94

Берлин

преди 6 години

Брутен вътрешен продукт на Северна Корея - 12 млрд $Военен бюджет на САЩ - 600 млрд $

93

Тъпак

преди 6 години

И за глуп.ав.ите ще стане ясно, че САЩ подкрепя терористите в целия свят и това не е от скоро.

92

Анонимен

преди 6 години

Куче което лае не хапе!

91

Хм

преди 6 години

В крайна сметка кой е международния терорист????Излезнаха прелюбопитни снимки от безпилотник как американски патрулни Хамъри(без тежко въоръжение) преминават покрай позициите на ИД без да бъдат обстрелвани,на път за нефтените полета край Деир ез Зор!Целта е американците да овладеят СИРИЙСКИЯ нефт.Пределно ясно е кой за какво се бори там и очевидно за САЩ тероризмът е пръв съюзник!Повече няма нужда от празни приказки за "демократизация" и прочее дивотии!

90

бай Тошо

преди 6 години

Тръмполяка се е разбутал щом заплашва суверенна държава, и то притежаваща ядрено оръжие. Ким засега нищо лошо не е направил, разработва си защитните системи, както и САЩ имат защитни системи. Защо САЩ да имат, а другите да нямат? Ако сирийците имаха ядрено оръжие, сега щяха да си живеят мирно и спокойно.

89

хаха

преди 6 години

До БъиНе е същото :)

88

Анонимен

преди 6 години

ВЕЧЕ СТАНА БАНАЛНО ДА ГИ КОМЕНТИРАМЕ И ДВАМАТА!!! :DКАТО ИСКАТ ДА СЕ ПОЧВАТ ДА СЕ ПОЧВАТ :D

87

Бъи

преди 6 години

Абе тез нормални ли са? Как точно си мислят че ще застрашат Америка? В момента в който пуснат ракета към САЩ имат по малко от 24 часа живот. Тва все едно Витоша Бистрица да се кани да бие Реал Мадрид и то в Мадрид.

86

до 96 мен

преди 6 години

Няма невинни. Щом населението на САЩ допуска да го управляват военнолюбиви агресори, унищожили доста държави по света и не протестира срещу това не е невинно , то е виновно.

85

Анонимен

преди 6 години

Световно планетарно напрежение има маи , към нищо добро не върви планетата земя , дано се успокоят тия побесняли 5 6 човека само думата дете трябва да ги спреее.

84

Как

преди 6 години

Как ще се казва новата държава в континента Северна Америка, образувана върху територията на САЩ, след края на задаващата се война? Северно Корейски Щати Северно Корейска Провинция

83

смени канала

преди 6 години

Как се казва шоуто на този ...*** ............ не им ли писна на зрителите !!!!!?????????????

82

Анонимен

преди 6 години

Ако се сбъднат предсказанията Краварите ще изчезнат от лицето на земята и това ще е новата ера в която ще навлезе светът! Ерата на човещината и мирното съжителство между народите. Няма да има войни глад и мизерия която досега се разпалваха от лакомията на краварите.

81

Burzum

преди 6 години

Не се знай кой кого....маршала има поне още 40 години пред себе си а бай перукар я изкара мандата я не....

80

До

преди 6 години

Бай Дончо,остави ги да си лаят!Обичащите те *** само чакат да кажеш а и почват!

79

Анонимен

преди 6 години

Малей,ако Меркел спечели изборите и Тръмп удари Северна Корея и корейци ли ще храним и интегрираме...

78

****

преди 6 години

Този ка*ал,само в туитър се изповядва,СК.колко предизвикателсва му направиха,а този само едно и също повтаря,само още веднъж да изстрелят и нападам,а СК.цял арсенал изстреля,и една камара опити направи,и нищо,само празни закани.

77

анонимен

преди 6 години

межд сьд за брокера на недвижими имоти за геноцид спрямо човечествотоне е решил един вьтрешен вьпрос на сащ само продажба на орьжие и смьрт

76

CHALGARIN DUDAEV

преди 6 години

SHTOM TRAMP SE VRAZVA NA PRIKAZKITE NA KIM>>>ZNACHI NE SA TOLKOVA VELIKI

75

Анонимен

преди 6 години

Скоро е. Много скоро.