп го боли тои няма съвест и огризения всичко очакваите от него

22

Анонимен

преди 6 години

ВНУЦИТЕ НА ДОНАЛД ТРЪМП СА ЕВРЕИ!!! КАКВО ДА СЕ ОЧАКВА ОТ ЕДИН ИНТЕРЕСЧИЯ КАТО ТРЪМП!!!ОЩЕ ПРИ ИЗБИРАНЕТО МУ ИЗРАЕЛ ОБЯВЯВА , ЧЕ ЗА ПЪРВИ ПЪТ Е ПОБЕДИЛ ЕВРЕЙН В САЩ!!!ИМАТ ПОГОВОРКА, ЧЕ ЕВРЕЙН Е ТОЗИ НЕ НА КОЙТО БАЩА МУ Е ЕВРЕЙН А ТОЗИ НА КОЙТО ВНУЦИТЕ МУ СА ЕВРЕИ!-----------ТРЪМП Е НЕ САМО ПРОТИВ КУРАНА НО Е И ПРОТИВ ХРИСТИЯНСТВОТО!!!

21

Потребител

преди 6 години

Не сериозно преди ако го мислех за луд сега сам сигурен 1000 процента този е ЛУД които ще затрие наи малко половината свят

20

Анонимен

преди 6 години

Washington Post е един от най-пристрастните леви вестници в САЩ! Процентът на доверие в този ***, наричащ себе си вестник, е близо до точката на замръзване, в галоп към негативни стойности. Те, както и New York Times, удобно пропускат да отбележат, че наблюдаваният ръст в икономиката (3.3%), откакто Тръмп е президент, е най-високият за последните 11 години... безработицата прогресивно намалява до нива от преди 15 години... Да не зачеквам Данъчната реформа, блатото в DC и т.н.

19

Анонимен

преди 6 години

ЙЕРОСАЛИМ Е СВЕЩЕН ГРАД ЗА ХРИСТИЯНИТЕ И ИСЛЯМИСТИТЕ!!! И СЛАБО СВЕЩЕН ЗА ЮДАИЗМА!!!ПЪЛНА ПРОСТАЩИНА Е ТОВА ДА ИМ Е СТОЛИЦАТА И ГО ПРАВЯТ САМО ЗА ДА ДРАЗНЯТ ХРИСТИЯНСТВОТО И КУРАНА!

18

сф

преди 6 години

Нали *** затова даде милиони преди и по време на изборите в УСА!! За да направи Тръмп президент на конци и по този начин законно да се опитва да помпа мускулчета. Истината е, че големия губещ са УСА и Раша-а големия спечелил е Китай!! Като се вземе предвид и факта, че Китай завладява Раша (по-точно купува и получава безвъзмездно руска земя) чрез фалшиви проекти за газ и проучване на находища, земеделие и инфраструктура.....трагедия, до 100 години Раша ще бъде 1/4 от сегашната си територия..

17

анонимен

преди 6 години

Пошло либерастко отчаяно пасквилче. Щото Обама остави света и САЩ в цветущо състояние .Не беше толкова отдавна че да не си спомняме

16

****

преди 6 години

Този като бизнесмен, като види труднос е свикнал да обявява фалити,и сега е решил да фалира и държавата САЩ,правиго по навик човека.

15

до 13

преди 6 години

"Очевидно" трябва да забраним демокрацията и да те курдисаме тебе за доживотен диктаотр. Текста ти е малко дърварски, което е индикатор за ниско КИ, но нищо, ще приемем на доверие "елитното" ти самомнение.

14

Анонимен

преди 6 години

По-голямото сближаване със Сауд.арабия,отхвърляне на иранската ядрена сделка,вземане открито страната на ортодоксалните евреи в Израел.Все неща които нямаше шанс да се случат при Хирари ,ако беше спечелила ,за да не се случи това,се погрижиха евреите в САЩ.Твърде вероятно прословутите имейли ,да са дело на евреите,а не на Русия!

13

Истината

преди 6 години

ПродължениеКаква е разликата между Обама и Тръмп?Ами каквато между Сорос и Ротшилд,чиито креатури са съответно!Сорос смяташе да владее еднолично света чрез САЩ и демократите(които купи), а Ротшилд работи в колектив за Велик Израел(като първа величина,естествено).На практика става въпрос за два подхода към една и съща цел.Води се война и за целта Светът бива стресиран до максимална степен,за да загуби всякакъв здрав разум.Гледайте филма "Шоковата доктрина" и ще ви се прояснят нещата!

12

Анонимен

преди 6 години

Трумпета беше избран от ПЛЕБЕИТЕ в САЩ.Боко-тиквата беше избран от ПЛЕБЕИТЕ в Бг.Като се има предвид че плебса са мнзинство при това глупавата частот обществото следва че човечеството е ОБРЕЧЕНО.Толкова е просто и очевидно но не и за простите.

11

Анонимен

преди 6 години

Бай Дончо не разбрали че не ставаш за политик? За да си политик се изисква много гъвкав ум който при него липсва. В неговата глава има всичко друго но не и ум на политик. По всичко личи че не си е имал работа с леки жени щото щеше да знае че политиката е именно такава. С леките жени се постъпва по елегантен начин и с финес. Иначе ще ти бият дуспата бай Дончо. В момента с тази политика като слон в стъкларски магазин изгуби не само арабският свят а и тези които до вчера те подкрепяха.

10

Ужас

преди 6 години

За какво му трябваше сега да пали нови конфликти,малко ли беди донесе неговата страна и в този регион?

9

Анонимен

преди 6 години

рижаввия пуяяйк разбъзика арабитеи сега ще има пак продажби на оръжияи всички забравиха за Ким с малкия му ракеткатози сам се прави на смях

8

Истината

преди 6 години

Никъде няма да прочетете,че Тръмп е одобрен от еврейският съвет начело с Ротшилд(юни мин. година) и на практика е тяхна креатура.А тия много добре знаят какво правят!Плановете им за завладяване на Света са разработени преди 200 години и навлизат във финален етап.Смятате ли,че хората,които причиниха двете световни войни,Френската и Руската революции и безброй малки войни,ще се откажат току така от Делото на живота си?Те са Богоизбраните,които са на път да станат Богове!Ако Господ го позволи де!

7

Лудост

преди 6 години

Той лично да губи колкото си иска,ама неговите *** решения водят до катастрофи и човешки жертви......

6

Анонимен

преди 6 години

Човека е много прав той иска да спаси ценностите на бялата раса.

5

Кутев

преди 6 години

А бе сгрешихме малко с този, не може да не признаем...Не бойте се, хибриди мои юначни, може да успеем да предизвикаме предсрочни избори и тогава масово ще подкрепиме Хилари Клинтън!