10

АДВОКАТ МАРКОВСКИ

преди 6 години

известен като адвоката на МАФИЯТА, убийци и престъпници ще пази ТИКВАТА от възмездие. А както знаем от подлизуркото КОКИНОВ ОН даже сам си избрал ЦАЦАРОВ. Какво да кажем за съдиите, дето му целуват ръка. Ама за всеки случай... Страхът е голям

9

ЛЪЖЕЦА БОРИСОВ

преди 6 години

ще бъде поставен на място. Стига е приказвал ЛЪЖИ като се почне с мафотското му минало и милиардите му с ЦЕЦА-и се продължи с уж убития от комунистите дядо-женкар и се стигне до 20-те МЛРД нови дългове и разкостването на КТБ

8

????

преди 6 години

Какво значи "получила за филмите"? Получила, за да направи ( заедно с поне един оператор) филмите , или като хонорар, че ги е предоставила на БНТ?Въпросът ми е към ДЖурналиста, който оформя материала. Класически пример на дезинформация.

7

Анонимен

преди 6 години

Всеобща тайна е, че биби първо говори, после мисли. Та на базата на тези тайна, си мисля, че ще се бръкне с едни 10 бинки и разноските по делото.

6

Анонимен

преди 6 години

Делото е за клевета - че държавата платила милиони.Първо- въпреки че БНТ е държавна, парите не са излизали от държавния бюджет, БНТ е субсидирана; Второ- имат 72 документа за обще 690000; Трето- сумата не е нищо по- специално от на всеки друг пътуващ с екип от БНТ.Не твърдя, че реално не се е плащало от нашите данъци, ама ББ трябва от време на време да си затваря плювaлникa!

5

Анонимен

преди 6 години

Няма милиони. Поне 2 милиона трябва да са, за да е истина. Делото е спечелено.

4

матемЪтика

преди 6 години

по коя математика 690 000 е равно на МИЛИОНИ

3

Анонимен

преди 6 години

Боци с 2ма защитници, само Менко го няма за 3-5-8.

2

?

преди 6 години

Марковски не е ли любимият адвокат на убийците?

1

Burzum

преди 6 години

Ха на бас че клеветата е на Борисоффффф.