26

Прозорлив

преди 6 години

Колкото по-надалеч от раССия, толкова по-близо до цивилизацията ... !!!

25

Кутев, емот. ядосан

преди 6 години

А защо не пишете как програмата на др. Путин за самозадоволяване води до огромни печалби за руската икономика и превръща санкциите от нещо лошо в нещо много полезно за руснаците!Защо не пишете тези истини, а, господа журналисти? Защо? Питам аз и отговор не търся! Няма какво да ми отговаряте, по-добре не си правете труда!Такива сте вие, продажни журналисти. Пишете за всичко друго, но не и за самозадоволяването!

24

Demokrat

преди 6 години

До АнонименОт кога някакъв анонимен решава кои са българи и кои не?!

23

бай х

преди 6 години

Махнете ги тия смешни загуби от Русия ....Напишете за великите приходи от Америка .. какво изнасяме и колко печелим ??

22

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

България е богата държава и с лека ръка губи милиони ...Какво са някакви си 20 милиона ?!Важното е да накажем Русия в интерес на новите господари ...

21

Анонимен

преди 6 години

Ааааа работят,работят,ПРОСТО МИТЪТ ЗА ТОВА ЧЕ СССРУСИЯ ни е нужна като въздуха,водата и слънцето ЗАМИНА В НЕБИТИЕТО!!!Пък и нали чрез санкциите се възраждало селското стопанство на Русия защо искат да им ги махнат??

20

Калеко Алеко

преди 6 години

До ДО 17 .... Христо Калчев описа времената непосредствено след перестройката, когато афганците /руските ветерани от войната в Афганистан/ нахлуха на талази в страната ни за да поставят началото на мутренския ни преход. Това време съвпадна с куфарчетата на другаря Луканов. В публикацията отдолу съм написал, че трапът-Белене е след това, чети внимателно товарищ и не изопачавай думите ми !

19

Анонимен

преди 6 години

Мита за необятния руски пазар - през соца изнасяхме за СеСеСеРе основно изгнили домати, два тира с цигари и един тир с пасти за зъби. За сметка на това от там внасяхме както и сега всички енергийни източници, като и военни таратайки, които преди години подарихме на македонците.

18

Анонимен

преди 6 години

Цялата истерия на БКП и лично на другарите Нинова-Гадев отиде по дяволите,то едно че няма санкции против Русия А ПРОТИВ РУСКИ ОЛИГАРСИ един от които вчера беше арестуван във Франция ами и опашатата лъжа за страхотните загуби ПОРАДИ СПРЕНИЯ ИЗНОС НА КИСЕЛИ КРАСТАВИЦИ излезе наяве ХАХАХАХАХАХА.......Язък за краставиците Корнелооо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

17

Българин

преди 6 години

Е щом всичко си е по старому, значи санкциите просто не работят.

16

Добрата новина

преди 6 години

А бе слава Богу, че тази работа се случи с Русия, а не със САЩ например, или пък Германия или Великобритания, защото ако трябваше да спрем търговията си с такива страни, загубите щяха да са трилиони!

15

ДО 17

преди 6 години

Христо Калчев писа за времената преди Белене , Първанов , Румен и КТБ .Ти явно ще се впишеш добре във Фалшивите Новини .

14

777777

преди 6 години

na den ili na час

13

Калеко Алеко

преди 6 години

България понесе много повече загуби, като се почне от мутренския ни преход, който се проведе с прякото участие на руската мафия и беше описан много достоверно във вулгарните романи на покойния Христо Калчев. После можем да споменем съвместните енергийни проекти, подписвани от Румен-Овч., Първанов и СиЕ, които ни завещаха трапа-Белене и милиардите които се изляха в него. После дойдоха февруарските протести проведени под егидата на рушкото посолство, които ни костваха милиардите от фалита на КТБ

12

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 6 години

20 МИЛИОНА СА ДЖОБНИ ПАРИ ,ХА-ХА-ХА-ХААААААААААААААААААА

11

дежурен руски тpoл

преди 6 години

Мачкай, Вова!

10

Анонимен

преди 6 години

След криминалното придобиване на рафинерията в Бургас и изтипосването на верига безиностанции като подигравка с ЗЗК, съветската фирма Лукойл не е платила тек стотинка данъци !

9

хихихихи

преди 6 години

А стига бре!! Поредната хибридна статийка:)) Значи брутния нереализиран износ автоматично се превръща в загуба:) Т.е на износителите себестойността на продукта е 0! /нула/:))

8

Анонимен

преди 6 години

Не съм фен на Русия, но погледнато от чисто прагматична точка, не трябваше да губим руския пазар.

7

Анонимен

преди 6 години

12 милиона оборот, а 20 милиона загуби. И това било несъществено. Ами Европа като реализираше по 500 милиарда оборот с Русия през 2013 г, каква ли е загубата и?