21

майорски

преди 6 години

ами Бозата ...и тя ли в турска напитка ...турски народ няма ...това е изкуственна нация мешана между :- араби - 10 %- кюрди -10 %-гърци - 30 %- славянски народи 10%- арменци -10%- тюркски народи 20%- африкански племена 10%Вижте историята им !!!Просто едно от тюрксите племена - Османи е станало управляващата върхушка на една империя !това не ги прави народност !

20

men

преди 6 години

а как ще изтървете ебливането на дърти кочове с малки момченца и опитите да забремениш съседа а не съседката.

19

Анонимен

преди 6 години

ни едното от четирите не е турско, особено пък ракията

18

Бандит

преди 6 години

Табиетите и мурафетите :)

17

Шаран-БГ

преди 6 години

Нормално е за климата на Турция, най-употребяваната напитка да е айряна ! Ама той не се получава без кисело мляко, пък то не става без българския бацил. Добра ще да е употребата и на чай ! Обикновено всяка религия задава най-правилния начин на живот като цяло на хората си, съобразен с природните условия. Сред камънаците и жегата на Анадола само 100-200 грама ракия са нужни, за да прибелваш очи посрлед бял ден !!!

16

Гай Баню

преди 6 години

Най-турското ястие е чорбата! Чорбата е турско ядене! Ние българите ядем супа!

15

123

преди 6 години

Най-турското е : Ибрикчията. По-турско от това здраве му кажи.

14

от Кърджали

преди 6 години

Най-турско е сабалян да къркаш бира и да мезиш с джанки !

13

ПОЕТА

преди 6 години

Ааааа,ЗНАЧИ тия торби под очите на epдухан са от айрян!!!!!

12

Александра

преди 6 години

Добрият турски айрян винаги има огромна пяна и по традиция се сервира в медни чаши!!! Какво да ги правиш, орианталски вкус!!! Апропо, отворен остава и въпросът дали Анкара може да реши проблема с Кипър и дали иэобщо ИСКА да го реши!!! Привети от Ларнака!!!

11

Анонимен

преди 6 години

А как се казват на български ракията, чаят, айрянът и кафето?

10

Анонимен

преди 6 години

Комплексът проработи. Хахаха. Робският комплекс...

9

Анонимен

преди 6 години

Нали намериха в близост до Търново древна чашка с надпис "Снощи пих на пиршеството ракиня".

8

до 7 подвел си се.

преди 6 години

Това което турците наричат ракия ние му казваме мастика, а ракия като българската там не се прави.

7

Махал Изодзадзе

преди 6 години

А кое е най-турско в статията : сервилниченето , теманетата или оgynването пред република Пуйка на нашите "журналисти" ?!

6

Анонимен

преди 6 години

Само трябваше да кажете, че това което турците наричат ракия е анасоново като узуто и мастиката. Да няма грешки.

5

Анонимен

преди 6 години

За ракията имат да взимат. Нашите боляри са пекли ракия, когато Ертогрул е спал с козите в Анадола. Самохвалството е типична черта на турчалягите.

4

AF

преди 6 години

Здравейте приятели Единственото за което се сещам , че древно Турски приоритет и със сигурност могат да си го патентоват е:Насилие над малцинстваГеноцид над поробени народиКръвен ДанъкНеспазване на човешки праваПоругаване правото на свободно мисленеДемагогияЕничарство. Изнасилване с цел национално унижение и УНИЩОЖЕНИЕЗа Бога сложете си мненията преди подкупните да ме изтрият след 2 мин.

3

Trolland Dump

преди 6 години

"Кое е най-турско - айрянът, ракията, чаят, кафето?"И от изброените нито едно не е турско, тъй че няма как някое да е "най". Всичките напитки са били измислени преди доста време, а Турция е измислена 1923-та година, така че няма как да претендира за нищо...Писна ми държави с половин-един век история да претендират за някакви исторически неща. Няма лошо да си нова държава. Ама да крадеш история и да лъжеш нагло - това вече не е добре!

2

Жулвио Текилас

преди 6 години

Виц:Домакин пита госта:- Какво ще пиеш ? - ракия, вино, бира, водка, уиски, коняк, мастика ... ? - Да, но не точно в тази последователност !