37

28 години по късно

преди 6 години

Как се завзема държава 1.Създаваш и разпространяваш слухове,невярна информация сред местното население за собственото му състоянието и спрямо западните "развити " страни .2.Фалираш икономически,исторически и здравната система3.Даваш непосилна за връщане сума "хуманитарна" икономическа "помощ".4.Създаваш и финансираш продажни лица правещи се на патриоти и демократи 5 Фалшифицираш избори И СИ ГИ НАЗНАЧАВАШ6 Избраниците могат да контролират и печелят от престъпността в региона стига да слушаш

36

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 24 При Виденов спестяванията на хората не бяха откраднати , а съсипани от некадърност.Ако бяха откраднати , поне щяха да ги има, а въобще ги няма.

35

Анонимен

преди 6 години

Г-жо Нинова,за книжката на Борисов знаем.И за миналото му и дори нещичко поназнайваме за настоящето му.Но вие кажете кога ще поставите въпроса за партийните субсидии и защо не се съобразихте поне за тях с волята на народа и не ги намалихте.Защо всички партии не се издържате от членски внос,а харчите парите на данъкоплатците?Защо в богата Германия субсидията е по-малко от 2 евро,а тук-11 лв.на глас?Очакваме отговор от всички в парламента.

34

До здравейте

преди 6 години

Здравей, Бойко не е лош, просто е лицемер и фурнаджииска лопата. Всеки ден е с нов фейк и нова идея, важното е да е добре. Не може да си бил партиен член, са са ти дали старт със един шут в г... А сега да обясняваш какви били.

33

Съвет

преди 6 години

Нинова , така както си тръгнала с компромати и лъжи власт няма .да видите и премиер никого няма да станеш.

32

ta0mi

преди 6 години

Вместо да се джавкат, да почистят страната от снега. В София пък тротоарните плочи навсякъде,дори и в центъра шляпат и хвърлят кал по дрехите на хората. Готови сме за европейското председателство, дано гостите се разходят пеш из столицата, та да видят колко сме мръсни и неподредени.

31

Mitkyla

преди 6 години

Тези са по зле и от децата в детската градина.Ти си такъв, а пък ти си еди какъв си. Какво значение има кой какъв е, не е ли по-важно да се прави нещо за хората в България?Хора заемете се с нещо полезно вместо да бълвате само глупости.И тия и ония са все от един дол дренки, ами заемете се и ГЕРБ И БСП И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ДА ОПРАВИТЕ БЪЛГАРИЯ,АНЕ САМО ДА СЕ ПЛЮЕТЕ ЕДНИ ДРУГИ ЗАЩОТО СУБСИДИИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ И ИЗБИРАТЕЛИ НЕ СА ЗА ТОВА!!!!

30

Здравейте

преди 6 години

Боко бил лош защото има книжка на БКП а бесепето убави ли са

29

Васо

преди 6 години

Само дето вместо ОФ си имат ОП.

28

Васо

преди 6 години

Бавно и полека без да минат няколка века ето ни на стартова пътека. Имаме си Бащица и Партия любима. Пак от едно посолство ни дърпат конците, ама не онова, а друго. Корнелия се пени щото и взеха ръководната роля. На нея и на партията с отмиращи функции. Защо беше цялата дунанма. Дали някой ще запее през 2019г, "70години стигат". Няма, щото тези дето знаят и помнят вече крачат по клиничните пътеки като олтеки, и *** като ацтеки. ТЕ са си същите, Членовете им същите, но деца и внуци, яли ги вуци.

27

Един българин

преди 6 години

Правилно, Нинова! Искай му я! Искай му я! Публична тайна е, че Борисов си пази червената книжка на член на БКП в къщи, всички знаят, че не искаше да си я даде когато деполитизираха армия, полиция, пожарна и т.н.Обаче той не, дядо му бил "убит" от комунистите!

26

Зозо

преди 6 години

Най - добре Бойко да иде в Парламента и да го тури на ***, та да миряса накрая!

25

Андрешко

преди 6 години

Защо Борисов да си дава книжката бе Нинова,нали партийката му като отиде един ден при НДСВ,той пак ще се върне в БКП и ще трябва да му правите нова книжка...

24

Анонимен

преди 6 години

Защо не си каже най -накрая,че желае Борисов да я опъне,ами като ученичка - все за нещо и е виновен,все не и обръща внимание! Стига ме е занимавала с личните си проблеми!

23

Анонимен

преди 6 години

БСП планират да премахнат валутния фонд и да рпедизвикат отново хиперинфлация, краткопаметният български народ да не забравя за хиперинфлацията от 1996, при която спестяванията на хората бяха откраднати, ***, кръвопийци, паразитиращи на гърба на българската държава, народен Съд 2 за вас, всичките да ви анредят до някоя стена и и после на прасетата!

22

Анонимен

преди 6 години

Госпожа Лъжа да не скатава, а да кае що синът й е в омразната ЗАЩ, а не в матушка россии, отделно да си признае за приватизациията на Техноимпекс и огромните злоупотреби, чрез които се е облагодетелствала! Никога повече БСП на власт - убийци, терористи, престъпници, гад0ве!

21

Сеирджия

преди 6 години

Ама този Биков много го избива на мизогония. Требе да се уведоми някой европейски управляващ орган да строят господина в три реда. Не трябва така към слабия пол, нови времена са, ***.

20

Исти

преди 6 години

Българите намаляват,защото в годините след 9-ти комунистите им взеха хилядолетно препитание на село и ги пратиха в градовете да бачкат за икономика,която СССР в един момент разори. Това не стигаше на червените,та много пъти след 1989 г. ограбваха цялото население на страната било чрез банки,било чрез пирамиди. Останали без доходи,хората естествено намалиха раждаемостта си и взеха да бягат от тази перманентно грабена от комунистите държава,която не осигурява никакви гаранции за твоето имущество!

19

г-нМазен Симитлийски

преди 6 години

До СеирджияСподелена е споделенааа...

18

Сеирджия

преди 6 години

Любоф несподелена значи отляво..