36

Един българин

преди 6 години

До: номер 32Преди да напишеш някоя измишльотина, добре е да провериш фактите.Като изключа вероятността умишлено да пишеш лъжи и неверни твърдения, Слободан Милошевич почина в Хага докато вървеше процеса срещу него, тоест процесът така и никога не е успял да приключи. Затова с неговата смърт процесът е прекратен.Това не означава "оправдан", защото оправдателна присъда няма!!!Ако има такава - посочи я - дата, месец, година, номер на документа, къде се намира, такива подробности?

35

varg

преди 6 години

Трибуналът в Хага е нелегитимен,защото не е безпристрастен.Така,че решшяният му не важат.

34

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 32Никой не е оправдал престъпника срещу човечеството Милошевич. За военни престъпления и престъпления срещу човечеството давност и оправдаване няма никога да има.

33

Един българин

преди 6 години

Понеже тук масово изплуват инсинуации че съдът не бил справедлив защото осъждал само християни сърби, редно е да дам един пример за който няма достатъчно гласност може би:Расим Делич. Генерал. Началник на генералния щаб на армията на Босна и Херцеговина.Осъден е на 3 години затвор за военни престъпления. Не съм чел подробно защото обвинението е дълго. Най-общо произволни арести, изтезания, измъчвания на сърби и т.н. Може и убийства да има но не съм чел всичко.Има и много други като него.

32

славянин

преди 6 години

Ако някой не знае произхода на прозвището ''агарянин'', дадено на мюсюлманите, ще го дам накратко:''Агар древноегиптянка, робиня и слугиня на Сара (жената на Авраам), която става наложница на Авраам, и на който ражда син Исмаил.''Та, от горното кратко изречение се виждат общите корени на ''богоизбраните'' и ''правоверните''! Имат си един баща, и не само общ биологичен баща, но явно и общ ''небесен'' рогат баща!

31

Анонимен

преди 6 години

Милошевич беше оправдан по всички обвинения (посмъртно от същия този съд), но нашите медии не смеят да го кажат, дрънкат си едно и също. Сърбите са единствените опълчили се на ислямите. Единствени!

30

Анонимен

преди 6 години

ко изникна Косово нищо не казаха ,като изникнаАлбания исляма ще ни погуби

29

Анонимен

преди 6 години

на гол тумбак чифте пищови :)

28

Анонимен

преди 6 години

Бреййй много правослямни динковци тука. И все ербап. Смешници. :)

27

Боби

преди 6 години

до анонимен 20Не е точно така Примерно Милошевич (и официален Белград) вярно 10 години след като дадоха на Милошевич в затвора неправилни лекарства и го убиха все пак го ОПРАВДАХА по всички обвинения. Така че Младич ще си изтърпи присъдата.

26

Един българин

преди 6 години

P.S.:Като толкова възхвалявате такива като този *** наречен генерал Ратко Младич, попитайте Лепа Брена какво мисли за него? Босненска мюсюлманка, тя и преди както и сега се радва на голяма популярност както в Сърбия (сред християнската публика), така и в България. Сред мюсюлманите също има военнопрестъпници, избивали сърби, не си мислете че съдът действа избирателно. Надявам се че всеки ще си получи заслуженото.

25

славянин

преди 6 години

Не знам дали евр(оп)ейският трибунал в Хага е осъдил някой от ислямските главорези от бивша Югославия за геноцида и търговията им с органи над християнското население там!

24

9988

преди 6 години

Живео Генерал Младич!

23

Анонимен

преди 6 години

НАТО обвинявахa с дни Милошевич , че влакът с цивилни и че албанския конвой от бежанци ги бил бомбардирал лошият Милошевич и само когато фактите стaнаха ясни, тогава НАТО си призна -sorry, ние бяхме ама пак бил все пак виновен Милошевич.

22

Един българин

преди 6 години

Какво го възхвалявате бе? Точно заради такива като този се разпадна Югославия!При Тито сърбите бяха сто пъти по-добре от сега, тогава средната им заплата беше от порядъка на 1000 долара, или над 1000 дойче марки, докато в същото време нашите заплати бяха средно около 200 лева и по официалния курс на долара да ги сметнеш бяха 200 долара, а по неофициалния, който беше по едно време 3 лева за долар сами сметнете колко излизат - 70 долара! Сега сърбите са като нас горе-долу икономически.

21

Анонимен

преди 6 години

То се знаеше как щеше да свърши този процес, ислямския терорист Насер Орич обезглавявал ритуално православните го оправдаха, а осъдиха Младич....Нека сега същите тези ислямисти ви мачкат с камиони по площадите и да ви слагат бомби да се научите.

20

позор за гейсъда

преди 6 години

Човека се бори като герой против ислямската *** в босна а гейропа го съди. Какво направи босна за 25 години независимост, нещо да произвеждат, нещо да сте чули да правят освен гангстери наркодилъри и ***?

19

Анонимен

преди 6 години

Това бе очаквано. Съдът е техен, тяхно и решението. Младич не е ангел естествено, но нямало ли е престъпления и от другата страна? Историята се пише от победителите.

18

Анонимен

преди 6 години

А за престъпленията на мюсулманските орди на Хачим Тачи в района, ще има ли янкаква наказание? Или търговията с човешки органи, с наркотици, и всякакви други гадости е законна щом извършителите не са православни ?

17

Анонимен

преди 6 години

Процес започнал още след "Биката при Косово поле".За съжаление няма да приключи скоро.Вие, уважаеми сънародници в кой отбор сте - в християнски или в мюсюлманския ?