80

Анонимен

преди 6 години

Тоя па, учиндолски маркуч, за кого се има? Взе да се сравнява с Каталунци. "Срамежливо" го отразявали медиите! Добре, че не отрязаха, и това му е много. Каква подготовка за обществено-политическа дейност има този селски ***? Никаква, нали? Не, че сегашните "управляващи" са компетентни, но ТЕ СА ПОСТАВЕНИ. А, учиндолския Пинокио никой НЕ ГО ПОДПИРА.

79

zxxdv

преди 6 години

Скрий се бе, плешива брантийо куха!!!

78

Прав е Слави...

преди 6 години

Ако руснаците със закупените имоти по крайбрежието на Черно .море , рекат да обявят и те "НЕЗАВИСИМОСТ"...ПАК ЩЕ СЕ ЛЕЕ КРЪВ./...и то братска..ха,ха,хахаааааааа/ТЕ *** И ЛЕВИЧАРИ В КАТАЛОНИЯ , ЗА ТОВА ПРОБВАТ НОВИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ МАНЬОВЪР!НЯМА СЛУЧАЙНИ НЕЩА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

77

ачо

преди 6 години

да земе една мома и да миряса. кат земе да му арчи парите и политиката уйде у ряката.

76

Петя

преди 6 години

Откакто дойде капитализма всякакви се навъдиха.

75

Край

преди 6 години

Слави ти си не познаваш народа. Откак се измислиха кебапчета от пилешки клюнове, *** рога и кравешки копита и бира в найлонови шишета - българина революции не ще. Даже му разрешиха да кара скрап от италиянските автоморги. Българина не ти ще промените ни референдумите. Е чети тука да видиш мъдрост.

74

Гюнтер

преди 6 години

Почна,се.Следващия *** Месия,лайдис унд жентлимен..

73

Щракача

преди 6 години

Ехеей Слафчоо! *** дай една нова чалгица така бе човек Кааталуунияя ОП ОП ОП Кааталуниия СА СА СА

72

anon

преди 6 години

Слави, режи вените. Имаме нужда от кръв.

71

Анонимен

преди 6 години

Граждане и селяне, свиква се Велико чалгарско събрание, начело в Главчо Славчев Шоумена. Ще има голямо политическо напъване, пеене и цвилене и кръв от спукани хемороиди.

70

Анонимен

преди 6 години

добре де анонимници плаши путаци един човек които мисли като всички нас че нещата в БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНЯТ ТОТАЛНО само че нас ни е страх да застанем зад името си и открито да го кажем намери се един човек които открито се противопоставя на статуквото и ние какво изкочихме от дупките си и започнахме да го хулим вместо да го подкрепим само се вижте отстрани макар и анонимни колко сте жалки с дребни робски душици заслужаваме си живота вие дребни душици така искате

69

Анонимен

преди 6 години

Да коментира родните медии и шоу-програмите им, разбирам. Доказал се е, разбира там. Но да коментира политика... Срамота е за човек на средна възраст!

68

Хамлет

преди 6 години

Куцо, кьоряво ,плешиво и сакато - всичко към власт се стреми - защо така?

67

Пепи

преди 6 години

А бе Славчо ти с едно шоу неможиш сам имаш над 20 хрантутници а в политиката кво правим идеалният вариянт създай си семеиство ама да е разнополово с парите от бтв ще ти стигнат за два живота стига си ги хранил тези твои *** навиват те и ти гледат сеира послушаи това е идеалният вариянт за тебе то България е на прав път и без теб ще се оправи.

66

boyko.uzunov

преди 6 години

Нашите медии са сlугинаш...!!!

65

Анонимен

преди 6 години

Aпостол се ставаше с морал и убеденост по времето на Левски и Ботев ,а сега треба некой да те бута и обикновено този "някой " не е от държавата за която бутаният ( Слави ) милее.

64

Анонимен

преди 6 години

Г-н Слави ,кой ще ти пусне гювеч.Власт лесно се не дава.Одавна местата вече са раздадени.Те са за едни и същи хора.Парите оръжието,ножа и кашкавала ,кацата с меда .Вси-чко е в тях.

63

Анонимен

преди 6 години

слави, ти си като ИД ,бе. къде какво стане - ти все се намесваш. сега пък за каталуния се тревожиш. учиндолска автономна република ли ще правиш ?

62

избирател

преди 6 години

Един имащ,какво да губи има смелостта да се опълчи и 99 процента оплюване от хора скрити в нета зад ник АНОНИМЕН.........Чел съм,че сме били корави мъже,чел съм,че сме били завоеватели,вече не го вярвам.Ние сме хленчещи женчовци,мъ-рши с мъжки имена ,махленски клюкарки.Сега започвайте с минусите.......

61

виц за Славчо

преди 6 години

Влизат Слави Трифонов и Иво Сиромахов в една аптека и Слави казва на аптекаря - два каапута. Да виждам - отговаря аптекарят. А нещо ще желаете ли ?Аз някак не мога да приема, че каапути ще правят гражданско движение ? А Вие как мислите ?