116

Факт

преди 6 години

До Сокол 9САЩ имат всички белези на империя,с изключение на един-над държавните сгради в подчинените страни не се развява техният флаг.Обаче липсата на суверенитет е очевидна.В най-добрия случай са васали...

115

Анонимен

преди 6 години

Ех , тоя лош Путин, как не дава на западните хиени на Англия, Франция и САЩ да крадат нефт и газ, нали???На англосаксите - никакво доверие!!!

114

Анонимен

преди 6 години

Путин не дава на западните фирми да крадат от Русия ресурси-нефт, газ, и др,затова е много лош, нали??Освен това изгони НПО-тата, Отворено общество на Сорос , затова е лош, нали??

113

Анонимен

преди 6 години

Русия е богата на ресурси, руснаците не се страхуват от санкции, те обичат страната си, американците са наемници, бият се за пари, руснаците се бият за Русия.

112

Анонимен

преди 6 години

Стига с тоя комунизъм - станахте смешни.Русия е капиталистическа държава.Русия днес няма нищо общо със СССР.

111

Анонимен

преди 6 години

Отново на простолюдието се предлага планирана изборна "интрига". Съшита е с дебели бели конци и отдалече се вижда скалъпената работа. Коментарите направо къртят миФки. Такава интелектуална (не)мощ!

110

Анонимен

преди 6 години

САЩ е частна масонска държава, подчинена на евреите-масони- банкери от Уолстрийт.Долари без стойност, печатани в една печатница-Държавен резерв, с които финансират оранжеви революции и терористични организации да свалят законни правителства и президенти, както стана в Либия, Сирия и Украйна.Това, че имат големи учени(от Европа и Азия), не оправдава избиването мна мирни хора по света.

109

Анонимен

преди 6 години

Много хубава тая Ксения Собчак - не като дебелите и грозни американки, натъпкани с ГМО-храни.

108

Анонимен

преди 6 години

Тръмп има голяма вътрешна опозиция, не командва той САЩ, САЩ е масонска държава-командва се от еврейскоро лоби и Уолстрийт и военните, които само гледат къде да си продават оръжието, една залязваща империя, ясно ли е?

107

Анонимен

преди 6 години

Дори най-зомбираните *** в Русия вече не наричат властите в Киев, "хунта, бандеровци или фaшиcти". Единствено задунайските руаки какеи все още не са сменили терминологията на пропагандата, с която си мислят, че подкрепят Русия.

106

Анонимен

преди 6 години

Какво става с неофашистката хунта в Киев-десен сектор и бандеровци? Тия са като нацистите по време на Хитлер, тях ли подкрепяте?

105

Анонимен

преди 6 години

Неофашисктата в Киев, която убива руски деца и жени, има много поддрдъжници в България, но Източна Украйна скоро ще бъде освободена от тях, защото там над 50 % са руснаци.Крим е руски, още 5-6 области ще станат като Крим, свиквайте, прозападни слуги!!!

104

Анонимен

преди 6 години

Ха хааа...джуджето си избра претендент. Много го е страх да няма истински претендент.

103

Анонимен

преди 6 години

Неофашистката хунта(бандеровци и десен сектор) в Украйна скоро ще види откъде изгрява слънцето, тия гадини забраниха освен руски да се говори и пише на български език.Време е за по енергична намеси от Русия и съседните на Украйна държави.Унгария и Румъния протестират пред Порошенко.Къде е БГ-правителство?Защо има дезинформация и се мълчи, да кажат от мин. съвет и ГЕРБ!!!!

102

Анонимен

преди 6 години

Барак Обама да връща Нобел;овата награда за мир и на съд в Хага за финансиране и логистична подкрепа на тероризма.Вещицата Хилъри Клинтън още ли е жива??

101

Anonymous

преди 6 години

Путин е велик, Крим е руски, Калининград е руски, *** съм, ще ми платят 5 лева за тоя коментар, ама феновете на Сорос са много елементарни, *** и прости.Кога ще бъде осъден Сорос заради това че финансира превратите и цветните революции в Либия, Сирия и Украйна, където загинаха хиляди невинни хора, вкл. деца и жени.Барак Обама и вещицата Хилъри Клинтън- на съд за финансиране и логистична подкрепа на терорстите.

100

Анонимен

преди 6 години

До 135Ама току що ли? Ти там ли беше? Или направо от там пишеш?

99

Анонимен

преди 6 години

До 133Ми като ви е толкова акъла обичайте си го :) не знам само защо си мислите, че ни пука? Путин не е нищо повече от един ПР продукт и то доста успешен като гледам празноглавите ни русофили.

98

Кратун

преди 6 години

В Русия Путин одобрява конкурентите си на следващите избори. "Кремъл работи по проблема за кандидат-президент жена". Демокрация по руски - кандидатите се назначават отгоре, а народът ги избира....

97

Ей

преди 6 години

Много сте прости.