51

Анонимен

преди 6 години

Преди 10 дни излъчваха по БТВ Заев от Струмица, сега пак Струмица!? Да не би в Скопие да не сакат Бойко и Заев? Или Струмица вече е столица?

50

Анонимен

преди 6 години

В знак на обич към приятелския македонски народ, за Деня на благодарността подаряваме Бойко (върви само комплект с Цецо)!!! Без право на рекламация!

49

!!!!

преди 6 години

Првиот президент на европската уния йе бил Александер македонски. Антички герой.

48

Анонимен

преди 6 години

То е лесно от чужбина срещу 20 лв да викаш Бойко,Бойко!Ама ако са по неговата десница ще видят те кон боб яде ли.

47

До предния

преди 6 години

Тези 80 процента са нормалните хора ( у нас нормалните смятат за лудu). Останалите 20 СТЕ проруски и протурски измеkяри. П.С. тези 20 процента продажницu не знаят на кого е мисълта в скобите.

46

М, да ...

преди 6 години

С викове "Бойко, Бойко" посрещнаха Борисов в Струмица-----------------Какво става, м? Кви са тези гладиаторски бойни викове? Хляб и зрелища, *** повечето са кръвта и зрелищата! Емоцията заглушава и малкото разум!? Платени клакьори или изкуствено приповдигане! Отвратително! Прилагане та техники за Управление на /безмозъчната/Тълпата, а герберчета/диваци?

45

Анонимен

преди 6 години

Ами като го искат толкова тоя Бойко да си го вземат в Македония че в Бг "телетата" ще си го избират още 100 години.П.П. По последно "проучване"?! 80% от българите "не виждали причина" за нови избори.Това са ОНЕЗИ прословутите 80% на един депутат.Оказа се че човека е бил БОЛЕЗНЕНО ПРАВ нищо че го оплюха.

44

ни са знай

преди 6 години

Преди години и ние в България не знаехме какво представлява Борисов...............

43

Осман

преди 6 години

Затова Ердоган задържа наплива на бежанците. Лично Давутоглу ги събра в стадион в Одрин преди две години. Каза им върнете се. Бяха тръгнали с хиляди по бг-границата. 1-ва армия и жандармерия ги ловяха по чукари и магистрали и ги вкараха в стадиона. После ги върнаха в Истанбул после при Меркел през Гърция. Защото се страхуват от ЕС ли? Не. Те ги наричат фашисти. И Гърция е в ЕС. Бате Бойко е хитрец. Играе двойна игра.

42

Додо

преди 6 години

"Пред дома на армията" ...Интересно, коя ли е тази "армия" в Струмица?! Българската, или Югославската? Странно, от всички откъснати и заграбени от Югославия и в частност Сърбия изконни Български територии, Струмица е от последните чак, през 1919г., но там в днешно време живеят едни от най-отявлените сърбомани, отцеругатели и българофоби...трагедия! А днеска по новините на Антибългарската Сopocoидна медия "Нова Телевизия" отново, за ПОРЕДЕН път превеждаха от "македонски" език, скотoвете жалки..

41

Еврей

преди 6 години

Еми като са си го аресали да си го вземат ние не сме против

40

Анонимен

преди 6 години

Абе, само на мен ли ми се струва, че Боеко все повече заприличва на Тодор Живков?

39

Анонимен

преди 6 години

С викове Лойко, Лойко посрещнаха тюлена в Струмица

38

Осман

преди 6 години

Затова Ердоган мълчал за изцепките на Далавери. Путин му казал "трай си, тия са наши хора".

37

Осман

преди 6 години

При нови избори Бойко пак ще управлява. Патриотите са аут. Сидер Ага парлама няма да види. Далавери може и да успее. Ако "Дай България - деформаторите" влязат в парламента ще подкрепят бате Бойко само да им подхвърли някоя огризка. В краен случай с ДПС ще управлява. По турските медии коментират Борисов и един анализатор тамошен каза, че България е под руско влияние затова Бате Бойко подкрепял Ердоган. Каквото кажел Путин това ставало.

36

Анонимен

преди 6 години

До Червен каскет.Ми той кръглия суджук от Банкя какъв е , партийната книжка още му се подава от джоба

35

Анонимен до 18

преди 6 години

Педи гейовете дойдоха с демокрацията, и най вече америка ни го внесе това течение като техен запазен патент.

34

Червен каскет

преди 6 години

Комунистите са побеснели от бяс и яд на успехите на Борисов. Направо са с пяна на устата!

33

Гробокопач

преди 6 години

Сакате Бойко ? Получавате Бойко!;))) Ние ви го даваме да ви европеизира.

32

Анонимен

преди 6 години

може пък да е някакъв незаконен син на Тато