31

До 27

преди 6 години

Зависи на коя улица излизаш. И зависи дали случайните хора, които срещаш, ти обръщат внимание. Нормалните хора си имат занимания, ходят на работа, не се мотаят много по улиците, не се включват в политически разговори, не коментират в сайтове като нас, гласуват за ГЕРБ, харесват Европа, но не говорят за политика...Ти няма къде да ги срещнеш тези хора.

30

Край

преди 6 години

Избирателната система на Германия е наложена на победените германци и те са обречени да избират меркелоподобни американо-послушни човечета.

29

Край

преди 6 години

Германия помага на България. Единствените пари които ЕС даде на Сърбия са за магистралата Ниш - Калотина. За съжаление обаче Германия никога вече няма да бъде велика сила.

28

Край

преди 6 години

България е васал на васалната Германия. Германия е държава с ограничен суверенитет. Германия няма армия и за това е политическо джудже.

27

Додо

преди 6 години

В целия свят, НЯМА по-голяма пирамида от така наречените "Агенции За Социологически Проучвания"!!! Естествено, тези агенции са и основен лост за политическа демагогия, пропаганда и поръчково, платено манипулиране на общественото мнение! Помните ли как същите тия изумруди от Галъп даваха прогноза от 32% подкрепа за БРЕГЗИТ, и 42% гласове за Тръмп?! Е, смятайте за каква стъкмистика и шарлатанство иде реч!!!

26

Анонимен

преди 6 години

Пълни простотии. Доверието към ЕС и НАТО е все по-малко. Излезте по улицата и питайте случайни хора да ви го кажат, много добре знаем тези стъгмистики как се правят.

25

u4en

преди 6 години

Как няма да вярва. като Германия винаги е помагала на БГ ! Още Бисмарк ни е наричал - прусаците на балканите ! За БГ германеца е еталон за ред..дисциплина и технически гений ! Колко хора преди 9-ти учеха и работеха в Германия ! А за тази оценка допринася и съпоставката м-у победена Германия (локомотивът на обединена Европа ) и т.н. победител ...Русия..останала си азиатска монголоидна ***...от която всеки който може бяга ! п.с. има около 2 000 000 руснаци с герм. гражданство !

24

Галъп интернешънъл

преди 6 години

Галъп интернешънъл: - 79% от българите вярват безрезервно на Меркел!- 80% от българите вярват на бежанците и на европейската политика!- 90% от българите подкпреят гей браковете!- 95% от българите разчитат на европейските ценности, зоофилията, бабофилията и другите филии... през това време- 50% от българите вече не са българиМина лошото, започна страшното!

23

Сидероид

преди 6 години

Вярвам единствено и само в бог Хутин и в качествения лосион за вана!

22

АМАН ОТ ЛЪЖЦИ

преди 6 години

Вижте как гнусно представят числата. Доверието към Германия било около това към Русия . Доверието към Русия било по-високо от това към САЩ. Защо няма числа .. Да не се окаже че доверието към окупаторите от САЩ е около 3 пъти по-ниско от това към Русия защотот аз занм за такива цифри.......Доверието към НАТО е около 30% Защо тогава сме в този терористичен съюз

21

Брех,

преди 6 години

Вярват на Германия,предизвикала две световни войни и унищожаваща християнска Европа? Светът обезумя и си заслужава злините, които сам си причинява.

20

Анонимен

преди 6 години

Понеже вярата ни е много голяма затова повече от половината българи които от 20 години живяхме в германия се преселихме в норвегия!

19

Анонимен

преди 6 години

До *** от РумелияТурчина ни е бранил от руските нашественици дето първи започнаха войната!

18

Анонимен

преди 6 години

Поредните фалшиви новини.Не искаме и да чуем за тях.

17

гяур от Румелия

преди 6 години

Аз пък вярвам в турчина, дето 5 века ни е хранил и бранил! Аскер не сме давали! Искаме си Източна Ромелия!

16

ами

преди 6 години

Глупости!Стъгмистика!Ама кой ли ви вярва на вас?????????????

15

вълчите закони

преди 6 години

Вярваме в по-силния, но не и в победителя, който днес ни управлява и пише историята!

14

старец

преди 6 години

Как да не вярваме, като си спомняме най-хубавите години прекарани с германците-- пред всеки двор МОТОРЕТКА- във всеки дом РАДИОПРИЕМНИК- всичкия ни износ за Германия- армията ни въоръжена с най-модерните танкове и самолети германско производство

13

Анонимен

преди 6 години

Демек вярваме на Меркел, щото Меркел ги командори немците, както си иска. Що си мисля, че най-много 15 % от българите вярват на Меркел?

12

Анонимен

преди 6 години

Отново поръчкови статии. Защо не предизвикате референдум за излизане от НАТО и ЕС? Стиска ли ви платени драскачи....