82

ко

преди 6 години

Ислямска държава се крепеше години наред и още се крепи на САЩ,но никой не го коментира,а Ким не е убил никой до колкото знам за разлика от ИД на САЩ

81

Анонимен

преди 6 години

Рубашките скоро ще изгубят още един сателит.

80

Анонимен

преди 6 години

След шамарите които изядоха от малкия Ким, вече всички се подиграват със САЩ.

79

Син кит™

преди 6 години

А, извинете!Забраих, че 1918-та година и ние сме им турили единк ур, покрай тия, дето са им турили немците, австрийците и турците.

78

Анонимен

преди 6 години

Саудитска Арабия е "стълб на американската рамка за сигурност" заяви министърът на отбраната на САЩ.

77

1453

преди 6 години

Империята на злото явно е активна и в Далечния Исток. Все едно накрая ще си намери майстора.

76

Анонимен

преди 6 години

Изнасят благополучие . Видяхме СССР ти..глад чушкопеци и Москвичи. Аре върви да правиш джибри.

75

Анонимен

преди 6 години

Краварите да са доволни че Русия изнася само петрол, да не почне да изнася сатани, искандери, тополи.Ама както е тръгнало и това може да се случи.Да обаче всички знаем какво изнасят краварите, демокрация във вид на тероризъм.

74

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 77САЩ са миролюбива държава и не воюват. Поне не на своя територия. При световните конфликти се появяват на финала да възцарят справедливо разпределение на територии и блага. А иначе само помагат навсякъде да се въведе демокрация - Виетнам, кореите, Либия, Ирак, Афганистан, Сирия, бившия социалистически лагер, Украйна - там им е малко трудно - много фашист, много нещо, а и САЩ не обичат фашизма, много е топло там...

73

Demokrat

преди 6 години

До Анонименмен ако питаш покрай Проооссията и теб бая са те пошлапкали :))))

72

Анонимен

преди 6 години

Първо Наполеон, а после и Хитлер са еббали Проооссията.И в двата случая *** е била спасена от англосаксите.

71

Анонимен

преди 6 години

Е нали американците наложиха санкции с един и същи закон на Ирак Русия и Северна Корея. Нормално е приятелите да се поддържат и Вова да слага пръстче отзад на американците. Даже си мисля че и някой руски учени помагат за бързото развитие на ядрената програма.Ким се гаври с Тръмп а Вова се подхилква.

70

Анонимен

преди 6 години

До Калеко АлекоОхо, пияниците почнаха да се прибират вкъщи след пиячка на стотинки и бързат да спечелят някой цент за плюене срещу Русия.Свършиха париците на бащите им, изкарани в Коми, и те минаха на Аляска. Нищо, че САЩ с измама са анексирали Аляска от Русия. Кой се минал - минал. Да са си отваряли очите руснаците. Не са ли знаели, с кого си имат работа. Те половин Мексико са "усвоили", та някаква си заледена Аляска ще им се опъне.

69

Анонимен

преди 6 години

Калеко, а аз подстрекавам *** да държи прилични и конкурентно способни цени на магистралата! ОТ КОГА питам аз сввирка от дърта чанта срува 5 левас? М? Безобразие!

68

Минко

преди 6 години

Цитат: "Проектът беше ускорен след конфликта със Запада, породен от руската анексия на Крим". Истината: Анексията на Крим беше осъществена след преврата в Киев с помоща на Запада, след заплахата за ликвидиране на руските военни бази на полуострова и замяната им с американски и накрая-след заплахата на националистическите формации да се саморазправят с рускоезичното население на полуострова. Путин просто нямаше друг избор.

67

Анонимен

преди 6 години

До славянинНе срами името "славянин", защото си npocто *** npocтак. An large ox!

66

славянин

преди 6 години

Германският райх два пъти е драл драл руската мечка.Не знам какво толкова се радват руските идьоти.Вие победа над Европа НЕМАТЕ.

65

Анонимен

преди 6 години

А а топло,топло!Започва стопляне!Вовката за какво е бил от КГБ човекът,,знае как стават работите!

64

Ааааааа!

преди 6 години

Ако Дойче веле отразява Априлското въстание то ВСИЧКИ НАШИ РЕВОЛЮЦИОНЕРИ ЩЯХА ДА СА ПРИРОДЕНИ БРАТЯ НА КИМ ЧЕ УН А КОПРИВЩИЦА ЩЕ Е НОВАТА СЕВЕРНА КОРЕЯ И БРАТСКИЯ НА ДОЙЧЕ ВЕЛЕ ТУРСКИ ДЕМОКРАТИЧЕН СУЛТАНАТ И ПРОГРЕСИВНАТА СВЕТОВНА ОБЩЕСТВЕНОСТ ТРЯБВА ДА ОСЪДЯТ ТАЗИ БЪЛГАРСКА ПРОВОКАЦИЯ И ДА Я НАКАЖАТ СПРАВЕДЛИВО

63

Госпут

преди 6 години

Браво, радвам се че е така. Драго ми е да го чуя даже.