28

Синеоко зверче

преди 6 години

Евалата батко, уби ги. Другия петък е мой ред ще ги заколям. Мир на праха ти 420

27

YOLO

преди 6 години

Важното е че е живял живота си на макс и не му е пукало от никой! Нали дечковци? Да жулиш амфети не те прави готин, прави те наркоман, запомнете.

26

Анонимен

преди 6 години

РелигиИТЕ убиват!

25

Анонимен

преди 6 години

ПИРОГОВ ИМА КАМЕРИ!!!! ЯСНО СИ ЛИЧИ, ЧЕ НЕ Е ИЗЛЯЗЪЛ А СА ГО ОТКАРАЛИ ТРУПО С ЛИНЕЙКАТА :DНО ТОВА Е ЗВЕРЧЕ ГАДИНА !! КРАСИВО НО С ПРАЗЕН ПОГЛЕД ПОЧТИ ЛЕДЕН!!! ЗАДИНА НАМЛАТИЛ Е СЕСТРАТА ПОСЛЕ НЕГО СА ГО НАМЛАТИЛИ И Е ПУКНАЛА ГАДИНАТА НЕ МИ Е ЖАЛ ИЗОБЩО!!!-----------НО ПРОБЛЕМА ТУК СА НАРКОТИЦИТЕ!!! ТАКИВА НЕ СЕ ЗАДОВОЛЯВАТ СЪС СМЕШНАТА МАРИХУАНА!!! ИМАШЕ ЕДИН НОВ НАРКОТИК *** НЕ СЕ СЕЩАМ КАК СЕ КАЗВАШЕ НЕКАКВА СИНТЕТИКА :DИЗВОДА Е, ЧЕ НАРКОТИЦИТЕ ГО УБИХА ТОВА Е ИЗВОДАь

24

Анонимен

преди 6 години

По Тошово време момчето щеше да е в казармата да се учи на дисциплина, не да се занимава с наркотици!

23

Анонимен

преди 6 години

По-принцип ми е правило впечатление че сестрите и докторите в болниците обичат да говорят грубо властно и заповеднически.По-принцип е оферта с истински болните или възрастните ама с попредрусал боксьор е лоша тактика.

22

.

преди 6 години

"След като младежът задействал датчика за противопожарно известяване, всички охранители се втурнали към асансьора и го блокирали вместо да блокират всички изходи от болницата и да го заловят."По-голяма простотия не бях чел скоро. Откога при пожар се блокират изходите? Тъпите охранители хукнали към асансьорите, а всеки леко грамотен знае, че при пожар асансьори не се ползват. Охранителите няма как да знаят кой и защо е включил алармата и трябва да действат с презумпция за пожар.

21

Джеймс Дийн

преди 6 години

Добре ще е да се провери дали синковеца не се е накълвал със стоката, която бащата разпространява. Твърде вероятно е тоя наглец и футболен хулиган да е наркопласьор.

20

Анонимен

преди 6 години

Пирогов не е клиника за наркозависими. Не му е било мястото том и лесно е избягал за да си купи свръхдоза.

19

до гошо тъпото

преди 6 години

Бе ти вЕрно си си избрал ника! Точно асансьорите се блокират, за да не се излъже някой да ги ползва. При минаванe във втора фаза, всяка съвременна ППС-*** изключва захранването и който е в асансьора ще остане в капан, защото даже и да има юпиеси, на тях не може да се разчита. А що се отнася до маршрутите-на всеки етаж в основните точки има схеми за евакуация, но то е за който може да чете!!!

18

хаха..

преди 6 години

Всеки човек, който си е качил дори една снимка във сурат тефтера страда от някакъв вид психическо разстройство.-----------------------------------------------------Така е, сурат тефтера е за болни хора. Мечтата на разузнавателни служби, държавни агенции, работодатели, перверзници и подобни... Как можеш да накараш някой доброволно да отвори вратите на къщата си, да ти разкаже кои са му приятелите, интересите, политически и финансов статус, сексуална ориентация, семейство и работа...?????

17

гошо тъпото

преди 6 години

Баcи простите охранители. Не са ли чували, че при пожар не се ползва асансьора. А не са ли чували, че трябва да се разпръснат, а не да минат всички по един маршрут. Много зле.

16

Анонимен

преди 6 години

Ултрас от "София Запад" е прекалил с наркотиците и е умрял от свръхдоза. Такива неща стават всеки ден. Нужно ли е да занимавате целия народ с личния избор на тези безмозъчни индивиди?

15

Анонимен

преди 6 години

Лекарите все повече ще ядат шамари, защото си правят гаври с пациентите и ги унижават жестоко. От личен опит. И не никога не са предизвикани, нямат конкретен повод, просто са морално оскотяли ***!

14

истина

преди 6 години

И армията да сложат по болниците нищо няма да се промени докато отношението на лекарите към пациентите не стане нормално,като към болни а не като към нежелана стока.Най голямата грешка беше че направиха през 1991г.болниците търговски дружества.

13

Топ-експерт

преди 6 години

Всеки човек, който си е качил дори една снимка във сурат тефтера страда от някакъв вид психическо разстройство. Сам по себе си сурат тефтера е една секта oт ексхибиционисти гейове и измамници и наркомани за които е важно да споделят със целия свят ако си направят дори една татуировка. Сурат тефтера е проект на МК Ултра и програмата Син лъч.

12

Един от охраната

преди 6 години

Като чух алармата и хукнах да си спасявам мазния потен гьз,да не сьм луд да помагам на другите ,работя за 480 лв ,дреме ми...

11

Анонимен

преди 6 години

Най-хубавото от цялата история е, че бoклука вече не е сред живите. Много жалко за сестрата от Пирогов. Каквото и да е отношението на персонала там - те все пак спасяват животи...хиляди животи. А ползата от такива нещастни нaркоманчета към обществото дори не е нулева...отрицателна е - могат да донесат само вреда.

10

Анонимен

преди 6 години

Какво са подивели всички по тези камери не знам. Тук нещата не са до кадрова и техническа обезпеченост, а до обществено съзнание и принципи. Надрусани люде-безотговорни родители-неработещи институции и т.н. кумулативно е всичко. Сложете камери няма лошо но този процес не е с очите свързан а със сърцето. Охраната е действала според разбиранията си, но преценката е била лоша.

9

Анонимен

преди 6 години

Убили са го хората, работещи за Суджука - в това спор няма.Не очаквам да има осъдени, тъй като Суджука си сложи начело на прогнилата Съдебна система двама от своите най-верни хора - дебелата Цаца и стругарката Цвъчева.Убийците на Суджука действат безкомпромисно. Да си спомним как убиха Мишо Бирата, жена му, а малко след това и Ало Ваньо - за да няма свидетели на контрабандните канали за амфети.Москов също не е безучастен в цялата тази престъпна схема.