19

5Г ще те изпържи

преди 6 години

До XAXAXAXAXAЩе те видя като след години забранят секса между мъж и жена и ти се падне по погрежка мъжка секс кукла с проблем в челюстната хидравлика..

18

Таня

преди 6 години

Аз съм атеистка, но пак съм против смяна на пола, то това няма нищо общо с Господ.

17

Точка Омега

преди 6 години

Един пол, една валута, една държава, една любов, един бог, а вие зяпате с отворени уста и преживяте люцерна. Надянаха ви хомота, а вие даже не сте се и осъзнали още.

16

XAXAXAXAXA

преди 6 години

Кефи ме как коментиращите сякаш са излезли от средновековието - вавилонски блудници, антихристи, врящи казани, плоска Земя... Добре, че светът не се съобразява с вас и напук на тези, като вас, е измислил високите технологии, че да имате къде да си пишете глупостите и да си слагате сами плюсовете :D

15

Анонимен

преди 6 години

ГМО-то не прощава. То е измислено да променя мозъци. Да смениш пола на 15 годишно дете което още незнае на кой свят е? Такова нещо господ никога няма да прости. Най християнската държава която е раздавала вяра в цял свят ако приеме този закон то това ще означава че свършека на света е наблизо!

14

Анонимен

преди 6 години

До шматкаТя църквата е спец и ще ти каже какво и как да мислиш, а ако не искаш - малко мъчения, докато 2+2 стане 5

13

шматка

преди 6 години

По се притеснявам да не стане задължително

12

666ЛУЦИФЕР666

преди 6 години

ЕС е Вавилoнската Блудница яхнала звяра и носеща нов светвен ред на разврат и пошлост. Сградата на Европарламента и без туй прилича на Вавилонската кула Юнкер е антихриста.

11

Ники

преди 6 години

Ужас..... Как може да смениш пола на 15 годишно дете??????

10

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКъде да погледна за кривината на земята, през плоската ти кратуна може би.

9

Анонимен

преди 6 години

Църквата е аут - 21-ви век сме. Крайно време е хората да скъсат с някои идеологии, мачкащи хората от векове... Колкото до половете - това си е лично решение за всеки отделен човек. Ако някой е тръгнал да си сменя пола - прав му път, това засяга само него и неговия личен живот. Утре една друга църква, ако ви каже, че е забранено да се самоопределяте като християни, ще скочите до небето от възмущение, но нали "това сега мен не ме засяга" - затова сега сте против.

8

до 6

преди 6 години

Хората много неща ще станат като плюскат като разпрани евтини суджуци внос от ЕС тъпкани с женски полови хормони рога и нокти от прасета болни от свински грип.

7

Анонимен

преди 6 години

Ако слушахме църквата, още щяхме да мислим земята за плоска, да си светим на свещ и да ни горят по кладите.Ае ще ги и ... у фанатиците в черни рокли ми ходят още в 2017...

6

Анонимен

преди 6 години

До АндроидИма и казани за андроиди, нали знаеш, с врящ катран..

5

Андроид

преди 6 години

Хората станаха she-male а църквата още проповядва канони от преди 2000 години. Струват ми се леко демоде тия от синода.

4

Анонимен

преди 6 години

"Законопроектът за смяна на пола от 15-годишна възраст е в синхрон с европейското законодателство"Въобще всякакви извращения са в синхрон със законодателството на брюкселските травестити.

3

златният млрд

преди 6 години

Сатанистите налазиха всяка държава. Скоро няма да ви позволяват в родилните домове да вписвате пола на новородените, а това право ще им бъде дадено на тях след навършване на определена възраст (и след като школото им промие хубаво мозъците). Идват Последните времена, а вие вече сте се предали, прегърнали Новия Световен Ред.

2

smej

преди 6 години

Сложиха намордника на Гърция и я водят на къс повод. Или късаш повода и хвърляш къчове като Турция, или ставаш лека-полека безлична част от мултикултипазара на големите пари. Но май и да хвърляш къчове не помага.

1

Анонимен

преди 6 години

Тия от сириза взеха властта като анти-европейци, националисти, малко русофили си падаха, старите национални и православни ценности... всякакви такива бълваха.А сега?!