111

Анонимен

преди 6 години

Явно ти живееш в краварник което е видимо от това накъде заби след като се видя че глупостите ти за китай издишат и от използваните "аргументи" и език.След като се покза "специалист"по китайскат душевност и кредитирането в САЩ сега и по пазара на недвижими имоти ли.Еха.А за теб специално.2010цена 40000 в предградия на Чикаго.Разгледай моля тв цените в София и виж и все пак какви са къщите на нормалните хора в САЩ за да не се излагаш.Иначе можеш да продължиш с краварската лексика.

110

.

преди 6 години

За всички които са против биткоина и другите вируални валути, парите нямат покритие света от 1971г. но още ги ползвате. Все повече хора получават някакви цифри в компютрите и ги харчат с карти/ кредитни/дебитни но пак не виждат парите следователно нямат никакво покритие. Не разбирате и компютрите макат че ги ползвате. Ако някой ви нацъка пет 9ки в някоя банкова сметка ще се радвате, но сега сте против виртуалните валути а реално ги ползвате с вашите карти. да живее виртуалната валута!

109

Биткойнджия

преди 6 години

До АнонименСам си ги чисти бе. Почети малко, образовай се, недей дрънка глупости.

108

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Сам си ги чисти бе. Почети малко, образовай се, преди да дрънкаш глупости.

107

до 108

преди 6 години

Тъй ли виж как лъжеш като съдран чувал, къщи в краварника на цена на панелки няма, явно нещо си чувал някъде от некой сигурно и роднини нямаш щото си осиновен, докато *** те е събирала от пода с една дървена лъжица.

106

До 97

преди 6 години

Коментарът ми беше за това че китайците не са чисти и духовни за разлика от американците материалисти.Ами така е.Просто засега повечето са бедни и нямат възможностите на американците.Написаното от теб няма общо с написаното от мен.Заемите са нещо други.Но идеята как всички американци милите нямат пари да си купят кола при положение че в семейство са мин 2 и то нови е просто смешна.Работиш ли там можеш да си позволиш доста.Мои роднини за 12 г успяха да си изплатят изцяло къща на цена на панелка

105

Анонимен

преди 6 години

Много фенове има биткойна. Ами купувайте и забогатявайте, вместо да ни убеждавате колко сме *** като ве участваме.

104

Ghost

преди 6 години

Проблемът на Уолстрийт и банките е че не могат да го контролират и печелят, и пикаят кръв! на хората им е писнало от контролирани неща които ти казват кога да се събудиш, какво да правиш и т.н. На всякъде по света знаят че политиците са за разстрел и само крадят, но никой не може да направи нищо тъй като в тях в власта, ще ги унищожат и тях и семействата им.биткоина е една от първите виртуални валути които не се контролират и всеки от големите с изпаднал в ужаст. Ще плюят по него до края

103

еваля гугъл транслей

преди 6 години

"стотици милиони долари вече бяха краднати от онлайн хакери" .. онлайн хакери ? wtf ?

102

Анонимен

преди 6 години

Почнаха да го плюят, защото всички наредени на лапачката калинки и подобни търтеи ще изпадат като гнили круши. Да речем, че искам да си купя кола ами ще си я купя със биткойни бе. А вие си плащайте със долари, прав ви път робувайте още на краварите. Китайците робуваха ама им даваха заеми, сега китайците ще играят сиртаки, а краварите ще бачкат на оризовите плантации.

101

Анонимен

преди 6 години

Биткойна е много сложен. От една страна има смисъл в това, че криптовалутата е бъдещето и инвестицията си заслужава, но... това е ако всички играчи са честни и всичко се развива в позитивен план. Понякога реалността е друга, никой не може да докаже 100 %, че биткойна е създаден от китаец криптоанархист с цел да замести утвърдените валути и да бъде алтернатива на банките. Ами ако всичко това се манипулира точно от банкстерите ? Някой дава ли си сметка какъв удар ще бъде това? Обирът на века.

100

Анонимен

преди 6 години

Ще дойде време, когато валута ще е Калашкойнтът...

99

Българин

преди 6 години

Има едно основно правилно в биткойна. И то е, че всички банкери, които са част от централизираната банкова система го мразят, понеже ще им изяде хляба. Така че всички такива статии са ми пределно ясни.

98

Gnusmus

преди 6 години

"краднати"????Кой си е "краднал" дипломата, а?

97

до 97

преди 6 години

Грешка. Китайците си купуват скъпи коли сам си го написал, а янките имат много заеми ако не ядат 50 години и работят усърдно ще могат да си върнат лихвите. Туй е цената на лукса някой трябва да го плати.

96

До 95

преди 6 години

Тъй де.Ама те точно това казват в статията.Това е краткосрочен спекулативен инструмент.Твоята позната не е проявила алчност и наивност и се е отървала с огромна печалба. Да му мислят тия дето очакват след 10 години да са на печалба.

95

До 93

преди 6 години

Грешка.Китайците все още не могат масово да живеят като американците.Не че не го искат.Просто огромна част от населението все още живее в мизерия.А в момента Китай е толкова нематериалистически, че там се купуват най-много луксозни коли в света.Луксозните модни брандове зависят най-много от китайския пазар при положение че там една УПОТРЕБЯВАНА маркова чанта се продава по-скъпо от нова в Европа.А хората масово купуват айфони нищо че имат местни копия под друго име.Ама важно е да има ябълка

94

Pen

преди 6 години

Някои хора бая пари направиха! Дори и пирамида да е , като изкараш някой лев какво те интересува повече.А и не е проблем да вкараш някаква дребна сума колкото да пробваш.

93

Мишоци цвъркат

преди 6 години

Докато смешниците пишат глупости, умните хора стават уникално богати и така трябва. Глупендерите затова са бедни, защото са дървени форумни философи. Между другото... цената е 1 BTC = 8030 USD. Имам познати, които продадоха изкопаните битчета на 6500 и... се пенсионираха на 25-30 години.

92

Анонимен

преди 6 години

Самия Биткойн е кражба на Феатъркойн проекта, който беше ункален по рода си сега се навъдиха всякакви и туй ще им изяде главата тъй като вместо да се обединят ще се конкурират помежду си.