276

Анонимен

преди 6 години

До дъртУчи история и не говори глупости. Кажи конкретно какво е изтъргувала Русия срещу българските земи. Най лесно е да се дрънкат общи приказки.------------------- Сърбия запазва завладяното през войната Южно Поморавие с градовете Ниш, Пирот и Враня. Северна Добруджа е предоставена на Румъния като компенсация за Южна Бесарабия, отнета ѝ в полза на Русия. Русия се разширява и в Кавказ с градовете Батуми и Карс.

275

Анонимен

преди 6 години

До 290 Живеем в 21 век, светът не е същият, а Русия най-вече .Русия е криминална държава, на която свободният сват наложи санкции.

274

нaроден aкaдемиг

преди 6 години

руските Кaлибр, ги изтрелвaт от Кaспийско море, a пaдaт в Ирaн, вместо в Сирия, дотукa с мерникa нa рaшистaнците. Дa си припомним и еднa светлa дaтa 3 мaрт 1917 г., когaто в Брест Рушиятa кaпитулирa бзусловно пред Центрaлните сили- Гермaнския Рaйх, Цaрство Бългaрия, Осм. империя и Aвстро- Унгaрия!

273

Анонимен

преди 6 години

До Анонименне са направили нищо срещу нас,не може по презумция да ни стават враг--------------------Kaк да не са направили, бе!Те директно ни нападнаха, превземайки Крим и премествайки базите си на 500 мк по-напред. Какво повече искаш да направят? Черно море беше мирна акватория, руснаците го милитаризираха до степен да има опасност от истинска война.

272

Анонимен

преди 6 години

До 184 и 189 Хмм,толкова години"машинации"?Не, просто българите са твърдо за евроатлантизма.Неуспешния преход си е по наша вина, защото ви има вас, крадците.Защо поне един от вас вляво, не спря да пътува на запади да се ползва щедро от достиженията на демокрацията, че и фирми наотваряхте и от европейските фондове се облажихте.

271

Анонимен

преди 6 години

кaт се сетим зa свинярникa- ru и зaпочвa неистово дa ми се уринирa по флaгa им

270

Анонимен

преди 6 години

То това е целта на евроатлантиците , да ви объркват и вкарват в заблуди ,иначе няма как да виреят . ХА ХА ХА

269

Пълна каша

преди 6 години

Не си пишете до Анонимен с номер, защото от 340 коментара са останали 309!!! Обърквате ме!

268

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 306Ти руснаците не ги мисли , те удрят точно , а не като американците , дето уж атакували бункер , а съборили болница или училище пълно с невинни граждани.

267

Анонимен

преди 6 години

Като ги знам руснаците колко са смотани, така ще се прицелят че ще ударят колониите си от руснаци по българското черноморие.

266

Бръчков

преди 6 години

Е по-голям *** в политиката ни не е имало.........

265

Бай Х

преди 6 години

Леле този за пореден път доказва че е ***

264

Хан Соло

преди 6 години

Сащ ни иска,Русия ни иска, Турция ни иска и Китай ни иска, само дето сме гъсти с ЕС, те нени искат. А де?

263

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Русия не е враг на България. НАТО е заплаха за Русия! Ако избухне война, то ще е по вина на НАТО и по-точно на САЩ. Т.е НАТО ще е агресор. България никога не е била агресор и никога няма да бъде и няма да подкрепи агресори.На учения на НАТО в Румъния, българските военни са отказали да участват защото опознавателните знаци на условният противник са наподобявали руските.

262

Анонимен

преди 6 години

това,че сме в нато не значи ,че автоматически русия ни става враг,те не са направили нищо срещу нас,не може по презумция да ни стават враг,а ми е чудно защо са враг на нато,на тях пък какво са направили освен,че са опозиция на сащ

261

апаш кАМБИТОВ --кмет

преди 6 години

прости му господи ,той не знае какво говори

260

Anatoli73

преди 6 години

Toi vsichko pravi za sobstvena oblaga vaobsnte nego interesuva naroda vajnotoe kato poslusnno kuche da slusna svoite ideolozi ot Amerika

259

Anatoli73

преди 6 години

Triabva dasme neutralni

258

Урааааа

преди 6 години

Война с Русия? Това ще ни отърве от ***, третополовият и другите *** многополови ***...

257

Анонимен

преди 6 години

За всички съседи Русия е враг 1Питайте всички поред , ако не вярвате ... много от тях са "освобождавани" от Русия по няколко пъти...!