17

БОРИСОВ Е КОРУПЦИЯТА

преди 6 години

ПРЕЗИДЕНТЪТ, ТОЗИ ДОСТОЕН И ПОЧТЕН ЧОВЕК, ГИ ПЛАШИ С ПОДКРЕПАТА НА НАРОДА ЗА СЕБЕ СИ. И НАИСТИНА ИМ ПРЕЧИ ДА КРАДАТ. ЗАТОВА ГЕРБ И ГЛАВАТАРЯТ ИМ БОКО ГО МРАЗЯТ И ПО ВСЯКАКЪВ НАЧИН ЩЕ СЕ ОПИТВАТ ДА ГО МАЧКАТ И КОМПРОМЕТИРАТ. БАШ БАБАИТА НЯМА ДА МИРЯСА И ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА ЛЪЖЕ. ПОЧТЕНОСТТА НА ПРЕЗИДЕНТА ПРАВИ ЛЪЖИТЕ ИМ ВИДИМИ, КОЕТО ГИ ДРАЗНИ ОЩЕ ПОВЕЧЕ И ГИ КАРА ДА СА БЕСНИ И НАГЛИ. АКО НЕ ЛЪЖЕ И КРАДЕ, ЗА БОКО ВЛАСТТА НЯМА СМИСЪЛ. И МУ ДРЕМЕ ЗА КОРУПЦИЯТА.ТОЙ Е СИМВОЛ НА КОРУПЦИЯТА И Я ОГЛАВЯВА.

16

666

преди 6 години

Няма никакъв смисъл да се събират при Радев - той няма никаква власт! Как ще се бори с корупцията? Излишно са си губили времето. Човекът с реалната власт в БГ се казва Борисов.

15

Анонимен

преди 6 години

"Искаше да прибере огромна комисионна от Грипените, но Борисов прекрати далаверата."Всъщност Радев прекрати далаверата на Тиквата с 30 годишните американски барутници на цени като за нови самолети.

14

до 12

преди 6 години

ГЕРБ е "за" корупцията, Радев е "против".-Радев е против корупцията само когато той не намазва от далаверата. Искаше да прибере огромна комисионна от Грипените, но Борисов прекрати далаверата.

13

до 9

преди 6 години

И руснаците които писаха че БОйчето взел 50млн за зделката за БТК!-Лъжеш като дърт ***. Сделката с БТК стана по време на управлението на Кобурга и той прибра гигантска комисионна - далеч повече от 50 млн.

12

Анонимен

преди 6 години

И след 4 часа при президента: Разнобоят за борбата с корупцията остава! ГЕРБ е "за" корупцията, Радев е "против".

11

Бобо

преди 6 години

Герп да съберат некой лев и да подкупят президента и разногласията ще се изгладят.

10

палитик

преди 6 години

А Воленчо се изцепи,че въпросът с корупцията се преекспонирал?! Този окончателно се побърка.Щом е на власт-няма корупция.Щом не е -викове Бойко,урво!

9

Анонимен

преди 6 години

А бе има ли някой които не разбра че Бойчето с корупцията няма да се бори та нали той е главен герой в нея. Нали си спомняте разговорите между двете съдийки в които едната казва на другата че Бойко купил къща за 2млн на любовницата си в Барселона.И руснаците които писаха че БОйчето взел 50млн за зделката за БТК! А Мишо бирата ?Та нима някой вярва че Бойчето ше се арестува сам. Смях. Гласувайте пак за герб.

8

Анонимен

преди 6 години

След като нашите не могат да се разберат, нека да поканим един екип от китайски антикорупционни служители, за месец-два ще прочистят всичко, те знаят как.

7

Анонимен

преди 6 години

А ТАМ ИМАШЕ ЛИ ТАКИВА КОИТО НЕ СА КРАДЦИ И НЕ КОРУМПИРАНИ ?????

6

Червен каскет

преди 6 години

Корупция в момента няма. Имаше преди при Орешарски и Станишев.Факт са разкритията за брата на депутат от БСП замесен в престъпления.

5

Анонимен

преди 6 години

Ама те са наясно ,че ако се вземет реални мерки за удар по корупцията ,първи те ще влязат зад решетките ! Как да кажат ела вълчо изяж ме !

4

боже

преди 6 години

Държавата е проядена от корупция и се руши,а те се карат за глупости ....

3

Анонимен

преди 6 години

Президентът Радев им пречи да крадат - това е истината.И се опитват да го саботират по всякакви възможни начини.

2

Анонимен

преди 6 години

От ГРОБ очаквайте много приказки хвалби и увъртания и интриги, но никакви действия.

1

Бай Колю

преди 6 години

Страшно съм изненадан...