8

от Жидов гроб

преди 6 години

На утрешний ден пред пашатаевреин се мръсен яви,цалуна му рабски полатаи с вид горделив заяви:Преславний войводо, сполучихуслуга да сторя на вас:аз портата таз нощ отключихи Царевец в твойта е власт.Паша милостиви:награда?!-А, ти ли бе хитрия ***?

7

Анонимен

преди 6 години

На калпава Клинтън Путин й пречи.

6

Анонимен

преди 6 години

"Тя казва, че се е "плеснала по челото", чувайки го неотдавна да казва, че севернокорейският проблем "не е толкова ***"."И аз бих я плеснал по челото, ама с мощен чембер. Ако севернокорейският проблем беше толкова лесен, САЩ вече щеше да го е решил, а то минаха вече 60 години. Да пита мъжа си Бил защо докато беше президент не е решил "севернокорейският проблем".

5

Анонимен

преди 6 години

За Байрак Обезьяна е права, а за Русия да излезе с факти. И аз мога да кажа, че съм Бил Клинтън, но трябва и да намеря кой да ми повярва...

4

Анонимен

преди 6 години

И на Стойчо Младенов му пречеха ъгълът, под който е подстригана тревата, вятъра, положението на слънцето, наклона на терена и така нататък. Когато имаш поставена задача, справянето с външните фактори Е твоята отговорност. Не знам каква отговорност била поела, след като се е провалила с основните си задачи. И не знам защо обвинява медиите, след като през цялата кампания я фаворизираха и я обявяваха за победител в дебатите и лидер в социологическите проучвания.

3

Анонимен

преди 6 години

Обещавала да не се кандидатира...Ми закога? Тя ще бъде на 75 следващите избори. Те и сега я подпираха от двете страни на няколко пъти и имаше доста призиви да се оттегли заради здравето си. Изпята песен е баба Килъри, но няма страшно, военното и соросоидно лоби ще си намери друг любимец

2

Анонимен

преди 6 години

това за Обама, все едно завряния зет е описвала. Те се срещаха когато беше първа дама. Не съм расист, но с тъмната кожа не са еволюира ли още. Страхливи, не толкова умни, нерешителни и гледащи собствения си интерес - завряният зет е олицитворение на всички тъмни политици по света!

1

доктор Менгеле

преди 6 години

Чиффутски шитни.