7

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 7Лидерите на ЕС не са бавачки, да бършат задниците на всеки в съюза. Всяка държава трябва сама да развие механизми за самоконтрол. Насила хубост не става. Като са тарикати - сега ще си платят тарикатлъка.

6

Анонимен

преди 6 години

Айде айде външни фактори. И там като тук крадене ...Ама там без контролно крадене. Как така направихте 350 милиарда дълг ? Да не би някой да ви го налива в устата :))) Много държави са в Евро зоната , но нямат такъв дълг. Балканска история накратко.

5

Анонимен

преди 6 години

Ами, преди Гърция беше по-бедна дори от нас, които пък бяхме най-бедните от соца. Това, което ги направи богати и им направи и икономиката, това ги и срина. Трябва да ни е за урок, защото гърците не са немци. И ние не сме. С гърците много си приличаме.

4

Драхмакис

преди 6 години

Скатакис

3

Анонимен

преди 6 години

Хехе, Гърция фалшифицираше данните за икономиката си, а после, когато сметката не излезе - "кой ми *** в гащите?". Аман от мрънкачи-авантаджии...

2

Анонимен

преди 6 години

По големи мишки от нас българите няма.Но не е виновен народа,а продажните политици.

1

Анонимен

преди 6 години

Като влезем в еврозоната, и за нас ще има същите новини. Дори по трагични, защото грък с 230 евро заплата, ще удави управляващите в Егейско мореА няма да ги избира за трети път същите оттрепки