40

адолф

преди 6 години

До До капута 48:След като си високоинтелигентен, отговори на простия като мен защо на 3.09.1939г. Британия нападна Германия и започна най-кървавата война в историята.

39

Ала-бала

преди 6 години

Отворете си очите, това което става с Европа е планирано преди 100тина години.https://youtube/watch?v=YmKBELNxjoI&t=1s

38

До 46

преди 6 години

Самия ти начин на изразяване сочи че си доста простичък и може би доста беден, което сигурно не е твоя вина.... просто такъв си се родил. Искаш имена и куп други неща и ако ти ги дам? Какво тогава? Ще се хванеш за друго нали? Мда.... кой е простия хехе? Това че казвам истината не е клише и не ме прави "клюкар", говоря ти за факти споделени пред мен от човек който най-вероятно е починал отдавна, но беше интелигентен и живееше в квартала Хинсдейл до Чикаго - тоест беше доста богат човек и мъдър :)

37

юбералес

преди 6 години

До Хитлерови Ка..ти - 2Никакви ужаси нямаше през ВСВ. Единствено ужасни бяха бомбардировките над европейските градове от британците и американците...... и обирането на мандри и бензиностации от шумкарите по провинцията.

36

юбералес

преди 6 години

До До Капута 40:И какво ти е виновен Хитлер за ВСВ, че Британия го напада? Отговорен за ВСВ и избиването на милиони европейци е Чърчил.

35

До 36

преди 6 години

Познавах един стар имигрант в Америка избягал след края на втората световна от Литва. Каза ми следното: Литва беше първата ударена от Германците след Полша в посока Съюза - Немците бяха ок, но след това дойдоха диваците от Съюза и си *** майката буквално - за това избягах, не от Германците които бяха цивилизовани хора и джентълмени! Разбра ли празна тикво? Имаш ли някви въпроси? А?

34

Adolf

преди 6 години

41. Глуповатий, я кажи колко от елита на Франсетата е загинал? Я сега кажи какъв процент от Францетата са загинали и ги сравни с процентите на другите държави? Виждаш ли сега защо те нарекох глуповатий? Пуделите, подобно на Английските *** си внесоха ЕВТИНА ръботна ръка от бившите колонии защото ги мързи да дишат а не защото нямат хора. Тук в Англия хора бол, но мързеливи бритиши - Що германците не докараха ниггри? Не защото е нямало от къде повярвай - а защото са други хора - работливи - личи

33

До Капута 40:

преди 6 години

Точно режима на Хитлер и по-рано ламтежите на германските политици да грабят ресурсите на колониите водят да унищожаването на 100 милиона бели, здрави и млади мъже в Европа. Само в битката при Вердьон загива елита на французите. Именно заради липсата на работна ръка за възстановяването на следвоенна Европа, се внасят черни, араби и турци. Причината за края на бялата раса бе положен от именно от режима на Хитлер.

32

до 36

преди 6 години

Европа на Хитлер...Нямаше да ие сегашното ислямско тресавище!И списание Форбс (Великобритания) обявявя Хитлер за "Мъж на годината!"О времена! О нрави!О политкоректни лъжи!

31

марко

преди 6 години

Еврейски измишльотини

30

Пъзел

преди 6 години

Евреиски приказки за лека нощ!Жалко, че Ади не е останал още малко жив - света сега щеше да е е дно по-добро място за живеене!

29

Анонимен

преди 6 години

Живеел за отмъщението...и как по-точно си е отмъстил,че не разбрах.

28

Adolf

преди 6 години

...... изгорени в Аушвитц без никой в близост до лагера да е видял кълбата пушек и дим който е щял да стигне до небето както и дъжда от пепел - НИКОЙ!. Съюзниците постоянно са летели около Аушвитц и са снимали - няма ЕДНА снимка на която да се видят и 4рите комина в действие - имат няколко на които се вижда само единия как дими - тва е НЯМАТ ДОКАЗАТЕЛСТВА - ХОЛОКОСТА Е ПРОПАГАНДА за промити мозъци. За тези мои думи бих лежал в затвора във Франция, без съд и присъда! Майната им

27

men

преди 6 години

същото каквото ни се прави на нас сега.

26

men

преди 6 години

гръцки евреин.... има ли смисъл да коментираме. а лъжите на това племе са повече отвратителни като 6те милиона се въртят от поне 150 години и се базират на некаква библейска история. дори и да са умрели някакви евреи в тези лагери цифрата е силно силно преувеличена а ефрюгите са измрели от тиф и глад заради бомбите на американците като цивилните германци. истинските лагери на смърта се правят след това от американците, 3 млиона германски войници пленници са оставени насред поле в централна германия да изгният от студ и глад. без подслон, без ядене, без нищо. ей така. геноцидче. същото каквото

25

Чивас

преди 6 години

Явно голяма част от коментаторите тук са готови за безрезервна служба във Вермахта за унищожението на гадните нации. Е, там ако не ги приемат, в психиатрията има винаги места

24

Adolf Eichmann

преди 6 години

6 милиона избити в конслагерите помага само на едни - евреите. И до ден днешен те използват това за да получават пари от Германия! Фактите са следните: ФАКТИ, НЕ ФИКЦИЯ. 1) Евреите не могат да покажат документи за 6 милиона. 2) Германците са получавали многократно дублиращи се документи за да се плаща два пъти за един човек! 3) Не са открити, така наречените "масови гробници" в близост до конслагерите. 4) Евреите и техните *** нямат логично обяснение как повече от 1 милион могат да са.....

23

Анонимен

преди 6 години

Написал мемоари но забравил за записките в концлагера .Съшито с бели конци за наивници .

22

приказваш глупости

преди 6 години

До .Ти по-добре *** на лекар да те прегледа основно!И не забравяй да му платиш!

21

.

преди 6 години

Само много нещастни и глупави хора могат да намерят оправдание за зверствата, извършени от нацистите, да държиш човешки същества гладни, въшливи, болни докато не се съберат достатъчно за да ги отровиш и да ги направиш на пепел, наистина само много жалки чичковци без собствен живот или изключително глупави и злобни хора могат да защитят подобно деяние ... пък какви ще да са евреите ! Срам сте !