111

БГ

преди 6 години

Тази *** Цецо ми стана по-противен и от Станишев.

110

Не

преди 6 години

В затвора мръсни ГЕРБ-ерски ***.

109

Анонимен

преди 6 години

Само рови и предъвква дори и незначителни неща и случки,които могат да станат поводи за упреци и критики към Президента и министър председателя.

108

Ники

преди 6 години

Цецо долу *** си ръце от Президента.Той е там по волята на народа ,а ти не можеш да спечелиш и избор на учител в селско училище.ГЕРБ????? Това са СИК и ВИС , само са свалили анцузите и са облекли костюми.

107

пух

преди 6 години

Цветан е рядко не харизматична личност. Неговите словоизлияния са добре заучени фрази, нищо друго.

106

Анонимен

преди 6 години

Те с нищо не обиждат Президента, нито една лоша дума, само коректност ... Само че, много се взеха насериозно и смятат, че могат да се мерят с единствения мажоритарно избран! На всички *** задачата е по всякакъв повод, с всякакви средства да вмъкват Президента и да го ползват за контрапункт. Изтърка се номера! А за Северна Корея, май Цецко добре е изучил похватите на диктатурата и при него се забелязва прилагане на "демократичните" северно-корейски прийоми! Диктатурата на суджуците е shit!

105

тъпчо

преди 6 години

Цв.Цв. се опитва да остроумничи, но и лицето и подплатата правят илюзорно и непосилно такова негово начинание!

104

погр ебален агент

преди 6 години

Фирмата на пожарникаря, ЕТ "герб", още не може да се примири, че загуби президентските избори. И като истински български политици, злобеят и си отмъщават.

103

Анонимен

преди 6 години

Цецоооо,нито ти нито падишаха можете да стъпите на малкия пръст на президента-един независим мъж с достойнство,качества,които вие НЕ притежавате.Затова злобата и завистта ви е толкова силна.

102

Анонимен

преди 6 години

Вижте има само физиономиите на тези тримата. Като глутница озверели кучета.

101

Анонимен

преди 6 години

Цветанов - един евтин човек, който изкривява чуждите думи по най-евтиния начин. Сложен там от най-евтиния електорат в България, в пряк и преносен смисъл.

100

Анонимен

преди 6 години

Най "трудният случай" и голяма грешка за Борисов е Цветанов.

99

Анонимен

преди 6 години

Радев се видя с американските си приятели и стана по дързък! Иначе каза Бойко да купува каквото иска, той решава, плаща и толкова.

98

Анонимен

преди 6 години

Американските *** вият на умряло.Появи се един мъж,който не може да бъде манипулиран и който отстоява твърдо компетентното си мнение за разлика от полазмодиите които го плюят и това ги извади от равновесие.Но ако стане война/да не дава господ/президента ще е на първа линия,а тия ще се изпокрият като плъхове.

97

ODESSA

преди 6 години

Президентът е пряко избран от народа. Ти цецо не можеш да спечелиш и избори за кучкар ако се явиш.

96

Питащ

преди 6 години

А какво ще каже Цецо-апартементо за развитието на случая СУДЖУКГЕЙ в Добрич?Какво е ОФИЦИАЛНОТО становище на ГЕРБ, относно отправените заплахи за убийство към ключов свидетел от страна на бивш началник на МВР-Добрич?Чрез суджуци и заплахи за убийство ли ГЕРБ задържат властта?

95

Анонимен

преди 6 години

Щом и американския посланик започна открито да лобира за Ф16,можете да си представите колко голям е натиска отвъд океана и защо от ГЕРБ така са озверели срещу президента.

94

редник

преди 6 години

Цветанов се е филмирал и май си изпуска нервите, много му се събра с тез суджуци и далавери в Хасково. За какво война говори и защо изопачава думите на резидента?!Радев казва:"Води се тази битка, но считайте, че след като я търсят, ще я получат.Физкултурник да обяснява на генерал военни термини и меко казано неуместно!И още нещо, разбрахме че е чел конституцията или може би само извадки от нея.

93

Анонимен

преди 6 години

УУУ, тези на снимка да ги видиш - да ги заплюеш

92

Ганчо

преди 6 години

Трябва да се намери отговор на въпроса:КОЙ ЗАПОЧНА ВОЙНАТА СРЕЩУ ПРЕЗИДЕНТА . Някой подцени президента и сега май търси начин да се измъкне, защото този НАТОВСКИ ГЕНЕРАЛ НЕ Е НИКАК ЛЕК ЗА МАНИПУЛАЦИЯ КАМО ЛИ ДА БЪДЕ КОМАНДВАН.