7

Анонимен

преди 6 години

Живея в къща на 3 етажа, на 12 километра от София, 4 гаража, двор 7 декара с малко езеро и парк, стена с видеонаблюдение.

6

qwerty

преди 6 години

Жилището, ако си го държиш само не е инвестиция. Златото и среброто, ако се вдигне можеш да продадеш една част друга да си запазиш. Апартамента не можеш. Трябва да го продадеш целият. Инвестиция е когато нещо ти носи пари или си го купил да го продадеш след 1-2-3-5 години. Всичко друго е оправдание.

5

Анонимен

преди 6 години

Проблемът сега е съдебната система. България трябва да реформира съдебната система. Една модерна съдебна система е основата на всяко демократично общество. Съдебната система в България е неефективна. Ето защо трябва да реформираме съдебната система. Трябва да се започне първо с реформата на съдебната система - това ще бъде едно добро начало.

4

Розовата пантера

преди 6 години

Проблемът не е в това, че тези жилища не се ползват или продават, а в това, че никой не полага грижи за тях. Изключително трудно собствениците на такива имоти да бъдат убедени в нуждата от подмяна на инсталации и други общи части. Дума не може да става за ремонти с естетическа цел. Уредбата на тези отношения има нужда от усъвършенстване. Собствеността предполага и задължения, не само права.

3

Анонимен

преди 6 години

Тая па, ква си ти че ще казваш на хората да си продават жилищата бе, да ги купите на безценица ли искате ? Възможно най лошия съвет. Аз ви съветвам - пазете си жилищата в центъра, това е най добрата инвестиция, наравно със златото и среброто (от опит знам).Апартаменти в централните части на София, Варна и Пловдив са вечен капитал, цените може и да паднат за 3-4 години, но в дългосрочен вариант са стабилно вложение.

2

В нашата жил. сграда

преди 6 години

апартаментите са 12. Няколко години подред вечер бяха тъмни прозорците на половината от тях - младо семейство работеше в чужбина, но се върна. Друго жилище бе наследено от двама ,които се караха 3-4 години дали направо да го продават или първо да го ремонтират. Други три апартамента бяха на старци, те починаха, а децата им дадоха тези жилища под наем за офиси на фирми; не ги продават, защото имат растящи деца. Само едно жилище бе купено, с цел да бъде офис.Кой е луд да продава в топ центъра?

1

Много хитреци, брей!

преди 6 години

Жилището е ценно капитално вложение.Щом го е купил, но не го дава под наем или пък го е наследил, нов момента не живее в него (защото е в друг град или държава), значи човекът е преценил, че след време ще му трябва точно това жилище. Затова не го продава.Така че, да не се опитват да плашат собствениците на подобни жилища и да се опитват да ги изнудят да ги продадат.Да се били отървали от жилище в центъра на София! Как не!