40

Наивен

преди 6 години

Едно предложение. Да се намалят глобите и другите санкции два пъти. Да се увеличи съзбираемостта на глобите поне до 90%. Да стане на всички ясно, че има ли нарушение, наказанието е неизбежно. Дори да е 10 лв. А иначе от заглавието се разбира че към старите 20 да добавим "нови 20"'. Общо 40 и няма да има 1000....

39

morelini

преди 6 години

Браво,макар че глобата трябваше да е по голяма и поне 6 месеца без книжка.Така трябва да се озаптят всички тарикати тръгнали по аварийната ленат.Значи ние които спазваме правилника сме по глупави така ли...Като не може да я плати...в панделата...Явно културно нещата в БГ не могат да се полу

38

Джедай Мастър

преди 6 години

*** в парламента така и не разбраха, че превенцията на нарушението се намира не в тежестта на наказанието, а в неговата неизбежност. Дори да предвидят затвор за каране в аварийната лента, това няма да предотврати карането там, а просто ще увеличи броя на подкупите в единиците случаи, в които милицията е хванала нарушители от засада.

37

Анонимен

преди 6 години

29 Браво! В едно такова общество, само глобата, полицая скрит в храсталака, да се прави на важен са мерките, които масата разбира. Както виждаме ефект от закони няма, с най-много полицаи и затворници на глава от населението сме, като се отчита статистика, която е реална още по-страшно е положението. Масата са в чужбина, нищо че са адресно регистрирани в България. И 50 лв. да глобят някого, следващият път ще се замисли дали да го направи, но глобени няма най-вероятно.

36

ЗНАЕТЕ ЛИ

преди 6 години

Тзеи в Пралмента са Гвалинте Нралуишетли .

35

Пич

преди 6 години

От 20 години слушам как се увеличават глобите, и от 20 години гледам как се пълни бъс лентата на Цериградско шосе при всяко дори малко задръстване. До сега за 20 години съм видял 2 пъти да спират коли в бъс лентата. Само да ги спират, дали ги глобяват е друга история. Това което се случва в тази държава е пълно безобразие, като се почне от ситуацията по пътищата и се стигне до управлението на цялата държава.

34

alf

преди 6 години

аварийна лента е лента за аварирали автомобили за мене. ако не е така да я кръстят лента за паркиране на аварирали автомобили

33

Жоро

преди 6 години

к'во прайм обаче като при тест за наркотици ти отчете, че си употребил, но реално това се е случило преди 2-3 дни и всъщност ти не шофираш под влиянието им :-)

32

Анонимен

преди 6 години

С мерки от преди 100 г. няма ефект, и 10 000 лв. да я направите какво от това. И ако хванат някой ром, какво като глобата е 1000. Ще стане ли обществото по-добро и толерантно. Стимулираме корупцията само. Защо няма превенция....напротив агресия, глоба, мачкане. На МРЗ нето 300 лв. ще има глоба, 3-4 пъти тази стойност? Вместо това нека да има камери и глоба 50 лв., и не да ми правят пРимоция ако се плати веднага, а да има нарастване на глобата, ако не се плати, защо това показва, несправяне.

31

Пипи

преди 6 години

А който иска да влезне в зоните за почивка по Тракия.... ще прескача аварийната лента??Това депутатите ги избират по малоумие.

30

трафалгар

преди 6 години

оправете си шрифтовте в статията !!!

29

Имигранта

преди 6 години

Българина все реве,много мрази да живее по правилата.....пропаднал народ

28

Анонимен

преди 6 години

ако не се лъжа, глобата за каране в аварийната лента е 50лв.Колко глоби са наложени?Като се слагат някакви гръмки глоби и не се спазват е все тая. А от къде е измислено 1000лв? при все че 50% от автопарка няма такава цена?

27

Възмутен

преди 6 години

За аварийна лента глобата е добре да стане 2000 лева, много народ загина нелепо - реално аварирали и връхлетяни от някой тарикат. За паркирането първо да разкарат изоставенит коли, които не плащат данък и гражданска и токава да вдигат и глобяват.

26

Гюнтер

преди 6 години

Боци трябва папаа...

25

Реалист

преди 6 години

Досега в последните 10-20 години, КАТ наложи 0 (нула) глоби за шофиране в аварийната. Сега след тези промени КАТ ще наложи пак 0 (нула) глоби за шофиране в аварийната лента. Пита се в задачката, с колко процента ще се увеличат рушветите за КАТ?

24

шофьор

преди 6 години

За аварийната съм съгласен, ама с по-затегнатото паркиране да се ши*бат. Да станат малко по гъвкави - да разрешат временно поне да се паркира на празни терени или неизползваеми тротоари - да има такива /задънени улици и такива до реки/. Да направят нови паркинги, а новите сгради да имат поне по 2 парко места за апартамент. Сега, за да се освободи място трябва мотокар да нареди колите една върху друга.

23

Факт

преди 6 години

Поредните недомислици, които ще доведат до още повече и още по-опасни нарушения по пътищата. Защо е така е повече от ясно, но къде акъл в законотворци, пишещи промени в закона под диктовката на КАТ?!

22

АНТИ

преди 6 години

Рестарт му дай, рестарт му дай,и повече не ни лъжи.Вземи си глобите асФалта,социализма ни върни !

21

шматка

преди 6 години

До гойкоКъде ще пикаем тогава.Няма бензиностанция няма отбивка