27

Реалистът

преди 6 години

Какъв ... "ТУРИЗЪМ" ?!?! Каква ... Ангелкова ?!?! ... Какви пет лева ?!?! ... Ха ха ха... Какъв "ТУРИЗЪМ" има в АБСУРДИСТАН изобщо , ако смея да попитам ?!?! ТУРИЗЪМ има в Гърция , Турция , Хърватска , Дубай , Монте Карло ... :) Тук има ДРАНЕ И ДАЛАВЕРА НА ИЗМЪЧЕНИ ХОРИЦА ОТ МУТРИ , НАРИЧАЩИ СЕБЕ СИ - "ХОТЕЛИЕРИ" !!! Какви идват тук млади пияндури от Острова , защото знаят за чалготеките , наркотиците и лесните Българки по "СЪНИ БИЙЧ" и застаряващи шведи и Руснаци , обичащи да ... ритат ! :) ...

26

ИОН

преди 6 години

А защо винаги трябва да се вини някой друг било то министър или някой друг (само да вметна че не защитавам министъра) ??? Хотелиерите са безумно нагли, на мен би ми излезнало в пъти по евтино да празнувам Нова година извън България от колкото в хотел в България. Цените на човек за три нощувки в 4 звезден хотел започват от 800 лева и после ми говорят за стратегия...

25

Анонимен

преди 6 години

Отказвам да почивам в България!

24

Анонимен

преди 6 години

Бойко веднага да изпрати "министърката" да продава суджук у някой супер!!!

23

Край

преди 6 години

Па то всеки знае че тая госпожа не разбира от туризъм. Тя от нищо не разбира. Има данни за магазинерка ама нали трябва да има министър на туризма.

22

Анонимен

преди 6 години

бойко като че ли ги събрал от кол и въже!

21

ИЗМАМА

преди 6 години

ОТКЪДЕ НАКЪДЕ С ПАРИТЕ НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ ЩЕ СЕ ПРАВИ РЕКЛАМА НА ЧАСТНИ (МУТРЕНСКИ, КОМУНИСТИЧЕСКИ) ХОТЕЛИ?

20

Анонимен

преди 6 години

Рядко некадърна министърка!

19

Ами...

преди 6 години

Какъвто ни пре.миера, такива ни и ми.нистрите! Всичко преувеличено, успехи,финанси,добро здравеопазване, добро образование!.... Само престъпността намалява -с две думи,цъфтим и връзваме......на босия цървулите!

18

Dies Irae

преди 6 години

До АнонименА защо трябва да има реклама? Какво чакат хотелиерите? Нали имат приходи, нали регистрират повече туристи? Да влагат те сами в реклама! Производствата да не чакаме на държавата? Не сами си търсим клиентите и сами влагаме в развитие! И да вдигат веднага ДДС-то на туризма на нивото на ДДС-то за всичко друго - 20%, а не както е сега за туристическите фирми само 9%! Значи за храна гражданина може да дава 20%, а хотелите горките не могат.

17

Анонимен

преди 6 години

Едно и също всяка година. В началото на сезона всички туроператори, собственици на хотели и почивни комплекси се смеят, потупват се по рамената и обясняват на българският народ как тази година направо ще избият рибата, как вълни от туристи вече са запълнили всички места и тази година ще е страхотна. В края на сезона, като дойде време да се крият приходите от печалбите, всички реват в един глас колко зле е бил сезона и искат оставки. Смешно е вече.

16

Анонимен

преди 6 години

Ангелакова е изключително некомпетентна и неподходяща за поста! Няма стратегия за развитието на сектора, няма адекватна реклама .Говорим си празни приказки ,за това че имало повече туристи , ама никой не прави анализ какви са-най-бедните и пробити англичани и германци, дето харчат по 5 евро извън пакета ,който са закупили.А картичката е поредната бутафория.

15

Нищо ново

преди 6 години

Поредната ГЕРБ Калинка! Сега да видят и назначенията и, и как е харчила парите от данъците НИ и ще стане КУМГЕЙТ-2, СУДЖУК-2 и т.н. Избрахте си да ви управляват най-некачествените и най-неморални хора в България. Сега се чудите защо пак сме зле.Свестните хора да събират като пчели, а група мафиоти от ГЕРБ крадат милиарди и убиват България. Дано Господ ги накаже жестоко!

14

Ицо

преди 6 години

Че тая не става, не става ама и туроператорите издъхват. 2017та сме, колко хора си резервират почивка чрез туроператор/агенция? Всеки има интернет, всеки може да си резервира сам каквото му трябва. Тоя бизнес затъва, ще останат само по иновативните и добри агенции.

13

Анонимен

преди 6 години

ами от едно магаре да бяха сложили вместо нея щеше по-добре да се справи... и да изглежда!

12

Каракочев

преди 6 години

Продължават да броят турските тираджии за туристи. кажете ми колко са нощувките в курортите ни.

11

Dies Irae

преди 6 години

Да не говорим, че след като рекламата им се плаща от нас (данъкоплатците) е крайно време когато отиваш да си плащаш данъците да получаваш ваучер за безплатно ползване на хотел по избор за 1 седмица! Как ви звучи това а? Сега ще ревнат, ама как така и тн. Еми след като НИЕ ВИ ПЛАЩАМЕ РЕКЛАМАТА ТО ТРЯБВА И ЗА НАС ДА ИМА НЯКАКЪВ СТИМУЛ. Топли ме мене в Русе - където улиците ни са пропаднали и лампите вечерта не светят, че мутра Х имала с 10 000 туриста повече в хотела си и ги одрал с 50к евро!

10

...

преди 6 години

Срив на цените на имотите по морето. Руснаци и британци масово бягат... Хотелиери и брокери ужасени и се опитват превантивно да вземат мерки...

9

Dies Irae

преди 6 години

А защо държавата трябва да харчи парите на данъкоплатците за да прави БЕЗПЛАТНА РЕКЛАМА за ЧАСТНИ ХОТЕЛИ? Да почват като всички останали - искат реклама ДА СИ Я ПЛАТЯТ ТЕ! Защо нямаме рекламна кампания спонсорирана от държавата за производството на царевица, за леярните, за производството на бой, дрехи и тн.? Или трябва да е за всички браншове или за никой! Не само туристическия бранш има безплатна (спонсорирана от граждани които не виждат грам полза от тези реклами) ами и ДДС-то им по ниско!

8

Анонимен

преди 6 години

Какъвто ни е министър председателя,такива са му и министрите.Няма надежда за тази мутринска държава.