60

Анонимен

преди 6 години

А ти в какво си успял,я да видим!Или хейтваш срещу всеки казал някакво по различно мнение от общото!Доста тъпанарско!

59

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен57 Само комплексарите,тъпите,неуспелите,комунистите отБСП,които завиждат на всеки,който има пари,рускитеподлоги,некадърниците,само те,омаловажават постигнатото от Григор Димитров и хейтстват срещу него.Джокович и руската,позастаряла командирка-Маша,винаги се отнасяха с Григор снизходително и му пречеха по всякакъв възможен начин,усмихвайки се.Добре,че се отърва от тях.Давай Гришо,мачкай съперниците си и не слушай българомразците.Успех!

58

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен57 Само комплексарите,тъпите,неуспелите,комунистите отБСП,които завиждат на всеки,който има пари,руските ***,некадърниците,само те,омаловажават постигнатото от Григор Димитров и хейтстват срещу него.Джокович и руската,позастаряла командирка-Маша,винаги се отнасяха с Григор снизходително и му пречеха по всякакъв възможен начин,усмихвайки се.Добре,че се отърва от тях.Давай Гришо,мачкай съперниците си и не слушай българомразците.Успех!

57

До 60

преди 6 години

Много сте бе,май повече от 80%.

56

До българина-54

преди 6 години

Гришо е гражданин на света млади мушмороко.Тръгнал е от Хасково ,но сега света е негов.А ти? Явно си запознат с кърската работа и бостаните,ама селските.Тези ,,бостани " по екзотичните острови са малко по други.Ти ще ги гледаш само на картинка и ще продължават да ти текат лигите.

55

Kрай

преди 6 години

Е Волгин не е ли канен?!

54

Анонимен

преди 6 години

Българка имах предвид!

53

Анонимен

преди 6 години

И впрочем като толкова обича родината защо няма България за гадже?Риторичен въпрос,Гришо е поредното първеню ,но явно много вода ще изтече преди да го разберете!

52

От 51

преди 6 години

Става дума за 48.А ти 50 щом си докарал до там на тези години да ровиш в кофите значи нещонетие в ред.Сигурно си от Столипиново или Факултето А лаптопа в кофите ли го намери? Ех вие 80%

51

Анонимен

преди 6 години

А защо в Китен!Може да иде където си поиска в Бг има достатъчно квалифицирани курорта!Тъй че хич не е глупав въпроса!

50

Българин

преди 6 години

Гришо, води я в Хасково. Има работа на бостана.

49

Анонимен

преди 6 години

Умните и кадърните са богати като Гришо, само глyпаците са бедни.

48

Предложение

преди 6 години

Предлагам за нова година правотелството да закупи ракети и да ги разнесе по контейнерите и пенсионерите като ровят за огризки от храна ще ги намират и ще станат като Гришо - да печелят милиони и да се регистрират данъчно в Монако, там не се плащат данъци, а не да ровят в кофите за огризки от храна.

47

До 50

преди 6 години

Кой е комплексирания бе малчо.Този който се радва на успеха на свой сънародник,или този който злобно му завижда ? Какво общо имат парите ,той си ги е изработил с къртовски труд А ти явно си беден щом гледаш успеха от такъв ъгъл.Но както е казал мъдреца,,Бедноста е най справедливото наказание за г.л.у.п.оста.

46

тенесист

преди 6 години

До БездомникАко наистина си ровил цял ден по кофите щеше да намериш поне една ракета и щеше да си като Гришо тенесист!

45

Анонимен

преди 6 години

Колко много заблудени и комплексирани хора има.Радват се на парите на Григор, все едно че са техни.*** на него му пука за вас. Вие си оставате едни комплексирани панелкаджии.

44

вьзмутен

преди 6 години

Хора престанете да обрьщате такова внимание на един *** спортист. Омрьзна ми всяка 1,2,3 новина да е свьрзана с хасковският и неговата черна мандолина. Боли ме НАДЕНИЦАТА 'де ще ходят и 'ко ще праят - ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПРОМИВАТЕ НА ГОРКИТЕ ХОРИЦА УМОВЕТЕ.П.п. в дьржавата цари тотален хаос корупция вьрвим кьм затриване, а ВИЕ сте седнали да се занимавате с некв *** тенисист ........

43

КОМУНИСТ=ДЕБИЛ

преди 6 години

А Петърчо Георгиев (Волгин) отново ще се прибере в панелната си килия и ще злобее на студено, ха-ха-ха...

42

зрител от софия

преди 6 години

Цената на големите победи е доста висока! Гришо трябва да внимава да не прави грешките например на човека, който му донесе купата на крака. Бекер едвам ходеше, въобще не изглеждаше щастлив човек :( Прочетох поставен му е таз......от много игра целият се е разглобил, а утре ще навърши едва 50 г.А друг голям спортист не можа да си доживее утрешният 50 г. юбилей! Който има слава и пари, също му е доста трудно с противоположният пол....Борис за акция от 7-8 сек му се наложи да плати 30 млн.ДМ. :)))

41

До 26

преди 6 години

Човек или помага с каквото може или не , и глупави оправдания че някой друг който имал много повече не правел нищо са извинения за пред собствената ти съвест.