142

мазепа

преди 6 години

До Анонимен 154За 120 клм магистрала ли говориш? строена 30 години.

141

Анонимен

преди 6 години

Това което Бай Тошо построи, пазвантинът му който избирате трети мандат не може дори да го боядиса.

140

мазепа

преди 6 години

До Анонимен 150Руско-китайски учения в корейския полуостров? Няма да са в Южна Корея, следва да са в КНДР. Кога са се провели дай източник на информация. Или просто тролиш.

139

Анонимен

преди 6 години

Абе дърпат дявола за опашката ама да видиме.

138

Анонимен

преди 6 години

КОМУНИЗМА Е ГАДНО ЕВРЕЙСКО ИЗОБРЕТЕНИЕ .Ж И ДО В Е Т Е ОТ УОЛСТРИЙТ СПОНСОРИРАТ ЕВРЕЙНА ТРОЦКИ ЗА ДА ПОДПАЛИ ОКТОМВРИЙСКИЯ ПУЧ Е ЦАРСКА РУСИЯ,СЕГА СЪЩИТЕ ЕВРЕЙСКИ***** ПЛЮЯТ ПО СОБСТВЕНОТО СИ ИЗОБРЕТЕНИЕ.

137

Анонимен

преди 6 години

Тази новина е за повдигане малко на духа на еврейчетата соросоидчета ,че напоследък предвид световните събития-ситуацията в Сирия,Иран и Северна Корея бая бяха се ушушмулили и отчаяли,затова този еврейски сайт пуска тази новина,иначе същия този сайт дума не обели за съвместните военни учения на Русия и Китай ,които проведоха съвсем наскоро в корейския полуостров и които учения бяха пряко предупреждение към САЩ

136

Комунизъм=разруха

преди 6 години

Като е добър комунизма, защо на комунистите децата не отидоха да учат в Русия, а учат на запад? Защо комунистите не отидат да живеят в комунистическите Куба, Северна Корея или Венецуела, където хората там "благоденстват" и имат тези огромни безплатни привилегии? Аман от заблудени хора... Тези приказки за "високия стандарт при комунизма" ги разправяйте на децата, дето не знаят.

135

Анонимен

преди 6 години

До БЪЛГАРКАТАНе си никаква Българка, а чиста проба комунистическа, пропутинска изтривалка! Ще си останеш със злобата и мечтите по бай Тошо и петолъчката! България е в НАТО и ЕС, а на теб ти остава да мяташ през балкона и с памперса да си стоиш до жалкия си край!

134

Анонимен

преди 6 години

Ч*ФУТИ НЕ СЕ ВЪЛНУВАЙТЕ ОТ ТАКИВА НОВИНИ,ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ,ЧЕ ФАЛИРАЛАТА ЦИОНИСТКА КЛОАКА САЩ НЯМА ДА ТРЪГНАТ НА ПРЯК КОНФЛИКТ СРЕЩУ СК,ЗАЩОТО ТОГАВА ТОВА Е ЯДРЕНА ВОЙНА И Я СА ПУСНАЛИ ЯДРЕНИ РАКЕТИ САЩ СРЕЩУ СК,Я РУСИЯ И КИТАЙ СА ВИ ИЗРАВНИЛИ КАШЕРНИЯ КРАВАРНИК С ЗЕМЯТА,ЗАЩОТО НАЛИ ВИ Е ПРЕДЕЛНО ЯСНО,ЧЕ МОСКВА И ПЕКИН НИКОГА НЯМА ДА ДОПУСНАТ СК ДА ПАДНЕ И НА ГРАНИЦАТА НА КИТАЙ И РУСИЯ САЩ ДА ЗАПОЧНЕ ДА СЕ РАЗПОРЕЖДА,ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА РАДИАЦИЯТА КОЯТО ЩЕ ЗАСЕГНЕ КИТАЙ И РУСИЯ.ТАКА,ЧЕ СПОКО.

133

az

преди 6 години

До БЪЛГАРКАТА-------------------------------Тази демокрация я направиха твоите приятели-комунистите! Върви на запад да видиш какво е демокрация! Като беше толкова хубаво при бай ви Тошо защо го махнахте,вие ***,а! И сложихте пазвантина му на власт! М!

132

Дани

преди 6 години

До БЪЛГАРКАТА Ти кажи колко изкраде от предприятието в което работеше и си признай че беше от онези които им даваха хубавата храна отзад магазина, а ние чакахме на опашки с часове за хляб и нещо друго ако икаше в магазина, щото ти беше с превилегия. Извинявай ама на мен тази демокрация ми харесва....

131

БЪЛГАРКАТА

преди 6 години

ДО 136 НА ТЕБ КАКВО ТИ ДОНЕСЕ ДЕМОКРАЦИЯТА. КАК Е СЕМЕЙСТВОТО ТИ. ДЕЦАТА ТИ ЯДАТ ЛИ ГМО. РОДИТЕЛИТЕ ТИ НА КАКВА ВЪЗРАСТ СА И КАКВИ ИМ СА ПЕНСИИТЕ??? АЗ ТАКАВА ДЕМОКРАЦИЯ НЕ ИСКАМ. КОЛКО СА БЪЛГАРИТЕ КОИТО ОСТАНАХА В БЪЛГАРИЯ??? И ЗАЩО??? ОТ ТАКАВА ДЕМОКРАЦИЯ БЪЛГАРИЯ Е ОБЕЗЛЮДЕНА И ПОЧТИ ПОРУТЕНА. ОФОРМИ СЕ ЕДНА ДОСТА ГОЛЯМА ШАЙКА ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ КОИТО ГРАБЯТ С ПЪЛНИ ШЕПИ А ОСТАНАЛИТЕ ВЕГИТИРАТ. ЧУДЕСНА ДЕМОКРАЦИЯ НЯМА ЩО!!!!!

130

дуро

преди 6 години

рубладжиите много си харесват "българин", един българин" "българка". Гнус неземна. Антибългари с такива никове.

129

ссдд

преди 6 години

До 140Най-силната икономика в света е САЩ и тази година БВП-то може да им скочи до 20трлн ! Европейския съюз не е държава ,че да бъде считана за такава икономика ,но ако беше ,щеше да е на второ място ,с 16.5 трлн. БВП.След това е Китай с 11трлн.

128

Анонимен

преди 6 години

Най-силната икономика в света е ЕС, стига сте писали глупости. Китай, САЩ, разберете най- накрая

127

Анонимен

преди 6 години

До ГУРБЕТЧИЯТААма Украйна си принадлежи на Русия бе пич. Нали точно САЩ и ЕС я окупираха и отцепиха, та се украинците умират от глад и все по-зле става.

126

Анонимен

преди 6 години

Всеки ден гледам българи, които бъркат в контейнера с ***. Всеки ден чувам за добри хора, които са прокудени и за лоши и мързеливи хора, които са станали шефове.В КАПИТАЛИСТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ СЕ ШИРИ НАЙ-ГОЛЯМОТО ВРЪЗКАРСТВО. НЕ ВИЖДАНО НИКОГА ДО СЕГА!!!Няма да се оправим и след 1 000 000 000 години

125

Анонимен

преди 6 години

До 132 :Ти знаеш ли въобще към кой е тоя дълг ,че пишеш бе клоун ? Tой е предимно към частни компании.САЩ е най-силната икономика в света и двойно по-силна от тази на Китай.Колкото и да е голям дълга им ,той е направен с цел и никога ,ама никога и никой неможе да си го изиска накуп,защото САЩ ,могат да затрият световната икомоика.Така че въпреки техния дълг ,американската икономика е най-сигурната в Света ,която НЕМОЖЕ да фалира !

124

Ба2

преди 6 години

Скоро ще видите, как КАПИТАЛИЗМА РУХВА, А С НЕГО И ВЕЛИКИЯ ДОЛАР. ТАКЪВ Е ПЛАНЪТ. НЕ МОЖЕ ЕВРЕИТЕ ДА УПРАВЛВАТ СВЕТА.Така ще бъде докато евреите и тяхната частна фирма - "ФЕДЕРАЛНА БАНКА НА АМЕРИКА" печата хартийки и краде най-читавите от всички страни. Не, че в Америка капитализма е нещо супер, но там има една средна класа , която си живее добре, хранеща се от еврейските подаяния.

123

Анонимен

преди 6 години

До БЪЛГАРКАТАОчевидно ,не си наясно грам със ситуацията ,а коментираш ? На такива *** като тебе ,трябва да им се спира интернета,че чак се хвалиш и с тъ*потата си.